Gönderen Konu: Ekim yaptıracağım tavsiyelerinize ihtiyacım var  (Okunma sayısı 2296 defa)

general kuribayashi

• Yeni üye
  • *
Ekim yaptıracağım tavsiyelerinize ihtiyacım var
« : 27 Aralık 2018, 14:53:19 »
Merhabalar,
uzun süredir takip ettiğim foruma sonunda üye oldum :)
Uzatmadan direk konuya gireyim

Şubat ayında ekim yaptırmayı planlıyorum ve hala tam karar veremedim. Bütçem çok yüksek değil en fazla 2000 euro civarı.

Aklımda olan 2 isim var Sibel Ulusan(MedicalHair)
ve Serkan Aydın(ArenaMed)

Görüşleriniz benim için çok önemli.

saçımın güncel hali

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim yaptıracağım tavsiyelerinize ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2018, 16:03:17 »
bire bir ayniyiz saçlarını güçlendircek bir şey bulmadıkça ekime bulaşma ben askere gidiceğim dönüşü ya xpecia yada finas kullanacağim

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2018, 23:33:40 »
Donerin iyi değil sibel ulusan bu durumda iyi tercih olur diye düşünüyorum ama arkadaşında dediği gibi 2000 olmasa bile 2500 grefti geçme derim.

general kuribayashi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2018, 07:35:28 »
arenamed 4700 greft ekeriz dedi sibel ulusan ise sabit fiyat verip maksimum greft ekeriz 5.500 ortalama.

çok kararsız kaldım

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2018, 10:06:28 »
arenamed 4700 greft ekeriz dedi sibel ulusan ise sabit fiyat verip maksimum greft ekeriz 5.500 ortalama.

çok kararsız kaldım

Abi neyin 5500 ü, neyin maximumü... otur biraZ araştırma yap zaten sana 4700  , maximum Greft diyen yerlerin kapısından geçmezsin...

general kuribayashi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2018, 17:43:49 »
ön bölgemde olan saç neredeyse hiç uzamıyor hep bu uzunlukta kalıyor.

forum da gördüğüm kadarıyla koray erdoğan en iyilerden biri ama bütçemi epey aşıyor.

Tam bir merkeze karar veriyorum ama kötü bir sonuç görünce vazgeçiyorum.

Kafam çok karıştı etrafımda bu durumu danışabileceğim birileri de olmadığı için tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2018, 18:08:13 »
Foruma yeni üye olup deneyimli üyelerimizden "saç analizi ve tavsiye" isteyen kişilerin açtığı konularda en azından şu bilgileri paylaşması gerekiyor

1) yaş
2) saç dökülmesi ne zaman başladı
3) saç dökülme tipi (agresif ya da yavaş - stabil)
4) saç dökülmesi nereden başladı? (vertex, crown, ön bölge vs.)
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir?
6 )fotografları
https://www.youtube.com/v/r8EmhZe1Y6Y

general kuribayashi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 28 Aralık 2018, 18:19:50 »

kusuruma bakmayın bunu tamamen atlamışım.

yaşım 25 saç dökülmem 20 yaşlarında başladı 21de çok düzensiz bir şekilde minoxil ve birkaç şey daha kullandım. Faydadan çok zararını gördüm bırakınca. Saçımın ön kısmıyla başladı dökülme ve ön kısım artık kesinlikle uzamıyor.

Finasterid ve Dutasterid hiç kullanmadım düşünmüyorum da yan etkilerinden dolayı.
Şu an düzenli olarak setpiprant ve cellagence kullanmaya başlayacağım ama yetersiz olacağını düşünüyorum.
Dökülme eskisi kadar agresif değil epey azaldı gibi ama saçım kısa olduğu için bana da öyle geliyor olabilir.

Şubat ayında saç ektireceğim kesin olarak ama merkeze hala karar veremedim.

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2018, 18:31:10 »
kusuruma bakmayın bunu tamamen atlamışım.

yaşım 25 saç dökülmem 20 yaşlarında başladı 21de çok düzensiz bir şekilde minoxil ve birkaç şey daha kullandım. Faydadan çok zararını gördüm bırakınca. Saçımın ön kısmıyla başladı dökülme ve ön kısım artık kesinlikle uzamıyor.

Finasterid ve Dutasterid hiç kullanmadım düşünmüyorum da yan etkilerinden dolayı.
Şu an düzenli olarak setpiprant ve cellagence kullanmaya başlayacağım ama yetersiz olacağını düşünüyorum.
Dökülme eskisi kadar agresif değil epey azaldı gibi ama saçım kısa olduğu için bana da öyle geliyor olabilir.

Şubat ayında saç ektireceğim kesin olarak ama merkeze hala karar veremedim.
Hocam dökülme yavaşlamış olsa dahi bile kafana bakınca o sağ kalan saçlarında döküleceğini rahatlıkla söyleyebilirim.Bu şu anlama geliyor finas ve dutas gibi ilaçlar kullanmazsan kafandakini kaybedeceksin ve şu halinle bir ekim yaptırırsan o kaybetmekte olduğun saçların gittiğinde ekimin başarısız olabilir o yüzden en iyisi 2 planlı bir ekim yapmak veyahut beklersin geri kalanlarda dökülür o zaman yaptırırsın.Ama kesinlikle finas kullan dökülmesini engelliyor birazcık ona göre uzman bir ekimce ile görüşseniz de olur önemli olan planı ve geleceği tahmin etmek nw6 olacağınız kesin ama bu süreçi güzel atlatmanız da lazım

general kuribayashi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 28 Aralık 2018, 19:52:31 »
saçlar için hormonal dengeyi kalıcı olarak bozmak bana korkunç geliyor o yüzden göze alamıyorum bir türlü.

ekim yaptırıp yan etkisi olmayan veya en azından ağır bir etkisi olmayan bir ilaç ile saçları korumak istiyorum ama sanırım bu da imkansız.

Bafe26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Aralık 2018, 21:25:22 »
Hocam 25 yaşında 4700-5500 greftleri harcamayın yazık. Bence planlamanızı iyi yapın benim açıklığım sizinkinin 4-5 katı neredeyse ama ben bile 3500 düşünüyorum. İkinci bir Ekim için donör bölgemde kök bırakmak istiyorum. İleride dökülmen devam ederse ona göre planlama yapmanı öneririm

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 29 Aralık 2018, 00:53:06 »
Hocam verteksi pas geç kalsın ora bi süre. Öne güzel makul bi çizgiyi çizdir ektir gitsin 2000-3000 bandında

general kuribayashi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 29 Aralık 2018, 03:35:29 »
önler hiç uzamadığı için ve var olan saçlar çok cansız olduğu için şu an 2500 greftin yeterli olduğunu düşünmeye başladım ben de.

ama doktor kısmında hala aşırı kararsızım tek tek hepsini araştırmaya çalışıyorum ama bir türlü tam içime sinen olmuyor (çok yüksek ücretliler hariç)

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Aralık 2018, 11:19:34 »
finasteride bulasma. Böyle bir nedenden dolayi hormon dengeni bozmak mantikli degil. kafana cok taktiysan iyi bir yerle görüs önlere belki ekerler. ortalar sene 3-4 sene idare etse süper olur o zaman yeniden ekim yaparsin

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 29 Aralık 2018, 12:05:57 »
Hocam bu kadar acele neden ki?

Yaşınız çok genç ve dökülme haritanız nw6 gibi duruyor. Şu an ekim yaptırırsaniz 3-5 sen sonrasında yine ekim telaşına gireceksiniz. Hatta dönor yeterli gelirse 3 ekim bile olabilir. Ektirmeyi kafaya koydu iseniz yukarıda arkadaşların belirttiği gibi sadece on kısımlara düşük greftle bir planlama düşünün. Ama acele etmeden forumu tarayıp karara varın.

Bir de pek alakasız olacak ama nicki görünce gülümsedim ve hoşuma gitti. Japonların en büyük savunma sanatı uzmanlarından biri "Tadamichi Kuribayashi". Bu vesile ile forum üyelerine kendisini tanıma ve Japon-Amerikan savaşına bir de Japon cephesinden bakmayı sağladığı için "Letters from Iwo Jima" filmini izlemelerini tavsiye edelim:)
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2018, 20:47:56 Gönderen: robie_fowliver »

Facebook Twitter Instagram