Saç Ekimi Sonuçları
Çok güzel gözüküyor saçlarınız, sizin adınıza çok sevindim. 3. ekimi yaptırırsanız Hintell başkanı geçmeniz muhtemel .
Alıntı yapılan: onizuka eikichi - 24 Haziran 2019, 23:57:05Çok güzel gözüküyor saçlarınız, sizin adınıza çok sevindim. 3. ekimi yaptırırsanız Hintell başkanı geçmeniz muhtemel .Hayırdır ya sende hep beni geçirmenin peşindesin
Alıntı yapılan: Hintell - 25 Haziran 2019, 01:58:25Alıntı yapılan: onizuka eikichi - 24 Haziran 2019, 23:57:05Çok güzel gözüküyor saçlarınız, sizin adınıza çok sevindim. 3. ekimi yaptırırsanız Hintell başkanı geçmeniz muhtemel .Hayırdır ya sende hep beni geçirmenin peşindesin Moral olsun diye başkan sen saçlarının farkında değil misin?
ii gidiyor.....
3.ekime gerek kalmamış akşamcı bayım böylede on numara
Sac rengin mi degisti usta. Siyahtan sariya donmus saclar
Sürecin çok başarılı gidiyor akşamcı senin adına çok mutlu oldum zor ve riskli bir ekimdi stresli bekleyişin yerini mutluluk aldı.
akşamcı herkesde bir böyle de iyi tarzı yorumlar vardı saç daha gelişmeden ama şu an itibariyle muhtemelen ikinci bir ekime gerek kalmıyacak gibi duruyor. geliştikçe daha da kapatıcılık olacağını düşünürsek bu ekim olmuş diyebiliriz. ikinci bir sıkılaştırmaya gerek yok bence.
6 ay için gayet güzel görüntü akşamcı maşallah diyelim.