Saç Ekimi Sonuçları
Hocam buradan kabuklar dokulmemis gibi duruyor ama anlayamadım.Bide şey soracağım iki gün sonra ekime giricemde orda yatmak için yastık veriliyor mu birde losyonu klinikten mi almalı eczaneden mi siz nasıl yaptınız acaba biraz anlatır mısınız
losyonu ben eczaneden aldım onlar vermiyor ve normalde kullandırmıyorlar. 9.günden itibaren bepanthol vücut losyonunu alıp kullandım 2-3 günde kabukları döktüm. Işıktan dolayı dökülmemiş gibi duruyor olabilir. yastık yatmanız için veriyorlar.
Güzel bir görüntü çok güzel dökmüşsün kabukları sorunsuz gayet sağlıklı bir götüntü var.
Hm yastık ise yarıyor değil mi yastık almayayım o zaman bı losyon alayım ben yarin
Teşekkür ederim. Artık bekleme sürecine geçtim. Gerçekten çok zor bir süreç ben bu kadar zorlanacağımı zannetmiyordum. Kara verme-operasyon-2,3 gün dikkat etme- uyuyamama- kabuk dökme ve şok dökülme olup tekrar saçların çıkmasını bekleme gerçekten çok zor.
yastık veriyor derken operasyon sırasında veriyorlar. Yoksa evde yatmak için size yastık vermiyorlar siz onu dışardan temin edebilirsiniz.Seyahat yastığı alırsanız biraz daha rahat olabilirsiniz. Korkutmak gibi olmasın ama süreç bana biraz zor geldi.
Hayırlı olsun. İyi sonuç olmasını dilerim. Ben ekimini beğendim. Sabır etmek beklemek işin en zor kısmı. Şu ilk ay sorunsuz atlatırsan her şey güzel olur. Başını bir yere vurmadın değil mi
Şok dökülmeniz tamamlanmış donör bölgeniz gayet homojen duruyor herşey yolunda artık saç çıkışlarını bekliyceksiniz hayırlısı olsun
Merhaba arkadaşlar bugün 11.gün bütün kabukları döktüm. Şimdilik durum bu