Geçmiş olsun reci , gercekten üzüldüm dostum , bu kadar başarısız sonucun olacagını hiç tahmin edemezdim. Bu olumsuz durumun bünyeyle alakalı oldugunu düşünler olabilir lakin ilk ekiminde başarılı sonuç aldıgını gördüğüm için öncelikle böyle bir bahanenin oldugunu düşünmüyorum . Ya insana en cok koyansa , ziyan olan greftler ve ekim sırasında çekilen o acının karşılıgının bu olmaması.
Öncelikle söylemeden edemeyecegim ; senin ilk saç ekimin gercekten cok başarılı olmuş şimdi düşünüyorumda biraz haksızlık etmişiz adama:(
2. Ekimi Hlc de ekim yaptıracagı söylediginde de ozaman cok şaşırmıştım reci , en cokta ön çizgiye dar bir alanda 1500 greft gibi sık bir ekim yapacaklarını söyledigin zaman. Bu kadar tecrübeye ragmen sana nasıl kabul ettirmişlerdi anlayamamıştım. Aslında ekim planlaması yapan dr. böyle bir planlamayı nasıl yapar gercekten aklım ermiyor.
Ben ilk ekimimde hayal kırıklıgı yasadım sen 2. ekiminde ,senin hissettiklerini tahmin edebiliyorum dostum . Benim ilk basarısız olan saç ekimimden sonra ozaman en cok koyansa firmanın tutumuydu . Biliyorsun 12. ay sonunda kontrole gittigimde ekim sonucumu basarılı bulduklarını söyleyerek hatalarını kabul etmemekte ısrar etmişlerdi
bu tutumlarından sonra ben sonuna kadar hakkımı aramıştım . Sonunda hatalarını kabul ederek özür dilemişlerdi. Senin durumunda nasıl bir yaklaşımları olacak cok merak ediyorum dostum , görüşme sonucunu merakla bekliyoruz...
Tekrar geçmiş olsun reci.....