Gönderen Konu: Op dr Hüseyin Kandulu - 4000 Greft  (Okunma sayısı 9012 defa)

samiselim

• Yeni üye
  • *
Op dr Hüseyin Kandulu - 4000 Greft
« : 29 Aralık 2018, 22:20:16 »
Herkese merhaba, arkadaşlar öncelikle bu forumu yapanlara çok teşekkürler bu forum sayesinde çok bilgilendim çok öğrendim ve artık benim için yıllar süren araştırma maratonuda 3 gün önce sonra erdi...

op dr hüseyin kandulu'yu tercih ettim, gönül isterdi dr koray erdoğan ı seçeyim ama malum bütçe sebebiyle tercihim dr hüseyin beyden yana oldu...
hiç de pişman değilim önce muayeneye gittim muayene oldum çok ilgiliydi, direk kendisiyle görüştüm çok mütevazi bir görünüm uyandırdı bende her şeyi konuştum sordum ve zaten sorarken kararımı vermiştim yine de emin olmak için tüm süreç hakkında bilgi aldım. Saç ekimi günü malum herkes süreci biliyor benim de aynı sürecim vardı dr bey tüm operasyon boyunca yanımızdaydı ekibi de iyi çalıştı rahatsız edici bir gözlemim olmadı...
sizlere tavsiyem iyice araştırın mutlaka gidin görüşün bir çok dr muayeneden ücret almıyor, koray bey e yaptırmaya imkanı olanlar bence ona da yaptırabilir ama çok bütçeniz yoksa iyi saç eken yerler de var ama herkes iyice araştırsın... saçlarımın öncesini ilk gününü ve bugün yıkama sonrasını atacağım, yorumlarınızı bekliyorum 4000 greft ekildi bu arada

dr hüseyin beyi seçmemdeki en büyük sebeplerden biri de kendisi de saç ekimi yaptırmış saçı da çok güzel olmuş bunu yazmayı unutmuşum

samiselim

• Yeni üye
  • *
Ynt: Op dr Hüseyin Kandulu - 4000 Greft
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2018, 22:22:59 »
fotoğrafları nasıl paylasacağım hepsini

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2018, 22:26:32 »
onceki halimin fotolari ve 1. gun tepeden cektiğim

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2018, 22:30:23 »
1.gün önden çektiğim ve 3. gün çektiklerim

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Aralık 2018, 22:35:56 »
Zor bir ekim doner bölge zayıf açıklık çok ama gerekli özen gösterildiyse ve ekim başarılı olursa sonuçtan memnun kalacağınızı düşünüyorum.ekimin hayırlı olsun kardeşim.

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 29 Aralık 2018, 22:40:37 »
teşekkür ederim Allah razı olsun, benim gözlemlediğim kadarıyla çok ilgiliydiler özenliydiler dr beyde ekibi de  tabi zamanla göreceğiz saçlar çıktıkça

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2019, 20:48:01 »
merhaba tekrardan herkese 7. gün fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum, fikirlerinizi de bekliyorum... çok şükür iyi gidiyor diye düşünüyorum daha önce yaptıran birkaç arkadaş da çok beğendiler hamdolsun kazasız belasız gidiyoruz şimdilik

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2019, 13:01:14 »
Ekiminiz hayırlı olsun donör güzel toparlamış ekim alanıda sağlıklı duruyor sorunsuz gibi her şey umarım sonucunuz mutlu eder geçmiş olsun.
Global Moderator

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2019, 22:16:01 »
teşekkür ederim inşallah güzel olacak, yaşayıp göreceğiz

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Ocak 2019, 23:39:15 »
Bu hocanın ismini ilk defa duyuyorum. Donor konusunda hassas yaklaşmış.İlgi ve merakla takip edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Ocak 2019, 21:35:45 »
Yalnız 7. Gün fotosunda kabuk kalmamış gibi. Kabuk dökümünü biraz erken yapmış olabilif misiniz?

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2019, 03:18:58 »
Ön çizgiye konulan tekli greftler çok güzel organize edilmiş ben çok beğendim ön çizginizi hayırlı olsun umarım çıkar. Ekim tekniği nedir hüseyin beyin slit mi

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2019, 13:46:18 »
Yalnız 7. Gün fotosunda kabuk kalmamış gibi. Kabuk dökümünü biraz erken yapmış olabilif misiniz?

5. günde kabuklanma oldu benim çabuk iyileşti diye düşünüyorum 7. günde bittiydi bu yıkamadan sonra çektiğim fotoğraflar

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 06 Ocak 2019, 13:55:39 »
Ön çizgiye konulan tekli greftler çok güzel organize edilmiş ben çok beğendim ön çizginizi hayırlı olsun umarım çıkar. Ekim tekniği nedir hüseyin beyin slit mi

hocam tekniği açıkcası tam olarak nedir bilmiyorum ama bildiğim saçlar doğal ve sıkı görünsün istiyorum demişti başlamadan önce o yüzden kanal bölgesini de dediğiniz teknikle açmış olabilirler

samiselim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 14 Ocak 2019, 23:11:48 »
selamun aleyküm herkese tekrardan  :) şok dökülmemiz başladı bir kısmı döküldü saçların çok şükür iyi gidiyoruz işlerin yoğunluğu vardı sürekli atamadım ama sizce durum nasıl... donor alanım çok iyi hissediyorum ağrı sızı hiçbir şey de kalmadı. Kızarıklığım da neredeyse hiç yok denecek kadar kaldı... bunlar 22. gün fotoğraflarım

Facebook Twitter Instagram