Gönderen Konu: Esma-Serkan tetik 3081 saç 1042 sakal  (Okunma sayısı 24511 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esma-Serkan tetik 3081 saç 1042 sakal
« Yanıtla #61 : 04 Ağustos 2019, 12:48:49 »
Vertexe kaç greft ekilmişti bu arada?

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 10 Kasım 2020, 22:39:40 »
uzun süredir gelmedim kusura kalmayın. en son halimi uzun saç ve akabinde 4 numraya kesilmiş halini atıyorum.

polatwinch

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #63 : 10 Kasım 2020, 22:57:55 »
mükemmel, sevindim senin adına, ilk sayfalarda ön çizgiyi beğenmediğini ifade etmişin ama şuan çok iyi görünüyor

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 10 Kasım 2020, 23:15:10 »

En sık saç halim 2020 Temmuz ayındaydı Ağustos ve eylül aylarında muazzam bir saç dökülmesi yaşadım eylül 20 den istibaren tekrardan dermaroller kullanmaya başladım şükürler olsun dökülme durdu.

2 yıllık zaman içindeki tecrübem gösterdi ki saç ekim en etkili yöntem olmasına rağmen kesinlikle kelleşme sorununun çözümü değil. Saç ekiminden sonra da dökülmeyi durdurmanın çarelerini bulmak gerekiyordu. 2 yılık bu süreçte  finasterid minoksidil ve dermaroller gibi ürünlerde kullandım. Uzatmadan diyeyim Dermaroller mucizevi bir fayda sağlıyor. Finasterid ise bende kesinlikle dökülmeyi durdurmada etkisi olmadı.

Temmuz 2020 tarihine kadar toplamda 1 yıla yakın dermaroller ve finasteridi birlikte kullandım dökülme durmuştu. temmuz 2020 zor oluyor diye dermaroller kullanımı bıraktım. Formda okuduğum kullanıcı tecrübelerine istinaden finasteridin tek başına dökülmede etkili olacağı kanısına sahiptim. böylece sadece Finasterid kullanmaya devam ettim. 1 ay sonra ağustos 2020 itibariyle saç telleri incelmeye ve dökülmeye başladı. Gün aşırı kullandığım finasteridi hergün kullanmaya başladım ama hiç etki etmedi aksine döküleme gitgide arttı. odamda her yer saç olmaya başladı. Ben finasteridin dökülmeyi durduran asıl ürün olduğunu düşünüyordum yanılmışım hemde çok büyük bit yanılgı.

Eylül 20 gibi finasterid kullanımını bıraktım. dermaroller ile minoksidil tedavisine başladım. 10 dakika dermaroller uygulayıp bioxinin minoxidil( en ucuzu olduğu için tercih ettim) sürdüm. akşam yatmadan evvel ve sabah olmak üzere günde iki kez bu yöntemi uyguladım. 1 hafta geçmeden nerdeyse dökülmeler tamamen durdu. 40 günlük bu uygulamada çok iyi bir fayda gördüm diye bilirim.

sormak istediğiniz sorular varsa bekliyorum.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 10 Kasım 2020, 23:18:19 »
Vertexe kaç greft ekilmişti bu arada?

1000 adet sadece sakaldan alınan greftler ekildi

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 10 Kasım 2020, 23:29:52 »
Dermoralleri ekimden ne kadar süre sonra başladınız ve haftada kaç kere uyguluyorsunuz

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 10 Kasım 2020, 23:35:22 »
Dermoralleri ekimden ne kadar süre sonra başladınız ve haftada kaç kere uyguluyorsunuz

6 ay sonra başladım. hergün yatmadan evvel kullanıyordum. şu an akşam ve sabah olacak şekilde 2 kez.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 10 Kasım 2020, 23:38:57 »
6 ay sonra başladım. hergün yatmadan evvel kullanıyordum. şu an akşam ve sabah olacak şekilde 2 kez.

Günde 2 kez kullanmam sizi şaşırtmasın masaj mantığında uyguluyorum bastırmadan maksat kan akışını arttırmak. hatta alışkanlık haline geldi film izlerken kitap okurken bir elimde roller uyguluyorum. Rahatlama bile sağlıyor.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 11 Kasım 2020, 01:27:16 »
Çok başarılı, güle güle tarayın.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 11 Kasım 2020, 08:07:59 »
mükemmel, sevindim senin adına, ilk sayfalarda ön çizgiyi beğenmediğini ifade etmişin ama şuan çok iyi görünüyor

Şu anda beğenmiyorum on çizgiyi. 1 cm daha önde olmasını isterdim. Tekli greft çok az çıkmıştı bundan ötürü on çizgiye çoklu grefte ekildi buda doğallığı torpuledi maalesef

Qur

• Full Member
« Yanıtla #71 : 11 Kasım 2020, 08:19:31 »
Sakal ekiminden memnun musunuz. Kapatıcilığı güzel mi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 11 Kasım 2020, 08:37:17 »
 ekim sınıfı gecmiş ama ön çizgi ilk bakınca güzel duruyor yanlız kendi kafamda olsa diye dusundum doğallığı benide memnun etmez ama sonucta sorun yok.dediğini herkese soluyorum saç ekimi tek basına hersey değil olanı ileriki yıllar için korumak ve agresif saç dokulmesini kesip öyle ekime girmek gerekir.finasteridden zaten genelde memnuniyet pek yoktu dokulmeyi yavaslatır saçlı deride 1 mg finasterid yuzde 38 basklıyor dhtyi memnuniyette ona gore olmalı 5 mg içsen yuzde 40 baskılar bişi değişmez.insanlar minoxiilden memnun olur oda tepede.ondada donguler şu bu derken uğraştırır insanı.defalarca ektirmiş ilaçları 20 seneye yakın kullanan biri olarak mucize beklemeden dermoller kullanın diyorum.minoxidil damarları açar sac ii beslenir buda kan dolaşımını hızlandırır saçı bir tek damarlardaki kan besler gerisi hikaye.ekimin genelde sınıfı gecmiş.aralar falan biraz minoxtan tuylense memnniyet yapar sende.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 11 Kasım 2020, 09:43:20 »
Sakal ekiminden memnun musunuz. Kapatıcilığı güzel mi

Kısa saçta sakal hiç sırıtıyor ama uzayınca ben sakalim diyor.
Kapaticiligi güzel saç telinin 2 katı kalınlıkta nerdeyse.
Şayet donör alanı yeterliyse hiç sakala bulaşmayın. Ama benim gibi seyrek ve küçük bir verici alana sahipseniz çok mantıklı

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 11 Kasım 2020, 09:54:09 »
ekim sınıfı gecmiş ama ön çizgi ilk bakınca güzel duruyor yanlız kendi kafamda olsa diye dusundum doğallığı benide memnun etmez ama sonucta sorun yok.dediğini herkese soluyorum saç ekimi tek basına hersey değil olanı ileriki yıllar için korumak ve agresif saç dokulmesini kesip öyle ekime girmek gerekir.finasteridden zaten genelde memnuniyet pek yoktu dokulmeyi yavaslatır saçlı deride 1 mg finasterid yuzde 38 basklıyor dhtyi memnuniyette ona gore olmalı 5 mg içsen yuzde 40 baskılar bişi değişmez.insanlar minoxiilden memnun olur oda tepede.ondada donguler şu bu derken uğraştırır insanı.defalarca ektirmiş ilaçları 20 seneye yakın kullanan biri olarak mucize beklemeden dermoller kullanın diyorum.minoxidil damarları açar sac ii beslenir buda kan dolaşımını hızlandırır saçı bir tek damarlardaki kan besler gerisi hikaye.ekimin genelde sınıfı gecmiş.aralar falan biraz minoxtan tuylense memnniyet yapar sende.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Hepsine katılıyorum. Bende 10 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum. Ne kullandiysam dökülme hiç durmuyordu. Minoxidilde baya bir süre kullandım saç tellerini kalinlastiriyor ama kesinlikle bende dökülmeyi durdurmuyordu. Dökülmeyi durduran  tek ürün dermaroller oldu.

Facebook Twitter Instagram