Gönderen Konu: Forumla tanıştım Biotin, xpecia ve proscar kullanmaya başladım.  (Okunma sayısı 16873 defa)

chainlift

• Full Member
merhaba arkadaşlar

forumla tanıştım tanışalı çok istifadem oldu.

bilmediğim bir çok konu hakkında fikir sahibi oldum.

15 aralık itibari ile
sabah 1 tablet biotin ve bir tablet xpecia alıyorum.
akşam bir tablet xpecia alıyorum.

27 aralık itibari ile 1/5 proscar(5mg) almaya başladım.

Proscar (5mg 28 tablet) bulması zor oldu. iki kutu aldım. kutusu 23 tl.

xpecia 60 tablet fiyatı 65 tl

biotin 35 tl

Genetik dökülme mevcut. yaş 35. agresif bir dökülme yok. stabil hale geldi diyebilirim. saç ekimi düşünüyorum.

nasipse 6 ay kadar ilaçları kullanmayı deneyeceğim. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınızı alabilirim. süreç ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak isterim. saygılar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yapabılcegın en iyi önlemi alıp en doğru ilaçları kullanmaya başlamıssın ama proscar ve xpecia agır gelebilir gelmeye bilirde kendını olurda kötü hissedersen kes xpecia yı .. bişey olmazda bil diye söyledim .
Global Moderator

chainlift

• Full Member
Yapabılcegın en iyi önlemi alıp en doğru ilaçları kullanmaya başlamıssın ama proscar ve xpecia agır gelebilir gelmeye bilirde kendını olurda kötü hissedersen kes xpecia yı .. bişey olmazda bil diye söyledim .

üstadım öncelikle ilgin için teşekkürler. forumda biraz zaman geçirmemiz ve sizleri takip etmemiz yeterli oldu ilaca başlamamız için. birde  koray hocanın ekim öncesi 6 ay finas kullanılmasını istemesi sebebi ile başladık bakalım. parayı denklersek hemen ekimide yaptıracağım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
İnşallah hayırlısı olsun dostum.
Global Moderator

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam son durumlar nedir? saçlarinda güçlenme vs oldu mu?

chainlift

• Full Member

chainlift

• Full Member
son durumu paylaşıyorum. 9 şubat ve 22 nısan resımlerı

chainlift

• Full Member
ilerki dönemlerde peyderpey resim atarım.

EMİNBEY

• Hero Member
Bence değişim var bu kadar yoğun bir tedaviye gitmişsin bence bir ekim merkeziyle irtibatlı git, donör bölgen yeterli seviye ye gelince ekim yaptır. Çünkü ne yaparsan yap saç çıkmayan yerden çıkmaz ve bu ilaçları bir bıraktın mi patlamış balon gibi olur saçların bir anda söner bence

Sarhoş

• Full Member
Hintell hocam xpecia ağır gelebilir demişiniz.Neyden dolayı ağır geliyor ? Ben bu ilacı kullanmaya başladığım günden beri antidepresan içmiş gibi hissediyorum.Yani üzerimde bir yorgunluk oluyor.Aynı zamanda finasterid kullanmaktayım yalnız onu bu ilaçtan 1 hafta önce almaya başladım.Bende finasterid herhangi bir yan etki yapmadı.Bunu zamanla göreceğiz.Dediğiniz gibi xpecia konusunda endişelenmelimiyiz ? Birde xpecia çok pahalı almışın ben netten 50,50 krş aldım.Arada çok fark var.

Sarhoş

• Full Member
2 side hormon baskılar xpecia az olsada baskılar doğal olaral 2 si aynı anda kullanmayan insan için bir anda başlaması agır gelebılır zamanla vucut alıştıkdan sonra xpecia alınmalı alınacaksa
Anladım hocam şu foruma bir beğen butonu felan eklesek çok güzel olur aslında :)

xm89

• Yeni üye
  • *
Xpecia neden sorun yapabilir onu anlamis değilim, sonuçta bir vitamin kombini.

3800 Grafts 03/2019

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Xpecia neden sorun yapabilir onu anlamis değilim, sonuçta bir vitamin kombini.

Xpecia da hormon baslılar doğal blocer ondan.
Global Moderator

chainlift

• Full Member
Ynt: Forumla tanıştım Biotin, xpecia ve proscar kullanmaya başladım.
« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2019, 13:14:40 »
.

chainlift

• Full Member
Ynt: Forumla tanıştım Biotin, xpecia ve proscar kullanmaya başladım.
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2019, 13:19:07 »
mayıs ve haziran aylarındaki resimler. hacimlenme mevcut.

bilen arkadaşlara soruyorum. ben 6 aydır kullanıyorum (xpecia, biotin, proscar)

sizce artık bu şekilde kalırmı yoksa değişim devam edermi?

Facebook Twitter Instagram