Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65785 defa)

Neil

• Jr. Member
  • **
Cok basarili buldum ben.
Cok guzel sonuc!!!

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok doğal bir görünen bir sonuç elde edilmiş. Güzel günlerde kullanın.

Muribab

• Hero Member
Valla ilk ekiminde yaşadıklarından sonra çok mutluyum senin adına Bayramlarda seyranlarda Koray hocayı unutma adam seni çok büyük dertten kurtarmış güle güle tara.

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Koray Hoca cennetlik adam, 2000 greft ile bu saçı toparlamış aslan yelesi yapmış. Saçlar yıllar geçtikçe daha da güzelleşmiş. Güle güle tara hocam.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
3. ekim ne zaman? Asmed'in eklediği videolarda sizin gibi ekimle güzel saçlara kavuşup yoğunlaştırma yapılınca muhteşem sonuçlar  elde ediliyor. Bu sonuçları görünce insan da hep daha iyisi neden olmasın ki demekten kendini alamıyor :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim çok çekmişin gerçekten üzüldüm İnan benimde az değil ama bakalım ne olacak sana çok geçmiş olsun hayırlı olsun saçların güle güle tara

Hairtransplant

• Hero Member
O durumdan bu duruma getirmiş saçları Koray hoca vay be Akşamcı iyi ki ASMED gitmişsin düzelttirmeye

Hakko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masaallah, cok güzel sonuc. Güle güle tara
  • Ekim Tarihi: 21/22 Mart 2022
  • Ekim Merkezi ismi AHD
  • Greft Miktarı 3000
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Biotin 10.000

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
3,5 sene olacak, aklar çoğaldı, zaman geçiyor.
Bu başlıkta son paylasimim olacak

Roninn3

• Hero Member
pandemi etkisi heralde  :) son bir iki senede üç dört sene yaşlandık.
seninde moralini bozmak istemesdim ama saç rengin açılmış bu demek oluyorki zamanla hızla beyazların sayısı dahada artacak.
saç renginin açılmasını engellemek için biotin faydalı diyorlar istersen bunu dikkate al ve kullan.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Çok yakışmış. Gayet hoş görünüyor.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
pandemi etkisi heralde  :) son bir iki senede üç dört sene yaşlandık.
seninde moralini bozmak istemesdim ama saç rengin açılmış bu demek oluyorki zamanla hızla beyazların sayısı dahada artacak.
saç renginin açılmasını engellemek için biotin faydalı diyorlar istersen bunu dikkate al ve kullan.

4-5 senedir düzenli her sabah 1 adet 10000q Biotin alıyorum, varsin açılsın yeterki saç olsun :)

Çok yakışmış. Gayet hoş görünüyor.

Teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah çok güzel saçlar sanada çok yakışmış akşamcı
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Buzzer Beater :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram