Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65798 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Her zaman ki gibi çok güzel yapılmış ekim aslında benim de istediğim tarzda (kendi saçlarım için) bir ekim olmuş umarım bu ekimden sonra yüzünüz gülecek :)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Kardeşim senin adına sevindim mutlu olmana çok sıkıntı çektin hepsi geçiçek artık Kafanda fazla hasar varmış demekki koray hoca 2000 grefti 2 güne böldüğüne göre senin için baya uğraşmışlar umuyorum nekrozlu bölgelerden saç çıkısı olur bu kadar uğraş ve emek hakkını verir kardeşim ön cizginde bu arada çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.

güzel dileklerin icin tesekkür ederim baskanim. 2 güne bölünmedi . 3000 yerine 2000 ekelim istedi hoca hasar büyük oldugu icin tutmama cikmama riskinine karsi fazla kayip yasamamak icin. 1 sene sonrada duruma göre bakariz belki long fue .

Her zaman ki gibi çok güzel yapılmış ekim aslında benim de istediğim tarzda (kendi saçlarım için) bir ekim olmuş umarım bu ekimden sonra yüzünüz gülecek :)

tesekkür ederim. insallah sizde istediginiz tarzda sac ekimi yaptirabilirsiniz.

Hayırlısı olsun, umarım dilediğin gibi olur netice. Takipteyiz.

tesekkür ederim. insallah .

hayılı olsun ben olsam mahkemeye verirdim İzmirde ektirdiginiz yeri bu hale getirmeye hakları yok.

tesekkür ederim. onlari ALLAHA havale ediyorum.

Dostum umRım bu sefer problemsiz olur, ön çizgi çok iyi görünüyor

tesekkür ederim , insallah

Hadi hayırlı olsun aksamci. Çok özenli bir operasyon gerçekleştirildiğine eminim. Umarım bunca sabır ve zor günlerden sonraki istediğin görüntüye kavuşacaksın.

tesekkür ederim, evet gercekten cok özenli , titiz, dikkatli, bir operasyon oldu. hayirlisi insallah güzel olacak

Hayırlısı olsun abi, Koray hoca ikiye böldüğü için bence üzülme senin için en doğrusu neyse ona karar vermişlerdir.
Maşallah Ekime yorum yapmaya gerek bence , inşallah nekrozlu dokudan dolayı bir sorun olmaz bende de nekrozlu alanlar vardı benide düşündürüyor o, bakalım inşallah sorunsuz sonuçlanır senin açından.

bu arada neredeyse hiç şişirmemişler , resimlerin hemen ekimin sonrasında çekildğini tahmin ediyorum.Çok güzel görünüyor.

kardesim tesekkür ederim, gercekten ne zor günlerden gectik insallah sonuc olarakta ikimizede gülmek nasip olur.
evet narkoz minimum olarak verilmeye dikkat edildi.

Bu ekimi yakından takip edicem inşallah diledigin sonucu alırsın. Eski ekimin sayfasına ılaşılmıyo yenileye bilirsen cok sevinirim.

tesekkür ederim, linki düzelttim.

Bizim dökülmelerinin hemen hemen aynı..
Başarılı ve mutlu olacağınız sonuçla karşılaşmanizi diliyorum..

tesekkür ederim , insallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Umarım hasarlı Alanlarda (nekroz) korkulan olmaz ve sağlıklı çıkışlar olur bence mantıklı bir ekim riski bölmüş koray hoca emin adımlarla ilerlemeyi tercih etmiş tabi zaman ve sabır gerekicek ama riski görüp kayıp yaşamaktansa vakit ve zaman kaybetmen daha doğru. Repair yazmışşın geçlik yıllarımı hatırlatım torun:p
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2018, 18:20:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmişolsun önceki ekimini incelemiştim gerçekten zor zamanlar geçirmişsin neyseki koray hoca bu işe el atmış ve alınabilecek en iyi sonucu alıcağına inanıyorum şimdiden hayırlıolsun

aksamci

• Hero Member
Umarım hasarlı Alanlarda (nekroz) korkulan olmaz ve sağlıklı çıkışlar olur bence mantıklı bir ekim riski bölmüş koray hoca emin adımlarla ilerlemeyi tercih etmiş tabi zaman ve sabır gerekicek ama riski görüp kayıp yaşamaktansa vakit ve zaman kaybetmen daha doğru. Repair yazmışşın geçlik yıllarımı hatırlatım torun:p

evet hoca pert olani insallah repair ile beni mutlu edecek,
öncekinde ekim planlama ,ön cizgi, donör alimi ve ekimiyle tamamen kötü . Koray hoca söylemesede bunu anladim.

senide bu mutlu günlerinde Repair kelimesi dahada mutlu eder insallah. :)

Geçmişolsun önceki ekimini incelemiştim gerçekten zor zamanlar geçirmişsin neyseki koray hoca bu işe el atmış ve alınabilecek en iyi sonucu alıcağına inanıyorum şimdiden hayırlıolsun

tesekkür ederim, insallah 

aksamci

• Hero Member
robot scan ile kafanin tamamini ölcülüyor cm2 nekadar kök kacli kök ne varsa ortaya cikiyor.

chainlift

• Full Member
Koray hocanın ekim yaptığı arkadaşların dönorları hep sağlam olmak zorunda mı?

kıskanıyorum valla

aksamci

• Hero Member
4 Gün yikama

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Nerdeyse kabukları temizlemissin 4 günde:)
Global Moderator

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşim ekimin hayırlısı olsun. güzel sonuçlara inşallah

aksamci

• Hero Member
10 gün kabuk dökümü.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel görünüyor 12 ay sonra 1000 greft daha mı ekilecek şimdi?

aksamci

• Hero Member
Güzel görünüyor 12 ay sonra 1000 greft daha mı ekilecek şimdi?

Hocanın planlaması evet 12 ay sonra 1000 greft daha, ama sonuç tatmin ederse belkide böyle kalır.
İnşallah bu ekilenler malum bölgede de güzel sonuçlanır da gerek kalmaz bir ekime daha

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım riskli bölgeler sonuçta Nekroz ölü yada hasarlı deri oluyor umarım saçlar o kısımda beslenıp çıkar kardeşim

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum senin ikinci ekimini dört gözle bekliyordum.
Hayırlı olsun inş. Çok kötü  tecrübe yaşadın ilk ekimde.
Güzel bir sonucu fazlasıyla hak ediyorsun
Takipteyiz.

Facebook Twitter Instagram