Gönderen Konu: Değişik dökülme şeklim var  (Okunma sayısı 1309 defa)

Santana

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Değişik dökülme şeklim var
« : 29 Aralık 2018, 20:17:04 »
Saçlarımın ilginç bir dökülme şekli var ;

Dökülmem olduğu zamanlarda  ( aktif dökülüyor )
Sacımı 1 numara yaptıktan sonra 5 ay hiç dökülmüyor ... 5.5 Aydan sonra deli gibi dökülüyor ... Sonra tekrar 1 numara yapınca dökülme duruyor ... Sac kısayken saçlar kısa olduğu için dökülmeyi fark etmediğimi düşünebilirsiniz.. Ama kısaykende nerdeyse çok az geliyor .. 3-4 ay uzunluktayken elimle çekmeme rağmen sac gelmiyor ... Sonra 5 ay geçtikten sonra, saçlarımı  1 numara yapana kadar dökülme durmuyor ... Ben böyle 7-8 yıl geçirdim ve saçlarımı kelleşmeden kurtardığımı düşünüyorum ... Aktif döküldüğü zaman 1 numara yapmayıp  minox filan kullandım.. Belki durur diye bekledim... Çok fantastik ilaçlarda kullandım hiç biri çare olamadı .. Ve o sürede 1 numara  yapmadığım için kelleşme o zaman başladı 😊
Bu konuda benle aynı sorunu yaşıyan veya
Bu konuda tavsiyesisi olanlar belirtirlerse çok sevinirim 😊
Bu arada Geçen sene Muttalip Keser hoca tarafından 2000 graft sac Ekim’i yaptırdım

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Değişik dökülme şeklim var
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2018, 20:51:53 »
Saçlarımın ilginç bir dökülme şekli var ;

Dökülmem olduğu zamanlarda  ( aktif dökülüyor )
Sacımı 1 numara yaptıktan sonra 5 ay hiç dökülmüyor ... 5.5 Aydan sonra deli gibi dökülüyor ... Sonra tekrar 1 numara yapınca dökülme duruyor ... Sac kısayken saçlar kısa olduğu için dökülmeyi fark etmediğimi düşünebilirsiniz.. Ama kısaykende nerdeyse çok az geliyor .. 3-4 ay uzunluktayken elimle çekmeme rağmen sac gelmiyor ... Sonra 5 ay geçtikten sonra, saçlarımı  1 numara yapana kadar dökülme durmuyor ... Ben böyle 7-8 yıl geçirdim ve saçlarımı kelleşmeden kurtardığımı düşünüyorum ... Aktif döküldüğü zaman 1 numara yapmayıp  minox filan kullandım.. Belki durur diye bekledim... Çok fantastik ilaçlarda kullandım hiç biri çare olamadı .. Ve o sürede 1 numara  yapmadığım için kelleşme o zaman başladı 😊
Bu konuda benle aynı sorunu yaşıyan veya
Bu konuda tavsiyesisi olanlar belirtirlerse çok sevinirim 😊
Bu arada Geçen sene Muttalip Keser hoca tarafından 2000 graft sac Ekim’i yaptırdım

Santana klasik olacak ama dökülecek saç kısa iken de dökülür sadece sen farketmezsin:) Isin başka bir yönü saçlarında seboreik dermatit olabilir mi? Saç uzunken daha çabuk yağlanıp daha çabuk dökülüyor. Bir de saçın dökülmesinden öte minyaturizasyon oluşuyor mu?

Santana

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2018, 22:04:42 »
Santana klasik olacak ama dökülecek saç kısa iken de dökülür sadece sen farketmezsin:) Isin başka bir yönü saçlarında seboreik dermatit olabilir mi? Saç uzunken daha çabuk yağlanıp daha çabuk dökülüyor. Bir de saçın dökülmesinden öte minyaturizasyon oluşuyor mu?

Robie görüşlerin için teşekkür ederim.
Saçlarımı 1 numaraya vurduktan, 3-4 ay sonra lavabonun önünde Zorla cekmeme ve karıştırmama rağmen, neredeyse hiç kıl gelmiyor ( max 5-6 ) 5 ve 5 buçuk aydan sonra lavabomunun önü full saç oluyor...
Saçlarımın arka ( verteks ) bölümünde bazen iltihaplı büyük sivilceler oluyor ... ve onlar.. Sivilceden sonra.. saçta 25 kuruşluk metal para büyüklüğünde saçsızlık  oluyor ... belli bir ay sonra saçsız olan  yerde saç çıkmaya başlıyor ... sadece 1-2 tanesinde çok az saç çıktı.. Diğerleri tamamen kapandı... Ama kesinlikle her sivilce sonrası o bölgede saçsızlık oluşuyor...
Minyatirzasyon dökülmeyi anlamadım ?😊

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Aralık 2018, 00:10:22 »
Öncelikle rica edeyim. Bence üst kısımda yazdıklarından sonra kesinlikle iyi bir dermatologa danışmalısın. Saç derinde herhangi bir rahatsızlık nüfus etmiş olabilir. Minyaturizeden kastım dökülen saçlarında bir kalınlık farkı var mı? Sürekli incelerek dokuluyorsa AGA olma ihtimali var tâbi. En mantıklısı gerekli testleri yaptırıp uzmandan görüş alman bence.

Facebook Twitter Instagram