Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65876 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Alım yapılan bölge biraz uzun tutulsa oluşan seyreklikte bu kadar göze batmaz diye düşünüyorum.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Suan sürecin gayet güzel akşamcı bence 12 ay sonu gerekmez hiç ekim

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fin nasil bir yan etki yapti bırakınca düzeldi mi

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
240. Gün hersey yolunda

aksamci

• Hero Member
.

aksamci

• Hero Member
.

aksamci

• Hero Member
.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekilenlerin hepsi çıkmış nerdeyse form alıcak zamanla bence keser seni bu kontrollü ekim 2 sıklaştırma orman olur:)
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
Yok başkan kesmiyecek beni :) .  Normal ekim olsa idi kimse beyenmezdi, seyrek derdi.
malum yasadiklardan sonra Allah a şükürler olsun simdi ben memnunum, nasıl bir hüsranlikmis öncesi offffff.

Bilge hanim sagolsun, onunlada resimleri paylaştım. 8 ay daha erken olduğunu ve daha cikislarin ve kalinlasma form alacagini, önceki sonuç yüzünden muhtemelen sürecimin geriden geldiğini söyledi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet cildin hasarlı yat kalk bu sonuca dua et :) cild hasarlı olunca gelişim yavaş oluyor malum kafanın her yeri nekroz du ama ona rağmen çok güzel şuan
Global Moderator

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
aksamci dostum her sey yolunda mi, musait oldugunda fotola bizi  :) Yogunlasma devam ediyordur umarim.

Ozellikle nekrozlu alanlardaki cikislari cok merak ediyorum. cikmis gorunuyor gerci ama seyreklik yine de hasarli dokuyla mi ilgili? nekroz olan dokudan cikislar nasil diye merak ettim.

Selamlar.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
aksamci dostum her sey yolunda mi, musait oldugunda fotola bizi  :) Yogunlasma devam ediyordur umarim.

Ozellikle nekrozlu alanlardaki cikislari cok merak ediyorum. cikmis gorunuyor gerci ama seyreklik yine de hasarli dokuyla mi ilgili? nekroz olan dokudan cikislar nasil diye merak ettim.

Selamlar.

Ekilenler çıktı Akşamcıda bilerek koray hoca az greft ekti riske girmemek için

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin adiniza cok sevindim sureciniz her insanin kaldırabileceği  bir psikoloji değil. Tebrik ediyorum .hayirli guzel gunleriniz olsun. Ayrica siteyi kuran vesile olan kimse tekrar tesekkur ederim. Iyi gunler.

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
Ekilenler çıktı Akşamcıda bilerek koray hoca az greft ekti riske girmemek için

Dogru soyluyorsun kac kere okudugum seyi unuttum herhalde. Genisce bir alana 2000 graft ekmisti hoca.

Tesekkurler.

aksamci

• Hero Member
Allah'a şükürler olsun hersey planlamaya göre devam ediyor.
% vermek istemiyorum ama sanki ekilenler  çıktı gibi, tabi öncesi bomboş olan yerde tek bir saç telinin çıkması bile herseyi farklı gösteriyor.

nekrozlu bölgelerde artik bir sIkIntim yok , cikarmi cikmazmi korkusu bitti sükür . evet nekrozlu bölgeye tekrar bir ekim yapilabilir ve sac cikiyor.

kalinlasma devam ediyor, arada ince daha kisa olan saclar bile var bunlarda zamanla kendine geldimi daha farkli olacak.

Facebook Twitter Instagram