Gönderen Konu: Hangi doktor (kararsizim)  (Okunma sayısı 4205 defa)

yannis2836

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hangi doktor (kararsizim)
« : 28 Aralık 2018, 17:49:48 »
Arkadaşlar merhaba .Ben de sac ektirmeyi  düşünüyorum . Kafamda birkac isim var ama siralama yapamadim daha . Bana bu konuda yardimci olabilir misiniz ?

1-zekeriya kul ,muttalip keser gibi doktorları yüksek ücretinden dolayı eliyorum .
2- hakan doganay dhi  ekim yapiyor .ekimi kendi yapiyor  .güzel sonucları çoğunlukta ama kötü sonucları da var . Sakaldan alim yapması ciddi bir avantaj .Ama ekim ücreti sac 1 euro sakal 1.5 euro en az 3000 ettirileceği düşünülürse 18000 tl civarı yapiyor .bu da benim bütçemi aşar . 
3-ilhan serdaroglu .youtube konuşmalarını dinledim  ekim sonucları arasında iyi de kötü de var .nekroz beni de korkutuyor . Ama fiyat makul 8500 tl dedi bana 3500 kok için .
4-serdar gokrem   bu doktorun da çok iyi sonucları var .alımı manüel yapması avantaj . 7500 tl fiyat verdi o da .Ama bu doktor da tıpkı ilhan hocam gibi sadeece alımı kendisi yapiyor  .
 Benim düşündürmedim bunlar .bu doktorlar hakkında bilgisi olan veya bunların dışında tavsiye edebileceginiz var mi

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hangi doktor (kararsizim)
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2018, 17:56:39 »
Serdar Görkem’in nekroz vakaları var.
İlhan Hocanın hem nekroz vakaları var hemde ekimleri sık değil.
Hakan Doğanay Dhi tekniği avantaj gibi gözüksede çıkma yüzdesi düşük.
Zekeriya hoca tecrübesi ve kullandığı silit perkutan teknik sayesinde daha öne çıkıyor bu listede.
Bu benim kişisel değerlendirmem hiç birini bu forumdan önce tanımazdım bu forumda ki ekimlerine göre yazıyorum bol şanslar...

yannis2836

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2018, 18:05:54 »
Serdar gökremin ve de ilhan serdaroglunun nekroz vakalarını saymazsak ,doğallık ve sıklık acısından hangisini tavsiye edersiniz ?

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2018, 18:45:23 »
Serdar gökremin ve de ilhan serdaroglunun nekroz vakalarını saymazsak ,doğallık ve sıklık acısından hangisini tavsiye edersiniz ?
Serdar Görkem daha önde bence hocam ben ilhan hocanın doğal ve sık bir ekimini görmedim

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2018, 18:58:07 »
Zekeriya kul listede ön planda. Hakan doğanayla aynı fiyatı talep ediyor. Bunlar olmazsa esma serkan, şahin çelik düşünebilirsin.

yannis2836

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Aralık 2018, 19:52:13 »
Arkadaşlar son listemi paylaşıyorum . Muhtemelen bunlar dışındakilere ekdirmeyeceğim.

1-ilhan serdaroglu
2ozgur nalbant
3Serdar gokrem
4Serkan aygın
5 erkan vural
6-sahin çelik .

Bütçeme göre ektirebileveklerimin listesi bu şekilde .  Serkan aygın kendi yapmıyor ekimleri kendi yapsa hic düşünmeden orda ektirirdim .sizlerin düşünceleriniz nedir .sıralamalarıniz nasıldır . Bilgilendirir misjniz

yannis2836

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Aralık 2018, 19:53:47 »
Listeye ek olarak bir de avicenna var.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Aralık 2018, 22:44:56 »
Valla YouTube de felan dinleme bu form daki sonuçlara bak aklindaki bütün ekimcilerin sonuclari var burda

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Ocak 2019, 00:55:30 »
Serdar Görkem daha önde bence hocam ben ilhan hocanın doğal ve sık bir ekimini görmedim

Hocam sende eskilerdensin nasıl görmedin bilemem ama ben gördüm şahsen hatta bir değil en az 2 3 ekimini gördüm birçoğu da paylaşımı kesti hala peşlerinde güncel diye geziyorum bende bunlar ışığında İlhan hocada ektirecegim yani fazla incelemediginizi düşünüyorum yeni üye olsanız anlarim son zamanlarda pek sonuç yok ama öncekilerden bakarsanız iyi sonuçlar var.Tabiki nekroz ve kötü sonuçlar da var ama sadece bu konuda düzeltme yapmak istedim.İyi seneler iyi forumlar.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Ocak 2019, 11:32:07 »
Hocam sende eskilerdensin nasıl görmedin bilemem ama ben gördüm şahsen hatta bir değil en az 2 3 ekimini gördüm birçoğu da paylaşımı kesti hala peşlerinde güncel diye geziyorum bende bunlar ışığında İlhan hocada ektirecegim yani fazla incelemediginizi düşünüyorum yeni üye olsanız anlarim son zamanlarda pek sonuç yok ama öncekilerden bakarsanız iyi sonuçlar var.Tabiki nekroz ve kötü sonuçlar da var ama sadece bu konuda düzeltme yapmak istedim.İyi seneler iyi forumlar.

Ilhan Hoca ekim başarısı olarak pek tuttuğum bir doktor değil lakin doktor etiği konusunda Türkiye' nin sayılı cerrahlarından. Kendi instagram sayfasına dâhi çıkmayan ekimi koyacak kadar dürüst biri. Ayrıca kaçırdığımız bir nokta daha var arkadaslar sık bir ekim için bir sürü parametrenin birbiririne zincirleme bağlanması gerekiyor. Saçlarınızın kalınlığı, açıklık ve dentisity. Açıklık alanı yüksek bireylerde sıklıktan önce doğallık ve ortucülük on plana çıkmalıdır.

yannis2836

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Ocak 2019, 23:11:58 »
Peki siz olsanız hangisine ektirirdiniz. Bir de op.dr.selahattin tulunay var .Bu doktor fiyatları nedir bilen var mı

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Ocak 2019, 23:19:36 »
Peki siz olsanız hangisine ektirirdiniz. Bir de op.dr.selahattin tulunay var .Bu doktor fiyatları nedir bilen var mı
bende çok kararsizdim  sahin çelik e
ektirdim  tüm ekimcilerin sonuçlarına bak arstir iyice ya nasip de ektir birine:)

yannis2836

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Ocak 2019, 23:46:36 »
Sonuçların nasıl

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Ocak 2019, 00:02:50 »
Son listene göre bakarsak ben Şahin Bey veya Serdar Görkem arasında bir tercih yapardım.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Ocak 2019, 00:07:57 »
Sonuçların nasıl
3.5 ay oldu benim su an için gayet iyi 8 ay sonunda tamamen belli olur

Facebook Twitter Instagram