Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65869 defa)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ii gidiyor....
Tepeden yolladigin bir foto sanki bana biraz seyrek geldi (senin kendi bakis acindan sol ön taraf)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
214. Gün

7 ayi tamamladım, aralarda ince küçük saçlar var. Onlarda gelisim olursa güzel olacak.
1 sene sonunda 3 ekim için planlamalara basliyacagim

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vay be harika olmuş saçlar akşamcı kardeşim çektiğin çileye değdi sonuç.

sduzce

• Sr. Member
Maşallah çok iyi. Finans kullanıyor musunuz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Eskiden forumdan çıkmazdın şimdi tuzun kuru arada uğrabakalım:))
Akşamcı maşallah diyorum çok güzel olmaya başladı saçlar.
Global Moderator

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim ilerlemesi guzel gidiyor.
ben ilk ekimde yuksek greftle ekimi riskli buluyorum.en iyi doktorlarda bile alsaklik olabilir cikmayan az cikan yerler olabilir o nedenle ilk ekimin sonucunu gormek ve iki asamali ekim planlamak dogru yaklasim.imkanin varsa ucuncu ekim yerinde olur doktor daha hassas calisir istedigin yerlere odaklanir ve sonucu mukemmellestirir..

aksamci

• Hero Member
Vay be harika olmuş saçlar akşamcı kardeşim çektiğin çileye değdi sonuç.

tesekkürler, kötü tecrübeden sonra bu duruma gelmesi benim piskolojimi düzeltti . harika demiyelimde sürec iyi ilerliyor , normal bir ekim olsaydi memnun olmayan cok olurdu ama planlama zaten bu sekilde yapildi.
koray hoca ve ekibinin ellerine saglik.

Maşallah çok iyi. Finans kullanıyor musunuz?

tesekkürler, finasi ekimde 6 ay önce basladim ve ekim sonrasi 4 ay devam ettim , yani toplam 10 ay kullandim . maalesef 10 ay sonra yan etki yaptigi icin biraktim.

Eskiden forumdan çıkmazdın şimdi tuzun kuru arada uğrabakalım:))
Akşamcı maşallah diyorum çok güzel olmaya başladı saçlar.

baskanim evet haklisin , ama arada olmusuz sonuclari ve sürecleri görünce beni etkiliyor. eskiler aklima geliyor . onun icin böyle daha saglikli :)

Ekim ilerlemesi guzel gidiyor.
ben ilk ekimde yuksek greftle ekimi riskli buluyorum.en iyi doktorlarda bile alsaklik olabilir cikmayan az cikan yerler olabilir o nedenle ilk ekimin sonucunu gormek ve iki asamali ekim planlamak dogru yaklasim.imkanin varsa ucuncu ekim yerinde olur doktor daha hassas calisir istedigin yerlere odaklanir ve sonucu mukemmellestirir..

tesekkürler, cok dogru . en uygunu 2 ekim olarak planlamak lazim . ama tecrübeyi yasayinca ediniyoruz .
evet insallah 3 ekimi düsünüyorum toplamda 7000 greft olacak bunun 3000 maalesef uctu , donör bölgesi daha da etkilenecek ama artik yapacak bir sey  yok maalesef. hayirlisi

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilen sizin sol tarafınızda diğer tarafa göre seyreklik bariz var. Oraya sanırım ekim düşünüyorsunuz. Ayrıca 6 aylık donör bölge fotolarınızda seyreklik çok belirgin belli oluyor. 1000 greft bile alınsa çok bariz açıklıklar oluşur diye düşünüyorum. 3.ekiminizde kaç greft alınması düşünülüyor?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Daha 7 ay 12 ay sonunda düşünürsün ekim daha saçlar çok gelişicek
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 01:24:49 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
Ekilen sizin sol tarafınızda diğer tarafa göre seyreklik bariz var. Oraya sanırım ekim düşünüyorsunuz. Ayrıca 6 aylık donör bölge fotolarınızda seyreklik çok belirgin belli oluyor. 1000 greft bile alınsa çok bariz açıklıklar oluşur diye düşünüyorum. 3.ekiminizde kaç greft alınması düşünülüyor?

seyreklik olacagi planlamada vardi ,  nekrozlu bölge oldugu icin riske atmak istemedi koray hoca 2000 + 1000 olarak planlandi . tabi 1 sene sonunda tatmin edici olursa 1000 gerek olmaya bilir.

ilk ekimde donörden 3800 alindi , ikinci ekim öncesi koray hoca donör 8000 olarak belirledi tekrar tekrar sordum evet 8000 . 2000 ekildi yani su an 6000 var

Canimo

• Sr. Member
7 ay için  çok iyi gidiyor sanırım üç beş ay sonra saç derdiniz tarih olacak gibi görünüyor şimdiden tebrikler.

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
seyreklik olacagi planlamada vardi ,  nekrozlu bölge oldugu icin riske atmak istemedi koray hoca 2000 + 1000 olarak planlandi . tabi 1 sene sonunda tatmin edici olursa 1000 gerek olmaya bilir.

ilk ekimde donörden 3800 alindi , ikinci ekim öncesi koray hoca donör 8000 olarak belirledi tekrar tekrar sordum evet 8000 . 2000 ekildi yani su an 6000 var
6.ay fotonuzda gördüğüm şey 1000 greft daha alınırsa, donör bölgeden, yolunmuş tavuk görüntüsü oluşur. Şu halde bile görüntü o durumda ne yazık ki. Bu nedenle saçınızı o bölgelerde uzun tutmanız, sizin için daha doğru olur.

Neye göre 8000 greft var dedi bilmiyorum ama donörden 6000 greft daha alınırsa donör kelleşmesi olur. Nekrozlu bölgede gelişme olmazsa bu şekilde kalırsa benim görüşüm 500 greftle o bölge toparlayabilir. Yalnız riske edip donör bölgenin biraz üst kısmından alınırsa sizin için daha iyi olur düşüncesindeyim. Çünkü vertex de hiç dökülmeniz yok. Bu büyük bir avantaj. Onun dışında herşeyin istediğiniz doğrultuda gelişmesini dilerim. Çok geçmiş olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donöre hiç bir sey olmaz asmed de alımlar cm2 hesabı yapılarak her bir karenin içinden aynı orantıda saç alınır  ve donör eşitlenir. gelişi güzel bir alım yapılmaz bu nedenle görüntü etkilenmez  kaldı ki akşamacının donörü gayet iyi. 1000 greft alınır ve ileride olası bir dökülme için tekrar alınır ve hiç sorun olmaz.

Zaten ilk mikro ile yapılan alımdaki görüntüden daha homojendir şuanki donör görüntüsü. Donör haritası çıkartılıp ona göre alım yapıldığı için. Homojenlik korunur.

Neyse henüz 7 ay daha saçları çok gelişicek 12 ay sonunda değerlendirilmeli  kalan 1000 greft
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 01:39:30 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
elbette her bir telin alimi donörde eksilme olacak, ilk ekimde zaten mikro ile maalesef homojen alinmamis, asmed donör bölgemi dengelestirdi .
canli görüntü ve resim görüntüsüde biraz fark ediyor .
bugün ilk ekim macerasina baslamamin tam 2 sene oldu ne yazikki yasta ilerliyor , gecen 2 senede beyazlayan saclar cogaldi

sol 5800 alim sag hic alim olamadanki görüntüyü paylasiyorum

Facebook Twitter Instagram