Gönderen Konu: 16-05-2016 ARENAMED EKİMİ  (Okunma sayısı 21673 defa)

cardigans

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
16-05-2016 ARENAMED EKİMİ
« : 20 Mayıs 2016, 23:27:16 »
Merhabalar 28 yaşındayım,  10 yıllık döküşmw geçmişim sonucunda ekim yaptırma kararı aldım ve ektirdim sonuc için erken ama en azından ilk aşama için sizce durum nasıl? ,

EKİM ÖNCESİ

cardigans

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 16-05-2016 ARENAMED EKİMİ
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2016, 21:46:19 »
5.gün

keremm71

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2016, 23:55:36 »
geçmiş olsun.. ekim öncesi sonucun nasıl olacağı yönünde bilgi verdilermi yani önceki örneklerini gösterip böyle bi sonucun olur dedilermi

cardigans

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Mayıs 2016, 00:05:26 »
Teşekkür ederim. Çok detaylı olmasa da bahsettiler hatta defalarca ekim için eğer erkense erteleyelim dedim, tam zamanı olduğunu,  ekim yapılan bölgenin,  dönor bölge sıklığına ulaşacağını söylediler. Çok ani kararla ektirdim, moral bozuk gezmektense dedim ve çok fazla zamanımda olmadığı için ani oldu,  yine burada aynı gün bir arkafaşım ekim yaptırdı,  benden 1 hafta önce yine bir arkadaşım yaptırdı,  yaklaşılk 3 ay önce ektirmiş arkadaşımmvar ve 1 yıl önce ektiren bir kişinin sonuçlarını da görmem burayı tercih etmemde etkili oldu bakalım çok umutluyum,  sonuçlar t nasıl olacak
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 00:12:37 Gönderen: cardigans »

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Mayıs 2016, 01:03:14 »
seni takip edecemlütfen resimlerini sürekli paylş

Armagedon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Mayıs 2016, 07:29:39 »
Hayirli olsun 10 gun farkla yaptirmisiz ekim umarim guzel aonuclanir ve mutlu oluruz

Ramo2634

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Mayıs 2016, 21:13:07 »
Ekimin hayırlı olsun kaç greft ekildi ve fiyat nedir ?
Asuman Hair Saç ekim merkezi sonuçları

cardigans

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Mayıs 2016, 10:02:51 »
26. 05. 2016 da kabukşar alındı,  şu an ki durum  aşağıdadır sizce durum nasıl?

5000 greft ekildiği söylendi.sizce b vitamini kullanmaya gerek var mı?

cardigans

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Haziran 2016, 13:22:25 »
18.gün resimler sok dökülme başladı, ekilen bölge ve dönor bölgede dökülme devam ediyor  fakat resimde kırmızı çizgi ile çizdiğim yerdeki dökülme neyin nesi,  biraz önce elimi bi attım 8-10 tane saç geldi, tecrübeli arkadaşlar saç ekimiyle ilgisi olmayan saçkıran gibi bu dökülmeler normal mi? o bölgenin ekimle alakası yok neden olabilir. DONÖR bölgede sağ ve sola çok girilmiş sanki
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 13:55:07 Gönderen: cardigans »

Sacci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2016, 20:26:23 »
Boydan boya Fut Yapsaymis Ensen daha güzel dururmuş kardes gecmis olsun adam kasapmis . Insallah duzelir 

FatherofSouth

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2016, 21:08:32 »
Selamlar

Oncelikle kesinlikle biotin kullanin. Xpecia veya solgar biotin tavsiye ederim. Bana da aynı yerde 5700 greft ekildi. Yoğun ekim diye adlandirilan bir operasyon gecirdigimiz icin özellikle donör alanda bu şekilde bir sok dökülme oluyor. Aynı evrelerden gectim. Su anda sadece sag tarafta küçük bir bölgede dökük bir alan kaldi ve 55. Günüm bugün.

Kesinlikle görüntüye bakip moralinizi bozmayin. Bir sure donör alani 2 numara kisa tutun. Keza yine alice var forumda. O da benzer durum yasadi. Fakat onda da toparladi.

Dedigim gibi kimsenin moralini bozacak laflarina kafayi takma. Sabırlı ol ve su onunde ki 60 günü bazi olumsuz yorumlara kafayi takmayarak gecirmeye calis.

Ekilen yerlerin icin bir sey soylemek adina cok erken. Oldukca sık bir ekim olduguna göre dilerim sonucta istediğin gibi olur.

cardigans

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Haziran 2016, 21:18:16 »
Selamlar

Oncelikle kesinlikle biotin kullanin. Xpecia veya solgar biotin tavsiye ederim. Bana da aynı yerde 5700 greft ekildi. Yoğun ekim diye adlandirilan bir operasyon gecirdigimiz icin özellikle donör alanda bu şekilde bir sok dökülme oluyor. Aynı evrelerden gectim. Su anda sadece sag tarafta küçük bir bölgede dökük bir alan kaldi ve 55. Günüm bugün.

Kesinlikle görüntüye bakip moralinizi bozmayin. Bir sure donör alani 2 numara kisa tutun. Keza yine alice var forumda. O da benzer durum yasadi. Fakat onda da toparladi.

Dedigim gibi kimsenin moralini bozacak laflarina kafayi takma. Sabırlı ol ve su onunde ki 60 günü bazi olumsuz yorumlara kafayi takmayarak gecirmeye calis.

Ekilen yerlerin icin bir sey soylemek adina cok erken. Oldukca sık bir ekim olduguna göre dilerim sonucta istediğin gibi olur.

Merhaba,

Öncelikle iyi dilekleriniziçim teşekkür ederim,  inşallah iyi sonuçlar akurız.

Şok dökülme ve dönor bölge kısmımda sorun yok asıl canımı sıkan şey kırmızıyla yubarlak içine aldığım bölgedeki dökülmd,  bu bölgenin ekimle bir alakası yok,  bu neyin nesidir,  normal bir şey mi,  sizinnbaşınıza da geldi mi? 

Biotin kullanma konusunda erkan bey 2 ay sonra kullanın demşti ama...

FatherofSouth

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 04 Haziran 2016, 21:40:23 »
Selamlar

Merhaba,

Şok dökülme ve dönor bölge kısmımda sorun yok asıl canımı sıkan şey kırmızıyla yubarlak içine aldığım bölgedeki dökülmd,  bu bölgenin ekimle bir alakası yok,  bu neyin nesidir,  normal bir şey mi,  sizinnbaşınıza da geldi mi? 

Yok böyle bir durum yasamadim. Siz hastanelerinde mi yaptirdiniz ekimi , Çekmeköy de? Dermatologlari olması lazim dilerseniz bir sorun. Ekim ile alakasiz alerjik bir durum da olabilir. Erkan Bey veya Serkan Bey genel olarak ekim sonrası bir şey kullanilmasini istemiyorlar. Ben 10. Gunden itibaren biotine baslamistim. Yarari var mi bilmiyorum ama bir zararini gormedim :)

Yves Rocher Anti Chute sampuani tavsiye ederim. Icin SLS yok. Ayrica ben 20. Ve 40. Gunler arasi her gun sadece ekim yerlerine e vitamini yagi kullandim. Evigen ampul alip medikal bir siseye kirip, agzinda ki damlalik ile parmaklarina 4-5 damla damlatip ekim yerlerine masaj yaparak yedir. Böylece sürekli nemli tutmuş olursun. 5-6 saat kaldiktan sonra sampuaninla yika. Yine her hafta 1 kere nizoral medikal sampuan kullaniyorum. 2. Ayim bitsin 2 haftada bire dusurecegim nizorali. Aldığınız günlük kalori miktarını artirin. Bunu fast food falan ile degil düzgün besinlerle saglayin. Vücut bu donemde normalden iki kati kalori harciyor.

Sigara alkol azaltin en azindan 1. Ay sonuna kadar. Hafif agirlikta düzenli spor yapilmasi ise özellikle kafa derisinde kan dolaşımına cok fayda sagliyor. Kosu yürüyüş bisiklet tarzi.

Eger finasterid falan kullanacaksaniz da en azindan ilk 5 ay kullanmayin. Ilk 5 ay yapilan operasyon nedeniyle zaten kendi saclarinizin olduğu kisim da bir fayda görüyor. Sonrasında arastirip dilerseniz mevcut saclariniz icin kullanabilirsiniz. Ben kullanmayacagim yan etkilerinden dolayi.

Sabir , pozitif düşünme ve dikkatli bir bakim. Önünde ki bir kac bu 3une ozen goster :)

cardigans

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Haziran 2016, 22:25:30 »
Selamlar

Merhaba,

Yok böyle bir durum yasamadim. Siz hastanelerinde mi yaptirdiniz ekimi , Çekmeköy de? Dermatologlari olması lazim dilerseniz bir sorun. Ekim ile alakasiz alerjik bir durum da olabilir. Erkan Bey veya Serkan Bey genel olarak ekim sonrası bir şey kullanilmasini istemiyorlar. Ben 10. Gunden itibaren biotine baslamistim. Yarari var mi bilmiyorum ama bir zararini gormedim :)

Yves Rocher Anti Chute sampuani tavsiye ederim. Icin SLS yok. Ayrica ben 20. Ve 40. Gunler arasi her gun sadece ekim yerlerine e vitamini yagi kullandim. Evigen ampul alip medikal bir siseye kirip, agzinda ki damlalik ile parmaklarina 4-5 damla damlatip ekim yerlerine masaj yaparak yedir. Böylece sürekli nemli tutmuş olursun. 5-6 saat kaldiktan sonra sampuaninla yika. Yine her hafta 1 kere nizoral medikal sampuan kullaniyorum. 2. Ayim bitsin 2 haftada bire dusurecegim nizorali. Aldığınız günlük kalori miktarını artirin. Bunu fast food falan ile degil düzgün besinlerle saglayin. Vücut bu donemde normalden iki kati kalori harciyor.

Sigara alkol azaltin en azindan 1. Ay sonuna kadar. Hafif agirlikta düzenli spor yapilmasi ise özellikle kafa derisinde kan dolaşımına cok fayda sagliyor. Kosu yürüyüş bisiklet tarzi.

Eger finasterid falan kullanacaksaniz da en azindan ilk 5 ay kullanmayin. Ilk 5 ay yapilan operasyon nedeniyle zaten kendi saclarinizin olduğu kisim da bir fayda görüyor. Sonrasında arastirip dilerseniz mevcut saclariniz icin kullanabilirsiniz. Ben kullanmayacagim yan etkilerinden dolayi.

Sabir , pozitif düşünme ve dikkatli bir bakim. Önünde ki bir kac bu 3une ozen goster :)

Hocam ben de onlar gibi düşünüyorum ekim sonrası birşey kullanmayı düşünmüyorum,  ayrıca zahmet edip yazmışsınız ama benim bu dediklerinizi yapmam imkansız bulunduğum ortam sebebiyle,  ben saçlarımı bildiğimiz haco şakir sabun  ile yıkıyorum, şampuanlara oldum olası sıcak bakmamışımdır,  elbette sabırla sonucu beklemeye devam ediyorum ama işte bu işaretlediğim sıradışı dökülme beni endişelendirdi,  erkan beye sordum verdiği cevap operasyonla ilgili olduğu 3 aya kadar gerek bu gibi dökülmeler,  gerekse dönor bölgenin kendine geleceğini söyledi

Pharmacist23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Haziran 2016, 19:35:36 »
Fotoğraf koyar mısınız sizden 3 gün sonra aynı yerde yaptım.. Şuan ki görüntünüzü merak ediyorum

Facebook Twitter Instagram