İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
Fiyatı sormuşsunuz,1.5 den 3000 euro tuttu 2000 greft,diğer arkadaşlara yapılan indirimi artık yapmıyorlarmış..
Ekimi dr özgür öztanla , dr kaan yaptılar,greft alımının yaklaşık yüzde seksenini dr özgür öztan yaptı,geri kalan tüm işlemleri ekim dahil dr kaan yaptı,bana göre hlc nin en iyi ekibine yaptırmış oldum...
Kısaca operasyondan bahsedelim;saat sekizde ecm plastik merkezinde hazır oluyorsunuz,burası serdar gökreminde çalıştığı yer,hlc oranın ikinci katını almış ve bir süredir orda ekim yapıyorlarmış,bu merkeze gelir gelmez hlc için çalışan bir arkadaş sizi karşılıyor ve kan alma işlemi için ve bazı bilgileri kayıt altına almak için size yardımcı oluyor ,bu işlemler tamamlanınca size ikinci kata kadar refakat ediyor..
Burada biraz bekledikten sonra operasyon odasına alındım,bütün doktorlar ve hemşirelerden oluşan ekip sizi burda karşılıyorlar,sizi bir sandalyeye oturtup fotoğraflarınız çekilirken dr özgür öztan ve tüm ekibi bir yandan açıklığınızı incelerken bir yandanda nasıl bir ekim gerektiği konusunda beyin fırtınası yapıyorlar :)diğer yandanda beklentilerimin ne olduğunu anlamaya çalıştılar,doğrusu bana göre oldukça hoş bir ortamdı ,planlama ile ilgili yanlış bir karar verilmesi o ortamda mümkün değil,her şey hesaplanıp en doğru ekim planlaması yapılıyor..
Ekim planlanması yapıldıktan sonra yıkama ,traş ve boyama yapıldı saçlarıma,epey beyaz saç olduğu için bende boyama gereği hissettiler..
İki bin greftin ekim planlanması dört seansta oluyor,ilk gün öğleden önce bir seans ve öğleden sonra akşama kadar bir seans ,sonraki günde gene aynı bu şekilde iki seans yapılıyor,her seansta alım ve ekim işlemleri 500 greft için yapıldı..
Manuel alım olduğu için gerçekten çok zor oluyor,doğrusu ben bu kadar hiç beklemiyordum,günde en az sekiz saat sürüyor,her seansta yeni iğneler yapılıyor ve en az bir kaç dk sürüyor,donerden alım işide çok uzun sürüyor ve şişirmek için kullandıkları serum hayli rahatsız ediyor...
Bütün bu zorlukları hesaba katmazsak operasyondan gayet memnun kaldım,iğneli ekim ve manuel tekniği bence hatasız uyguluyorlar,işlerinde oldukça idealistler ve severek yapıyorlar,zaten ekipteki tüm doktorlar gayet kibar ve insancıl tipler,birbirlerini iyi bulmuşlar doğrusu
dr kaan daha önce muttalip keserin yanında çalışıyormuş ,doğrusu kendisini zaten çok beğenmiştim bu ayrıntıyı duymakta açıkçası hoşuma gitti...
Hlc ekim merkezi operasyon konusunda beklediğimdende iyi çıkmasına rağmen seansların zorluklarından dolayı iki bin greftin üstünde greft gerekenlere tavsiye etmem,gözünüzü korkutuyorum belki ama gerçekten orda ektirecekleri bekleyen çok zorlu bir süreç var