Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65860 defa)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Teşekkürler hepinize.
yani asmed koray hoca ve ekibi beni resmen hayata geri getirdi.

3 ekimi kesin diye bakıyordum ama günler geçtikçe aradaki ince olanlarda kalinlasiyor. Görüntü her geçen gün daha güzel, daha dolgun, daha doğal oluyor.
Yani saç ekimi yaptirdigima inanmiyorlar

ASMED bana da video çekimi için teklif ettiler değişimi görmek için, tabi istersem.

Şu anki sonuçtan çok memnunlar, istersem 15 ayda tekrar inceleyip ona göre değerlendirme yapacaklar.

Aslında çok mutluyum, 3 ekime bence maksimum 500 greft yeter diye düşünüyorum.
ama bu sonuclada mutluyum, tekrar bu süreci yaşamakta var.
en mantıklısı şimdilik beklemek ve ileriki yaslardaki duruma göre hareket etmek.
yaşım 43 dökülmem sanki minimuma indi.

Hayırlısı diyelim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
güle güle tara saçlarını kardeşim
Global Moderator

secretservice

• Hero Member
sonuç harika olmuş, üçüncü ekim konusunda kararı tabi kendin vereceksin hocam ama bence hiç gerek kalmamış nereye saç ekilecek ki artık?

güle güle tarayın maşallah :)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Gardesim  gülle gülle tara  saç sorunu biti.senin icin.bende  senin gibi bir hata yapmak
Üzereydim   fiyat yüksek olunca koray hoca başka yerlere bakmaya başladım  ama biraz daha sabredip  alp hoca  saç ekim yapacam     minoxidil  falan finasteride  kullanmak bıktım   saç ekim olup kurtulmak istiyorum  artık.

basrkan

• Jr. Member
  • **
Merhaba öncelikle ekiminiz baraşarılı ve  çok güzel olmuş güle güle taramanızı dilerim. Bende koray hocada ekim yaptımayı düşünüyorum ücret olarak be ödediniz acaba ?

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba öncelikle ekiminiz baraşarılı ve  çok güzel olmuş güle güle taramanızı dilerim. Bende koray hocada ekim yaptımayı düşünüyorum ücret olarak be ödediniz acaba ?

Koray Erdoğan’ın fiyatını bilmeden mi ektirmeyi düşünüyorsunuz ?

basrkan

• Jr. Member
  • **
Koray Erdoğan’ın fiyatını bilmeden mi ektirmeyi düşünüyorsunuz ?

fiyatları hakkında bilgim var ön araştırma yaptım ama türkler için indirim veya kolaylık sağlıyorlar mıdiye merak ettim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
fiyatları hakkında bilgim var ön araştırma yaptım ama türkler için indirim veya kolaylık sağlıyorlar mıdiye merak ettim

2’5 euro x2000 akşamcının ödediği rakam

1,40 euro luk Asmed ekibi var Alp hoca ve Dilek hoca.

Eğer fiyatta zorlanırsanız 1,40 lığı seçin işlem aynı kalite de aynı.

Global Moderator

aksamci

• Hero Member
Dilek hocanin ellerinden öperim , bastan sona tüm alim ve ekimi asistanla beraber yapti , okadar titiz ve mükemmel özveriyle son ana kadar full konsantre ile calisti. koray hoca kanallari acti ve ekim sonu kontrolünü yapti ve onay verdi..

insallah asmedde ekim düsünen arkadaslara bu yorumum yönlendirmede yardimci olur, Dilek hoca ve ücreti diyorum .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dilek hocanin ellerinden öperim , bastan sona tüm alim ve ekimi asistanla beraber yapti , okadar titiz ve mükemmel özveriyle son ana kadar full konsantre ile calisti. koray hoca kanallari acti ve ekim sonu kontrolünü yapti ve onay verdi..

insallah asmedde ekim düsünen arkadaslara bu yorumum yönlendirmede yardimci olur, Dilek hoca ve ücreti diyorum .

Dilek hoca artık sadece kanal açıyor ve ekibini kanal sonrası ve öncesi kendisi yönlendiriyor belirteyim bunu.
Global Moderator

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kadife gibi saçlar
Maşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Aksamcı ne karar verdin 1000 greft için tarih aldın mı?
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
Aksamcı ne karar verdin 1000 greft için tarih aldın mı?

bilge hanimla görüstüm , hoca güncel resimleri istedi . bende ekime gerek varmi diye saclari iyice kisalttirmistim, tabi kisa halde degerlendirme yapamiyacak hoca .
koray hoca zaten 10gün yok , wokshopa gidiyor, yani hem saclarin uzamasini bekliyecegim hemde hocanin dönüsünü :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bilge hanimla görüstüm , hoca güncel resimleri istedi . bende ekime gerek varmi diye saclari iyice kisalttirmistim, tabi kisa halde degerlendirme yapamiyacak hoca .
koray hoca zaten 10gün yok , wokshopa gidiyor, yani hem saclarin uzamasini bekliyecegim hemde hocanin dönüsünü :)

Hazır kısaltmışkende paylaşım yaparmışın.. net görelim nekroz alanlarındaki farkı

Facebook Twitter Instagram