Gönderen Konu: Op dr Hüseyin Kandulu - 4000 Greft  (Okunma sayısı 9086 defa)

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Op dr Hüseyin Kandulu - 4000 Greft
« Yanıtla #15 : 14 Ocak 2019, 23:16:09 »
doner alan fena gözükmesede daha iyi olabilirdi tabi burda doner alanınızın ekim öncesi kaliteside önemli sanırım çok kaliteli bir doneriniz yokmuş.
ekim alanıda fena değil henüz şok dökülme çok olmamış gibi umarım böyle devam eder.

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 14 Ocak 2019, 23:20:04 »
doner alan fena gözükmesede daha iyi olabilirdi tabi burda doner alanınızın ekim öncesi kaliteside önemli sanırım çok kaliteli bir doneriniz yokmuş.
ekim alanıda fena değil henüz şok dökülme çok olmamış gibi umarım böyle devam eder.

İnşallah hocam.. şok dökülmeyi yaşıyoruz.. sağ olun düşünceleriniz için genel olarak şimdilik hiçbir sıkıntım yok zaman ne gösterecek göreceğiz iyi gidiyor diye düşünüyorum

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 09 Şubat 2019, 22:04:21 »
merhabalar cümleten 45 günü devirdik :) planladigmiz şekilde gidiyor çok şükür şok dökülme evresindeyiz, tabi şimdi bir sonuç yok ellerimle yokladığımda biraz hissediyorum. donör alanda iyileşti artık önceden biraz kaşınma oluyordu çok tatlı kaşınıyordu amma şimdi bayağ iyi kaşınma da az, çıkmaya başladıkça paylaşmaya devam edecem

beyatliosm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 11 Şubat 2019, 20:52:24 »
Donor alana rağmen basarili bir ekim olmuş. Benim de saç konusunda problemlerim var  neredeyse 1 yıldır araştırmalar yapıyordum. Son zamanlarda Hüseyin beyin başarıları saç ekimlerini görmeye başladım.

ulas06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 16 Şubat 2019, 22:16:21 »
fotoğrafların devamını bekliyoruz

poyraz54

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 17 Şubat 2019, 22:26:42 »
hayirli olsun ekiminiz.insallah umdugunuzdanda güzel olur.bende sac ektirmeyi planlamaktayim dr kanduludan.özelden gorusme imkanimiz olabilir mi.haliyle kararsiz kalmaktayim.

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 21 Şubat 2019, 18:36:44 »
fotoğrafların devamını bekliyoruz

çıktıkça paylaşacağım şok dökülme devam ettiğinden paylaşmıyorum en son paylaştığımdan çok çok fark yok ama 1-2 hafta sonra gene paylaşırım

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2019, 18:37:11 »
hayirli olsun ekiminiz.insallah umdugunuzdanda güzel olur.bende sac ektirmeyi planlamaktayim dr kanduludan.özelden gorusme imkanimiz olabilir mi.haliyle kararsiz kalmaktayim.

sağ olun hocam Allah razı olsun, inşallah sizin de güzel olur

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 02 Mart 2019, 16:54:03 »
artık saç kökleri elime geliyor ten rengimle saçlar neredeyse aynı renk olduğundan dolayı herhalde fotoğrafta çok belli olmuyor o yüzden iyice yakından çektim görünsün diye ama saçlar kendini belli etmeye başladı çok şükür kökler tutmuş vaziyette yine çıktıkça paylaşacağım.. sizlerin yorumunu bekliyorum  :) ve bir şey daha eklemek istiyorum saç ektirdikten sonra gerçekten iyileşme süreci çok kafama takılıyordu şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim keşke öncesinde yaptırsaydım bu kadar hızlı iyileşeceğimi bilmiyordum.. ilk başlarda sağa sola yatarken dikkat ederdim artık dikkat etmiyorum rahatlıkla yatıyorum sanki hiç saç ektirmemişim gibi rahatım.. erteledikçe bu iş iyice gidiyor o yüzden bir an önce yaptırıp kurtulun ama iyi araştırın forumdaki güzel sonuçları gördükçe herkes için seviniyorum.. umarım herkesin güzel olur kellikten kurtuluruz.. resimler 65. günden

picha

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 03 Mart 2019, 20:58:50 »
Hüseyin hocayı yakından takip ediyorum gelişmeleri merakla izleyeceğim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 03 Mart 2019, 21:21:05 »
Saç çıkışı için erken bir zamandasınız zamanla başlar çıkışlar
« Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 18:19:00 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 04 Mart 2019, 19:27:30 »
Hocam maşallah sizin bilginiz çok iyi yorumlarınız benim için altın değerinde :) inşallah güzel olacak şimdilik bir sıkıntı yok

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 04 Mart 2019, 19:39:32 »
Dr olduğu için bende hüseyin beyi takibe aldım umarım seninde saçların güzel olur kardeşim .şimdilik iyi görünüyor her şey yolunda gibi benim merak ettiğim hüseyin bey hangi alamalara dahil oluyor bilgi verebilirmisin kardeşim.

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 05 Mart 2019, 18:18:32 »
Hocam bütün işlem boyunca hüseyin bey sürekli geldi tüm süreçte vardı diyebilirim. ben de tereddüt yaşadım ilk başta ama hocanın da sürekli gelip kontrol etmesi de rahatlattı sonuç olarak bir sorun yaşamadım saçları bekliyoruz işte bakalım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 05 Mart 2019, 18:19:59 »
Hocam bütün işlem boyunca hüseyin bey sürekli geldi tüm süreçte vardı diyebilirim. ben de tereddüt yaşadım ilk başta ama hocanın da sürekli gelip kontrol etmesi de rahatlattı sonuç olarak bir sorun yaşamadım saçları bekliyoruz işte bakalım

sadece kontrol mu etti kendi bir işlemde bulunmadımı ? bulunmadıysa çok kontrol yapmasının anlamı olacağını sanmıyorum işi yapan ekip olmuş oluyor sonuçta
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram