Saç Ekimi Sonuçları
@Reci forum donanmda yazilanlari okuduguma gore,hlc icin doktoruna gore fiyat varmis!? bir ekip 1.5 euro alirken digger ekim 2.25 lira aliyormus?Dogru mu?dogruysa fark nedir?
Reci abi merhabalar bilirsin ben ara ara yazarım sürekli takılmam öncelikle yeni ekimin hayırlı olsun allah utandırmasın abi sana bir kaç soru sormak istiyorum ve soruyorum abi şimdi kabasakal ve diğer arkadaşın ekim sürecini biliyorsun avicennada yapılan ekimlerden bahsediyorum abi bu arkadaşlarımız fayda maliyet teorisine bakacak olursak fazlasıyla kazançlı çıktılar ayrıca bir de zekeriya kulun ekim yaptıkları var çoğu fayda maliyet ilişkisine göre hüsrana uğradı hatta bence kabasakalın ekimine bakarak zekeriya kulun ekimleri başarısız bir ekim olarak adlandırılabilir bunda bir sakınca görmüyorum fakat sence bunun nedeni nedir bir öngörün var mı ?? ekstra olarak abi benim yaş 24 saç ektirmek istiyorum evli falan da değilim ona göre senden realist bir yorum bekliyorum hlcden memnunmusun sence avicenna mı yoksa hlc mi düşünmeliyim
Arkadaslar bu forumdaninim cok tehlikleli ve psikolojiyi bozan bir site bakiniz alinti yaptim: kullanici adi ixmarit 23 Nisan 2015; 21:34:03 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet PMSeninle polemige girmiyce.ister inan ister inanma. HLC de senin biraz once taptigin yorum cercevesinde dusundugum icin (git yaptir kurtul iyi bir yere) Gitmistim ama husran.Hlc alim konusunda cok iyi sac sakal gogus ozgur her turlu alir.gayet basarilidir.ama ekim konusunda cok kötüler 2 dr.lari var belki 3 olmustur.biri bir tarafi ekiyor.biri diger tarafı.amac esnetik degil gorevi yerine getirmek. Simdide HLC ekimlerini kamufle etmek icin sac dovmesiyle birlikte yapiyorlar uyaniklar yani. BU KADAR PARA VERIP ADAMLARIN EGOLARINI ZENGIN Ediyoruz. Velhasil artik benim icin iyi ekim yapan yer diye bisey olmadigindan,cunki sistem ayni teknoloji ayni oyuzden benim sorunum icin 300 kok 500 kok yeter bunu yapacak bir yer. Manuel tek tek alim tek tek ekim.
Reci AbI selam Benim sana bi sorum olacak. Ben ekim yaptirdiktan sonra en son mart ayında görüşmüştük.saçlar iyiydi. Ekilen saçlar gayet iyi çekti sonuç güzel.ama ekim olmayan bölgelerde ve vertekste çok aşırı bir dökülme var. Proscar kullanmaya ekimden sonra başladım minoxili önceden kullanıyordum. şampuan olarak ketotal ve seba med kullanıyorum. Proscara başladıktan sonra minoxili yavaş yavaş bırakmıştım. iki günde bir üç günde bir falan çok az kullanıyordum. Minoxili kullanmadigimdan desem.Ama minoxil surmedigim yerlerde de dökülme var. Proscardan mi acaba diyorum. proscari araştırıyorum yan etkileri haricinde hiçbir ters etki ile karşılaşan görmedim. Sence nerde yanlış yapmış olabilirim.