Vay be harika olmuş saçlar akşamcı kardeşim çektiğin çileye değdi sonuç.
tesekkürler, kötü tecrübeden sonra bu duruma gelmesi benim piskolojimi düzeltti . harika demiyelimde sürec iyi ilerliyor , normal bir ekim olsaydi memnun olmayan cok olurdu ama planlama zaten bu sekilde yapildi.
koray hoca ve ekibinin ellerine saglik.
Maşallah çok iyi. Finans kullanıyor musunuz?
tesekkürler, finasi ekimde 6 ay önce basladim ve ekim sonrasi 4 ay devam ettim , yani toplam 10 ay kullandim . maalesef 10 ay sonra yan etki yaptigi icin biraktim.
Eskiden forumdan çıkmazdın şimdi tuzun kuru arada uğrabakalım:))
Akşamcı maşallah diyorum çok güzel olmaya başladı saçlar.
baskanim evet haklisin , ama arada olmusuz sonuclari ve sürecleri görünce beni etkiliyor. eskiler aklima geliyor . onun icin böyle daha saglikli
Ekim ilerlemesi guzel gidiyor.
ben ilk ekimde yuksek greftle ekimi riskli buluyorum.en iyi doktorlarda bile alsaklik olabilir cikmayan az cikan yerler olabilir o nedenle ilk ekimin sonucunu gormek ve iki asamali ekim planlamak dogru yaklasim.imkanin varsa ucuncu ekim yerinde olur doktor daha hassas calisir istedigin yerlere odaklanir ve sonucu mukemmellestirir..
tesekkürler, cok dogru . en uygunu 2 ekim olarak planlamak lazim . ama tecrübeyi yasayinca ediniyoruz .
evet insallah 3 ekimi düsünüyorum toplamda 7000 greft olacak bunun 3000 maalesef uctu , donör bölgesi daha da etkilenecek ama artik yapacak bir sey yok maalesef. hayirlisi