Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65799 defa)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Daha önce yasamis oldugum cok kötü bir ekim süreci atlatdiktan sonra Ilk Ekim Tikla

Piskolojik ve Sosyal yasamim cok yiprandigi icin, belkide birdaha baska bir sansim olamayacagi icin ASMED Dr. Koray Erdogan gitmeye karar verdim.
Burada tekrar Hintell baskana cok tesekkür etmek istiyorum, destegi ve randevu alabilmemde cok yardimci oldugu icin.

Dr. Koray Erdogandan kisa zamanda konsültasyon randevusu alamayacagim icin , yardimcisi sag kolu olan Dilek hanimdan randevu aldim. "temmuz 2018"

asmed eski yerindeki merkeze konsültasyon icin gittigimde Dilek hanimin kontrolü sonucu 2500-3000 graft ihtiyacim oldugunu ve nekrozlu dokunun biraz riskli oldugunu söyledi.

24.12.2018 icin ekim tarihini otel gidis gelis transfer tüm islemleri Bilge hanimla olusturduk, Bilge hanim tüm sürec boyunca herzaman yanimda tüm yapilan ve yapilacak olan islemleri tek tek anlatan ve sürec boyunca cok destekte bulundu .

21.12 cuma ekim öncesi konsültasyon sac cizgisi vesayreyi Koray beyle görüsmek icin yeni merkeze gittigimde görüntüye hayran kaldim 3 katli bir bina yani dis görüntü olarak gercekten muazzam.
.
Koray beyin odasina alindigimda . Koray bey bana M.bey hosgeldiniz sizin basinizada gelmeyen kalmamis dedi.

Koray beyle birlikte Prof. Dr. Alp Bayramogluda oradaydi ve onunlada tanisma imkanim oldu.

önceki ekimimden bilgi aldiktan sonra, degil negatif bir kelime iyi niyetlerinden dolayi cok sIk ekim yapmak istedikleri icin kanallar derin acilmis cok sIk oldugu icin dokuya zarar vermis ,ve narkozun fazla kullanilmasida acilan kanallarda tikanmaya sebep oldugu icin iltihap olusmus . sonuc Nekroz

Koray bey ve Alp bey beraber sorunlu bölgemi incelediler, ve o bölgelerde deri cökmesi oldugunu nekrozdan dolayi, riskli durum olabilecegini söylediler .

Koray bey biliyorum üzüleceksin 3000 ekim yapacaktik ama ben senin ekimini 2 seansa bölmek istiyorum dedi, sorunlu bölgelere tekrardan cok sIkI bir ekim yaparak riske atmak istemiyorum simdi 2000 ekelim süreci takip edelim cikislar nasil olacak sonucu görelim.
 1 sene sonra belkide bu ekimle mutlu olacagimi yeterli görecegimi ama istersemde 2 seansi long fue olarak yapabilecegini söyledi.

evet gercektende cok üzüldüm 3 bir ekim dahami dedim icimden !!!!!!
benim kararim ama önceden belliydi , Koray bey benim icin en uygun nasil görürse o sekkilde yaptiracagim .

24.12 ekim basladi, Luiza hanim ve Dilek hanim donör bölgemden alimlara basladi, daha önce homojen alim yapilmadigi icin ve scarli bölgelerde oldugu icin cok titiz ve dikkattli alim yapacaklarini öncesinden daha iyi bir görüntü olacagini söylediler.

alim bittikten sonra yemek molasi verildi . sonrasinda kanal acimina gecildi
Koray bey cok dikkatli kanallari acti ve fazla narkoz verilmemesini istedi.

Graftleri Luiza hanim ve Dilek hanim KEEP ile yerlestirdiler

sürecim cok rahat gecti , artik sabirla ekim sonucunu ve insallah mutlu günleri görmeye nasip olur

aslinda yasadigim süreci cok daha detayli ve uzun uzun yazmak istiyordum ama belki yanlis anlasilir diye kisa tuttmaya calistim.

kendimi ama 3 gün boyunca tam güvende ve dogru yerde ve en önemlisi dogru ellerde oldugumu hissettim.

aksamci

• Hero Member
e öncesi

aksamci

• Hero Member
devam

aksamci

• Hero Member
devam

aksamci

• Hero Member
devam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kardeşim senin adına sevindim mutlu olmana çok sıkıntı çektin hepsi geçiçek artık Kafanda fazla hasar varmış demekki koray hoca 2000 grefti 2 güne böldüğüne göre senin için baya uğraşmışlar umuyorum nekrozlu bölgelerden saç çıkısı olur bu kadar uğraş ve emek hakkını verir kardeşim ön cizginde bu arada çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2018, 23:09:39 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kelimsi

• Full Member
Bizim dökülmelerinin hemen hemen aynı..
Başarılı ve mutlu olacağınız sonuçla karşılaşmanizi diliyorum..

Harun

• Full Member
Bu ekimi yakından takip edicem inşallah diledigin sonucu alırsın. Eski ekimin sayfasına ılaşılmıyo yenileye bilirsen cok sevinirim.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Hayırlısı olsun abi, Koray hoca ikiye böldüğü için bence üzülme senin için en doğrusu neyse ona karar vermişlerdir.
Maşallah Ekime yorum yapmaya gerek bence , inşallah nekrozlu dokudan dolayı bir sorun olmaz bende de nekrozlu alanlar vardı benide düşündürüyor o, bakalım inşallah sorunsuz sonuçlanır senin açından.

bu arada neredeyse hiç şişirmemişler , resimlerin hemen ekimin sonrasında çekildğini tahmin ediyorum.Çok güzel görünüyor.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hadi hayırlı olsun aksamci. Çok özenli bir operasyon gerçekleştirildiğine eminim. Umarım bunca sabır ve zor günlerden sonraki istediğin görüntüye kavuşacaksın.
The World is Yours

Kozly

• Yeni üye
  • *
Dostum umRım bu sefer problemsiz olur, ön çizgi çok iyi görünüyor

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayılı olsun ben olsam mahkemeye verirdim İzmirde ektirdiginiz yeri bu hale getirmeye hakları yok.

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminiz hayırlı olsun ,asmed ekimlerinde pek görmediğimiz bir şeklilde greft sayısı düşük tutulmuş bunun nedeni nedir acaba planlama gereğimi yoksa sizin tercihinizmi.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminiz hayırlı olsun ,asmed ekimlerinde pek görmediğimiz bir şeklilde greft sayısı düşük tutulmuş bunun nedeni nedir acaba planlama gereğimi yoksa sizin tercihinizmi.
yazdıklarını okumamıssın galıba eskı ekımde nekroz olmus ondan cok sık ekılmemıs

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun, umarım dilediğin gibi olur netice. Takipteyiz.

Facebook Twitter Instagram