Saç Ekimi Sonuçları
2.yıkamı mı evde yaparken losyonu sürdükten sonra 1 saat beklettim sonra durulama esnasına geçtiğimde 5 10 dk suyun altında kalmama rağmen losyon çıkmadı dahada fazla durmak istemedim suyun altında şampuanı döktüm çıktım şuan napcamı bilmiyorum akıl verirmisiniz ?Merak ettiğim sorularıma cevap verirmisiniz 1 ) Yıkama işleminde suyun altında çok durmamızın sebebi varmı ekilen yere zarar verirmi 2)Losyon kaldı önde az bişi endişelenmelimiyim 3)Losyonu 1 saat beklettim çokmu normalmı 4)4.günde Enseme Avesin spreyini sıkmalımıyım ?
avesin sprey 20ci günden sonra kullanılmaya başlanılıyor..
Arkadaşlar ekimden sonra 7.günüm kafam başım felaket ağrıyor başım resmen çatlıyor dayanılmacak hale geldi kafam iyice geriliyor kabuklardan kafam taş gibi hissetmiyorum bile sizdede bunlar olmuşmuuydu ya artık cidden canımı acıtmaya başladı bu ağrılar ?
Normal baş agrısımı ? Biraz arada nemlendir kabukları yumuşasınlar soguk suya tut neplendirici kremi kullanıyorsun zaten dimi her gün?
İstediğin zaman Su tutabılırsın kafana yumusar rahatlarsın illa 1 kere yıkaman şart degil
Bunu bilmiyordum denerim artık öğleden önce öğleden sonra çok saol ben bazı konularda daha ne yapacağımı bilmiyorum
Donör bölgen sızlıyordur senin agrı kesici al
2 tane al donör herkeste sızlar hemde çok fena bende zor dayanmıştım:) normal durum sanıçına yıkama harici su turman rahatlattımı?