Bu 10-15 günün tadını çıkar. 3 numaraya vurulmuş gibi görünecek.
Gerek ekim yerlerinde gerekse donör alanda şok dökülmeler olacaktır. Sonuçta Mega Session Saç Ekimi olduğu için donör bölge 30. günden yaklaşık 90. güne kadar sanki yer yer saç kıran olmuş gibi gezebilirsin. Fakat sonrasında toparlıyor. Ekim yaptırdığın merkezin diğer ekim yaptıran müşterilerinden de gözlemleyebilirsin. Şu anda 50. gününü doldurmuş biri olarak sakın kafana ''şu düzelecek mi, bu nasıl olacak'' mıları takma. Saçını 4 ay boyunca unut. Bu arada senin için sorun yoksa, her 5-10 güne bir yanları 1-2 üstleri ise makasla 3-4 numara kestir. Ben 50 günde heralde 4 kez tıraş olmuşumdur bu şekilde. Yalnız ilginçtir, bu dönem ekim olmayan yerlerde ki saçlar inanılmaz çabuk uzuyor. Buna bir türlü anlam veremiyorum. Daha önce de defalarca kısa kestirdim saçlarımı ama 5 gün geçiyor ve sanki yanları hiç kısaltmamışım gibi uzuyor saçlarım. Sakın ekim yerlerine makine vurdurma. En güzeli makas. Berber uygun makas ve tarakla üstlerde çok kısa olanları bile düzeltebiliyor. Yanlar ve arkayı ise makine ile aldırabilirsin. Bol bol hava aldığından kısa olması da ciddi anlamda yararlı olabilir diye düşünüyorum. Bu arada ense bölgende sivilce ve kaşınma sorunun olabilir. Merak etme uyuz veya mantar vs. olmadın
çok kaşındığında soğuk suda yıka. Ben sırf bunun için günde 2 kere soğuttuğum hazır market suyu ile yıkıyorum saçlarımı.
Sabır...sabır...sabır
Dilerim 3-4 ay sonra buralarda güle oynaya resimler paylaşırız.