Gönderen Konu: Esma-Serkan tetik 3081 saç 1042 sakal  (Okunma sayısı 24714 defa)

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esma-Serkan tetik 3081 saç 1042 sakal
« Yanıtla #30 : 25 Nisan 2019, 23:40:30 »
Merhaba dostum bence şu aşamada ekimin gayet güzel görünüyor. Doğallık açısından etrafından aldığın tepkiler nasıl?

Teşekkür ederim umarım daha iyi olur.
Ekimin doğallığına gelince ekim yaptığımı söylemediğim kişiler fark etmedi. Ekim yaptığımı söylediğimde abi bir tanıdığım ekim yapmıştı aşırı belli oluyordu sende hiç öyle bir durum yok çok iyi, gibi tepkiler alıyorum. Bana soracak olursan iki husus sorun biri tepe bölgesine ekilen sakallar ben burdayım diyorlar. Ön çizgi çok düz asimetrik şekilde zikzak ekilseymiş daha doğal olumuş diye düşünüyorum.

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 26 Nisan 2019, 21:44:37 »
Bu söylediğin aslında herkesin bildiği bir durum ama bazı ekimciler yinede zik zak yapmıyor bende merak ediyorum. Acaba onların bu konuda fikirleri nedir ? Bir açıklaması vardır herhalde.
 sen esma serkana sordun mu birşeyler dediler mi?
Birde sakalları hiç sıfıra vurdun mu alım yeri sıfır sakalda nasıl ?

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 27 Nisan 2019, 00:19:19 »
Merhaba dostum bence şu aşamada ekimin gayet güzel görünüyor. Doğallık açısından etrafından aldığın tepkiler nasıl?

Teşekkür ederim umarım daha iyi olur.
Ekimin doğallığına gelince ekim yaptığımı söylemediğim kişiler fark etmedi. Ekim yaptığımı söylediğimde abi bir tanıdığım ekim yapmıştı aşırı belli oluyordu sende hiç öyle bir durum yok çok iyi, gibi tepkiler alıyorum. Bana soracak olursan iki husus sorun biri tepe bölgesine ekilen sakallar ben burdayım diyorlar. Ön çizgi çok düz asimetrik şekilde zikzak ekilseymiş daha doğal olumuş diye düşünüyorum.

Dostum sakal zamanla sac formuna gelecek . Şuan benim de öyle .
Sürecin de çok iyi gidiyor 😎
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 27 Nisan 2019, 03:06:53 »
Bu söylediğin aslında herkesin bildiği bir durum ama bazı ekimciler yinede zik zak yapmıyor bende merak ediyorum. Acaba onların bu konuda fikirleri nedir ? Bir açıklaması vardır herhalde.

Zigzag bıraz riskli bir olay, hem tekli greft sarfiyatını arttırır, hemde zigzag yaparak sıklık yakalamak biraz zor... doğru yapılmaz isede başarılı bir ekimin bile başarısını gölgeler.
Yani zor iştir risk almamak adına zigzagtan kaçınmak istediklerini düşünüyorum.

“Ektiğim çıktı... Ön çizgiyide öncesinde gösterip onay aldım.. sorun yok” mantıgı...

Sakaldaki deri altı editeli ve yağ dokusu kafadakinden farklı... özellikle çene altında sıfıra vurulsa bile iz kalmaz.

Musti0618

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 27 Nisan 2019, 04:11:47 »
Ekim öncesi fotolarına göre varteks bölgesinin kapatıcılığı şahsi kanaatim gayet güzel olmuş.ön çizgi konusunda profilden bakıldığında kafa yapına uygun bir ön çizgi belirlenmesidir bence önemli olan ki zaten o şekilde planlanmış.kalem ekimlerinde süreç bir miktar önden gitmekte sizin mevcut durumunuzda bu şekilde,inşallah süreç sizin açınızdan aynı şekilde devam eder.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 27 Nisan 2019, 22:06:13 »

Neden zikzak yapmıyorsunuz diye sormadım. Zannımca Hakan doğanay da nasıl öğrendiyseler o şekilde devam etmişler. Gerek hakan beyin gerek Ekibinin de ekimlerinde ön hat hep böyle.

Sinek kaydı tıraş olmuştum inanın hiç iz yok. Çok tuhaf bir durum yüzümde ufak bir yara dahi olsa izi kalıyor ama sakallı alanda binden fazla delik açıldı. Şu an sanki hiç dokunulmamış gibi. sinek kaydı tıraş olup paylaşacağım en yakın zamanda.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 27 Nisan 2019, 22:11:49 »
Ekim öncesi fotolarına göre varteks bölgesinin kapatıcılığı şahsi kanaatim gayet güzel olmuş.ön çizgi konusunda profilden bakıldığında kafa yapına uygun bir ön çizgi belirlenmesidir bence önemli olan ki zaten o şekilde planlanmış.kalem ekimlerinde süreç bir miktar önden gitmekte sizin mevcut durumunuzda bu şekilde,inşallah süreç sizin açınızdan aynı şekilde devam eder.

İyi temennileriniz için teşekkür ederim.

Tepe bölgesi seyrek olacak, 1.500 greftlik bir ekime daha ithiyaç var demişlerdi. Dönor toparlandıktan sonra 1 günlük sürecek bir operasyon ile onu da yapabiliriz istersen diye konuşmuştuk. seneye ocak ayında hem öz çizgiyi 1 santim daha öne çekmek hemde verteks için 2. bir operasyonu düşünüyorum.

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 27 Nisan 2019, 23:54:30 »

Zigzag bıraz riskli bir olay, hem tekli greft sarfiyatını arttırır, hemde zigzag yaparak sıklık yakalamak biraz zor... doğru yapılmaz isede başarılı bir ekimin bile başarısını gölgeler.
Yani zor iştir risk almamak adına zigzagtan kaçınmak istediklerini düşünüyorum.

“Ektiğim çıktı... Ön çizgiyide öncesinde gösterip onay aldım.. sorun yok” mantıgı...

Sakaldaki deri altı editeli ve yağ dokusu kafadakinden farklı... özellikle çene altında sıfıra vurulsa bile iz kalmaz.

Sloocer üstad verdiğin bilgiler için teşekkürler.👍👍

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 28 Nisan 2019, 00:02:04 »
Peyler dostum sıfır tıraşta iz olmaması çok güzel.  Aksi durumda sıfır sakal gezmek isteyen için zor bir durum olurdu.

corosman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 10 Haziran 2019, 03:42:15 »
dostum süreç nasıl gidiyor

sırma saç

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 10 Haziran 2019, 19:53:07 »
Rica etsem, güncel resim atabilir misiniz?

Oreon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 13 Haziran 2019, 16:30:50 »
yeni fotoğrafını bekliyoruz peyler...

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 23 Haziran 2019, 13:55:09 »
179. gündeyim. 2 gün ve bugün olmak üzere uzun ve kısa(4 numara) saç uzunlukları ve sakal bölgesi resimlerini paylaşıyorum.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 23 Haziran 2019, 13:55:56 »
177. gün

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları