Gönderen Konu: Esteanka saç ekimi hatası  (Okunma sayısı 8898 defa)

Moonlite

• Yeni üye
  • *
Esteanka saç ekimi hatası
« : 01 Ocak 2019, 18:58:03 »
Arkadaşlar Ankara da saç ekimi ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama ben başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak istiyorum saç ektirmek için karar aldım şimdi kim istanbula gidecek dedim burda da illaki yapanlar vardır diye düşündüm bir gün gezerken saç ekiminde kampanya var diye Ankara çankayada olan Esteanka diye bir saç eken bir yere gittim görüştüm bana kampanya fiyatımız 2.500 tl dediler doktoru ismi gökay diye bir doktor ben düşünüyordum ekimi bu yapacak diye her neyse bu 2.500 tl dedi güvendik ben size 3000 tl vereyim dedim tek benim saçımı güzel sıkça ekin dedim gün geldi gittim oraya saçlarımı kesti kendisi sonra ev misali üst kattan alt kattaki eve girdik orayı ameliyat haneye çevirmişler aksilik ekimi kendisi yapacak sandım üç tane hemşire tutmuşlar arkadaşlar yevmiye misali çalıştırıyorlar ektiler gün geçti oldu 8ay saçlar tel tel çıkmıyor en ufak problemde yaşamadım bu aya gelene kadar sonra yanına gittiğimde aldığım cevap şu ilacı kullandınızmı şunu size verebilirim para istiyor daha sonra tekrar sıklaştırma yapacakmış eee sadace maliyetini ödeyecekmişim bakın arkadaşlar para tuzağına dönmüş bunlar saçını eker şunu verir parayla öbürünü verir parayla kısacası saçlar çıkmadı yemin ediyorum arka saçlarla üstünü örtüyorum gözükmesin kimse diye şimdi siz benim yerimde olsanız napardınız nereye şikayet ederdiniz hemşireler saçları donör bölgesinden aldılar laylaylom geziyorlar içerde ben nerden bileyim hemen ekimin olması gerektiğini sizden ricam Esteanka diye bir yerle sakın görüşmeyin bu işi yapana hakkını verin soru sormayın bak gitti 3500 tl resimli sonuç atıyorum aklınızda bulunsun bu işi gerçekten yapan yerlere gidin prp yapmadılar bırakın adam arayıp bile sormuyor iş paraya dönmüş

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esteanka saç ekimi hatası
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2019, 18:23:40 »
öncelikle böyle bir konu açıp bizleri uyardığınız için teşekkürler.
anladığım kadarıyla bu esteanka saç ekimi merkezinin çalışma ve işleyiş şekli  mevzuata aykırı, bu yüzden bunların hangi konularda mevzuata aykırı çalıştığını tespit ederek ilgili kurumlara şikayet edin ,bağlı oldukları sağlık müdürlüğünr örneğin.diyelimki burdan sonuç almadınız bimer yoluyla hakkınızı arayın.emin olun ilgileniyorlar sonuçta saçı bırak sağlığındanda olabilirdin.kim olduğu belli olmayan insanlar belkide saç ekimi için elverişli olmayan koşullarda size saç ekmişler.allah muhafaza bulaşıcı hastalık kapmış olma ihtimalinde var  sana tavsiyem hıv ve hepatit testlerini yaptır ne olur ne olmaz bunlardan her şey beklenir.

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2019, 20:51:52 »
bir evin bodrum katında saç ekimi korku filmi gibi  :)
esteanka dediğiniz yer bilinen bir yermi yoksa sadece birilerinden duyuptamı gittiniz ,geçmiş olsun bu arada.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2019, 21:05:37 »
hatanın yarısı bu ekımı yapan da ise yarısıda bır evin bodrum katına girince ekim yatıran kişi dedir araştırmadan etmeden öyle bir ortama girip ekim yaptırmayı kabul etmeniz de sizi hatalı yapar

talep olmasa bu tarz yerler de olmaz sonuç olarak  çok geçmiş olsun keşke araştırıp öyle karar verseydiniz
Global Moderator

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2019, 23:54:57 »
size tavsiyem esteanka ile ilgili bu şikayetinizi bütün şikayet platformlarında yazmanız ancak bu şekilde şikayetinizle ilgili bir sonuca ulaşabilirsiniz.geçmiş olsun bu arada.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2019, 19:02:51 »
“Gel 2.yi maliyetine yapalım” nedir yaw Pazarda iç çamaşırı satıyor sanki pez....nk.

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2019, 10:18:23 »
size tavsiyem esteanka ile ilgili bu şikayetinizi bütün şikayet platformlarında yazmanız ancak bu şekilde şikayetinizle ilgili bir sonuca ulaşabilirsiniz.geçmiş olsun bu arada.
katiliyorum bence sikayet et. tekrar ekim yaptirabilirsin ama kesinlikle daha iyi bilindik bi yere git bu sefer

Serdar gümüş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2019, 12:54:04 »
Arkadaşlar ben esteankaya yakınlarımı gönderdim yurtdışında yaşıyorlar ankardada çok arkadaşım gitti hiç böyle bir problemi olmadı yazan arkadaş prosüdürlere uymamış belliki işini iyi yapan bir firma. İnternette bizde araştırdık hakkında bu arkadaş dışında şikayeti olanı görmedim demekki sorun kendisinde diye düşünüyorum. Birde rakip firmanın yapmış olduğu karalama kampanyası içindede olabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Ağustos 2019, 13:16:14 »
Arkadaşlar ben esteankaya yakınlarımı gönderdim yurtdışında yaşıyorlar ankardada çok arkadaşım gitti hiç böyle bir problemi olmadı yazan arkadaş prosüdürlere uymamış belliki işini iyi yapan bir firma. İnternette bizde araştırdık hakkında bu arkadaş dışında şikayeti olanı görmedim demekki sorun kendisinde diye düşünüyorum. Birde rakip firmanın yapmış olduğu karalama kampanyası içindede olabilir.

Prosedür ??? Derken mesala neye uymamış? Örnek verebilirimsiniz ? yok prosedür yok rakip firma hocam bırakalım bu işleri gerek yok herkezin olumsuz sonucu olur.
Global Moderator

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Ağustos 2019, 23:36:12 »
Bende esteankaya yakınlarımı göndermeyi düşünüyordum, bu rezaletten sonra uzaklarımı bile göndermem.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 15 Ağustos 2019, 01:41:56 »
“Gel 2.yi maliyetine yapalım” nedir yaw Pazarda iç çamaşırı satıyor sanki pez....nk.
[/quote
+1]
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Ağustos 2019, 16:33:56 »

Yani....
Gecmisler olsun...

Moonlite

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 21 Ağustos 2019, 12:55:04 »
Sinan gümüş arkadaşımız gönder bakalım arkadaşlarını neyin prodüsüne uymamışım herşey ortada resim bile attım eğer içinde bir tane yalanım var namerdim güneşe çıkma çıkmadım ağır işte çalışma işe dahi gitmedim terletme yapmadım şunu yeme bunu içme dedi hepsini harfiyen uyguladım şimdi gönderdiğin o arkadaşların ekim yaptırdıysa göndersinler resimleride koy buraya hadi bakalım gelip burda gerzek gerzek konuşuyorsun hem para vereceğim hemde denilen şeylere uymayacağım birde saçlarım çıkmasın diye öyle mi kim yapmak ister bunu kaç tane ekim yapan yere gittim gösterdim yapamamışlar dedi bana 3500 greft yeter dedi senin kafanda toplasan 1600 bilemedin 1500 vardır dediler onu geç arkadan saçları alırken kalın uçla almışlar hep iz kalmış dediler en az 6 veya yedi yere gittim buraya gelip saçma saçma konuşma milleti daha yönlendirme yapıyorsun yok şöyle yok böyle gitte bi gör ebeninkini size tek tavsiyem ınstagrama girin arkadaşlar Batman Dünya hastanesi saç ekimi yazın çıkıyor İstanbul şura bura hikaye adamlar yaptıklarını paylaşıyor gidin orada olun adamlar maksimum Greft ekiyor ensenizden kaç kök çıkarsa alıyorlar ekipleri süper pişman olmayacağınız bir yer ücretleri sabit 6500 TL ama kesin sonuç alırsınız takip edin görürsünüz sağlıcakla kalın bu Sinan gümüş salağına inanıpda gitmeyin oraya benden söylemesi

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 21 Ağustos 2019, 23:15:44 »
Prosedür ??? Derken mesala neye uymamış? Örnek verebilirimsiniz ? yok prosedür yok rakip firma hocam bırakalım bu işleri gerek yok herkezin olumsuz sonucu olur.
İleti 1, ne anlamalıyız?
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 03 Eylül 2019, 21:09:56 »
Ben adamla görüştüm telefonda 2750 fiyat sık ekim 3500e yaparım dedi.görüşme ve ekim için adres aldım 😁 Köroğlu Uğur Mumcu caddesinde evde ekecekmiş. Hastanede ekersek 2000 tl fark olur diyor, dolandırıcı bu arkadaş  bence de gitmeyin

Facebook Twitter Instagram