reciproc öncelikle geçmiş olsun, gerçi ortada çok karamsar bir tablo yok ki sen de bundan bahsetmişsin
peki bu yaşananlardan sonra seyrek alanları sıklaştırma işlemi için sen olsan kimi tercih edersin, hlc'yi mi serdar gökrem'i mi, aralarındaki fiyat farkını saymazsak, bu iki merkezden hangisini tavsiye edersin, her ikisine de ekim yaptırdığın için senin yorumun çok önemli
ekleme: saç yapım bu konudakine benziyor https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=337.0
Hlc ile serdar gökremin kulvarları çok farklı,gökrem daha çok açık alanı fazla olanlarda başarılı,fakat bu başarıyıda çok abartlı bulmuyorum,en az yüzde otuz yada kırk fire ile çalıştığını düşünüyorum,buda kendisinden değil hemşirelerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum,özellikle kanal açan hemşiresi bana göre çok başarısız ,gökremin kendisi bana göre bu işi enterasan derecede hızlı bir şekilde yapmasına rağmen sonuçta çok güzel bir iş çıkarıyor ama malesef hemşireleri bir çuval inciri berbat ediyorlar,doner bölgede hiç iz bırakmamasıda gökremin bir diğer artısı,sadece benim değil ona ektiren çoğu hastasında bunu gördüm...
Operasyon hlc de zor geçti evet,2000 greft iki gün içerisinde toplam 18 saatte ekildi,molaları saymazsak,gökremde 4000 greft 7 saatte ekildi,gökrem sedasyon uyguluyor bu arada,bu yüzden bana iki saat gibi geldi,bu sürenin bu kadar kısa olmasında hemşirelerininde çok karkısı var ama bence çok gereksizdi ,özentisiz ekim ve düzensiz kanal açtılar bu yüzden...
Operasyon zor geçti derken anestezi iğnelerini falan kesinlikle kastetmiyorum,ağrı eşiğim son derece yüksek biriyimdir,o iğneler hiç umurumda bile olmadı ama şunuda söyleyeyim çok fazla anestezi yapıyorlar,iki günde yaptıkları anestezi serum vs hiç abartmıyorum gökremin yaptığının 10 misli vardır,zaten operasyondan esnasında ve sonrasında doner bölge ve ekim alanı fena halde şişmiş oluyor,o kadar yüksek dozda prednol verilmesine rağmen hemde...
Kolay geçti diyenler olabilir ama kim ne derse desin bir gün tamam ama iki gün o şekilde operasyon geçirmek saç için değecek bir şey değil,ayrıca bir tek benim için zordu demekte doğru değil,orda ektiren liedholm ve huseyinde benzer şeyler söylediler,tekrar olsa ektirmeyiz gibisinden,operasyon kolay geçti diyenler daha çok iğne fobisi olanlar,iğnelere o kadar konsantre oluyorlarki gözleri başka hiç bir şey görmüyor...
Sıklaştırma ekiminde hangisini önerirsiniz diye sormuşsunuz,gökremi kesinlikle önermem,sebeplerini çok yazmak istemiyorum burda ama şunu söyleyeyim son iki yıldır sizlerin burda internette gördüğünüzden misliyle fazla ekim sonucu gördüm,çoğu whatsaap aracılığıyla,siz nasıl burdan takip ediyorsanız paylaşım yapan arkadaşların ekim süreçlerini ,bende o şekilde faklı arkadaşların süreçlerini whatsaaptan takip ediyorum ,sitede paylaşım yapmayıp bana yazıyorlar,ben çok istemediğim hatta çoğu zaman cevap yazmadığım halde,telefonum kel kafa fotolarıyla dolu,hemde binlerce sile sile bitiremiyorum
,bu konudaki yorumumuda o yüzden ciddiye alın derim ben.,,
Hlc yi ben sıklaştırma konusunda güvendiğim için tercih ettim,kim ne derse desin sıklaştırma ekimi başarısız sonucu olan en riskli vakalar oluyor,yıllardır gördüğüm başarısız ekimlerin hiç abartmıyorum yüzde doksanı sıklaştırma ekimidir,hlc bu konuda iyi olsada çok dar alana bende olduğu gibi yüksek sayılara ulaştıkları zaman risk çoğalır,özellikle benim gibi ince telli saçları olanlarda bu risk büyür,hlc ile görüşmemizde başarısız ekimin nedeninin saçlı alana yoğun ekim olduğunu düşünmediklerini söylediler ama ben halen aksini düşünüyorum,vertekse ektikleri saçın en az yüzde 30 u çıkmıştır ama öne ektiklerinin yüzde onu bile çıkmadı,halbuki verteks firenin en çok olduğu bölge,her ekilen saç tutmuyor,bu gün saçlarımı kısa kestirdim ve gördümkü onlara ekim yaptırmadan önceki halinden hiç bir farkı yok,net bir şekilde ortaya çıktı...
Tercih sizin ,sonuç olarak sıklaştırma ekiminde gökremi hiç önermiyorum,hlc yi tercih edebilirsiniz ,orda başarılı bir netice elde edebilirsiniz bu konuda önyargılı olun orda ektirmeyin diyemem,yazdıklarımı yanlış yorumlamayın...