Öncelikle herkese keyifli Forumlar dilerim. Bu sitenin açımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim cidden çok önemli bi yer sıkıntılarımızı kolayca dile getirebiliyoruz .
Konumuza geçelim Estenmylfe ekibiyle 28.12.2018 de sağlam bir 4 saat geçirdik yaş 22 .önce traj sonra alın çizgisi sonra uyuşturma kanallar açımı ile son olarak da ekimle bitirdik işlem sırasında uyuşturma bi 15 dk can acıdı dayanılmayacak şey değil sonrasını hissetmiyorsun zaten işlem sırasında yaren hanım Fatma hanım Dilara hanım yonca hanım bir kaç kişi daha vardı ismini hatırlayamadığım .Alın çizgisini Hasan bey çizdi başka hiç görmedim .Alın çizgimi orijinalindan 1 cm daha ileriye aldılar önden arkaya doğru sıkılaştırarak ekim yaptıklarını söylediler dönerin kalitesini sorduğumda iyi olduğunu söylediler.Ekim esnasındada biri sağ biri sol biri ortadan ekmeye başladılar .Şimdilik diyeceğim bu iyileşme süresince 1 sene bol bol foto paylaşacam sizlerle tecrübeli arkadaşlarımın yorumunu eksik etmesini istemiyorum Özellikle Hintell kardeşim ilk yorumunu bekliyorum
Tekrardan Keyifli Forumlar..