Kardeşim öncelikle geçmiş olsun baştan sona okudum senin için kötü bir deneyim olmuş. Şunu belirteyim sana katılmadığım bir nokta var, donör bölgen gayet iyi durumda bu olayı takıntı haline getirmişsin mesajların %30'unda donör bölgeni sorgulamışsın ki ortada hiçbir sorun yok, bu takıntı konusunda destek almanı öneririm. Bazen çok takabiliyoruz hayatta bazı şeyleri lütfen kendine değer ver, saç bir şekilde düzelir, güzel yaşlardasın bunu değerlendir. Bunları demek benim için kolay olsa da senin için şu an zor geliyor anlıyorum ama inan bana böyle zaman geçince neleri hayatımda bu kadar takmışım boşuna diyeceksin
Diğer konuya gelecek olursam açıklığın şu anda bile düzeltilebilecek durumda donör bölgende gayet sağlam daha yaşın genç önünde uzun bir hayat var, ben ilk ekimimi yaptırdığımda saçın o anki durumu senin şu anki durumundan daha kötü durumdaydı 2 seansa senin bu iş çözülebilecek gibi, kötü bir deneyim başından geçmiş olabilir ama bu senin kararını etkilemesin forumda birçok kardeşimiz var ilk ekimde kötü bir deneyim yaşamış olup bunun peşini bırakmayan. Git görüş muayene ol değerlendir ekim merkezlerini, kime gerçekten güveniyorsan onda karar kıl, bu forumdaki arkadaşlarımızdan da tavsiye al mutlaka.
Umarım bu forumda senin ekimlerinin devamını görürüz