Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65861 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşşalah harika ilerliyor akşamcı
Global Moderator

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu halde bile mutlu etmesi mutlu etti
Allah mutlu edenlerden razı olsun
Eminim daha çok mutlu olacaksiniz

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Çok güzel gelişmeler.. gözünaydın dostum

tesekkürler dostum, senin yorumlarin forumda cok önemli cok saygi duyuorum. demekki sürecim güzel ilerliyor yoksa senin yorum tarzindan farkli oldugunu anlardim. :)

Maşşalah harika ilerliyor akşamcı

baskanim tesekkürler,

Bu halde bile mutlu etmesi mutlu etti
Allah mutlu edenlerden razı olsun
Eminim daha çok mutlu olacaksiniz

tesekkürler, evet mutluyum ne kötü günler yasamisim simdi daha iyi fark ediyorum.

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vay be neler çekmişin öyle, yani saç ekimi bir din olsa bu dinin kutsal kitabında hikayesi anlatılan eyüp sen olursun o derece. Umarım güzel netice alırsın.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ii gidiyor... suan yolun yarisindasin...

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Olmus olmus hadi hayirli olsun. Sabahlar olmasin aksamci :)))

AvukatBey

• Full Member
164.Gün 

sürecim hakkinda olumlu olumsuz yorum yapmiyacagim , moralim cok iyi ALLAHa sükür.

resimler biraz kalitesiz oldu maalesef.
Hocam maşallah olmuş bu saç ekimi, şimdi bu grupta bir iki arkadaş var gelip olumsuz konuşup estetisyen havalarında takılan arkadaşların eleştirilerine fazl kulak asma abi . Sürecin gayet iyi

aksamci

• Hero Member
Olmus olmus hadi hayirli olsun. Sabahlar olmasin aksamci :)))

tesekkürler  :)

164.Gün 

sürecim hakkinda olumlu olumsuz yorum yapmiyacagim , moralim cok iyi ALLAHa sükür.

resimler biraz kalitesiz oldu maalesef.
Hocam maşallah olmuş bu saç ekimi, şimdi bu grupta bir iki arkadaş var gelip olumsuz konuşup estetisyen havalarında takılan arkadaşların eleştirilerine fazl kulak asma abi . Sürecin gayet iyi

yok hocam , beni hicbir yorum etkilemez artik . yasanabilinecek tüm olumsuzlari yasadim sac ekiminde.
yanlis planlama
nekroz
orantisiz donör alimi
büyük bosluklar , tavuk misali.
piskolojikdibe vurma
sosyal hayat dibe vurma
uykusuz geceler................ say say bitmez

koray hoca kabul edermi etmezmi o ana kadar yukarida yazdiklarimin etkisi devam ediyordu.
sagolsun olumlu konustugu an zaten gözlerim doldu ve artik insallah bu durumdan kurtulacagima inandim.

ilk sayfada yazdigim gibi koray hoca yinede risk etmemek icin 3000 greft yerine 2000 yapalim sonucu görelim , ona göre bir sIkIlastirma istersem yapalim dedi.
yani bu ekimim 100% olmayacagini seyreklik olabilecegini zaten biliyorum. hayirlisi

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
akşamcı kalan 1000 grefti ektirmeyi düşünüyor musun yoksa kapatacak mısın bu defteri ?

aksamci

• Hero Member
akşamcı kalan 1000 grefti ektirmeyi düşünüyor musun yoksa kapatacak mısın bu defteri ?

henüz buna karar vermem icin cok erken aslinda ,ekim öyle planlandi ama tabi sonuca göre tatmin ederse gerkemeye bilir.
SIk olmayacagi kesin .yani söyle söyliyeim bu ay tam 2 sene olacak sac ekim serüvenim insanoglu iste olmuskene tam olsun istiyor, birde ensemde duracagina gözümün önünde dursun :)

evet 3 ekimi düsünüyorum , hayirlisi diyelim artik

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bencede ektir 1500 daha eker koray hoca çok güzel bir sıklıkla bu defteri kapatıp hayatına devam edersin.
Global Moderator

Erolkara

• Sr. Member
ilk ekime baktım beter bir ekim yapmışlar şimdi yeni durumuna bakınca koray hoca elini ayağını düzeltmiş gibi olmuş  :) zamanla çok daha iyi olacağıda belli oluyor.

aksamci

• Hero Member
180.gün  güneş frontal

aksamci

• Hero Member
Devam

Facebook Twitter Instagram