Saç Ekimi Sonuçları
Prtotez kullanmayı düşünüyorum çok takıntı haline gelmeye başladım . Sizin düşünceniz yorumunuz onun bakımı ve fiyatları hakkını bileği verirmisiniz .Özellikle kullanan kişilerin tecrübeli yorumları lazım
Protezlik bir durumun bence yok. Hic girme o topa.
Öyle mi düşünüyorsun protezin ne gibi sıkıntısı var ki , bi sık saç istedim oda olmadı ondan aklım çok kayıyor
kardeşim bir ekim daha yaptırısın bu çıkan saçların üstüne sorunun filan kalmaz harika olur saçların ne protezi ayrıca finasterid araştır bunu kullanırsan zaten kafanda baya ince saç teli var baya dolgunlaşır ve hacim kazanır
Geçmiş olsun dostum .. finasterid kullan 1 sene tek çaren bu ve seni mutlu edecektir 1 sene sonra ..
Ahhh ah pskolojiyi iyice bozdum yemin ederim bi saç herşeyimi etkilermi be.Bişi sorcam finans başlasam bırakınca dökülürmü saç
Aşırı ince telli saçım var bunların kalınlaştırabilirsem bir nebze daha iyi görüneceğine inanıyorum 1 haftaya fikrim değişmesse. Proscar + biotin başlarım
Merkezinizle görünüştünüz mü ? Onlar ne diyor bu ekim hakkında ?
Merkezimize gelin bakalım fotolardan yorumlamak zor vs. Gibi klasik laflar bende askeri personelim sınır ötesindeyim yazın yanlarına uğrucam
Rabbim yardımcınız olsun.Ayagınıza taş değdirmesin...