Burqa finasterid kullanmıyorum şu an,ekimden sonra üç gün kullandım,libidoda artış olunca bıraktım :)kısa süreli kullanacağım için bu ortaya çıkan ters etki saçlara fayda yerine zarar verebilirdi,bazen finasteridin ilk kullanımında böyle ters etkileri olabiliyor amaç dht yi azaltmakken tam tersine hem testesteronu hemde dht yi yükseltebiliyor,sonradan bu durum düzeliyor ama dediğim gibi bana şu an lazımdı gerçek etkisi...
Selman doğru söylüyorsun vertekse daha çok saç ekilmesi gerekiyordu ama ne yazıkki ekilecek greft sayısı sınırlı olduğu için böyle bir karar aldım zaten verteks için çok beklentim yok ,derinin o parlak görünümü gitsin biraz karartı yapsın yeterli benim için...
Sağlam senin dediğin mantıktan giderek ön kısmı sık tutmaya çalıştım fakat bu kararı verirken çok ikilemde kaldım aslında acaba biraz daha arkalara doğru dağıtarakmı gitsek diye çok düşündüm fakat en son böyle radikal bir karar aldım,aslında enterasan bir ekim oldu benimkisi,ilerde saçlar son şeklini aldığı zaman iyimi olacak yoksa kötümü burda hep beraber görürüz....