Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65811 defa)

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Baya cikislar olmus aartik geriside gelir.  insaAllah guzel bi sonuc alirsin forumdaki herkeste mutlu olur seninle birlikte. Ikinci ekimin sureci biraz saha stresli oluyo aanki her ne kadar tecrubeli de olsan. Acabalarla doluyo insanin kafasi.ama senin cikislar baya bay cogalmis. Hadi tekrar hayirli olsun reis ;)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Önceki ekimden kalma farklı merkezde oluşan nekroz alanı  gayet konturollü bir ekimle bana göre başarılı sonuca ulaştı şimdiden. Bundan sonrada çok iyi bir sonuca ulaşıcaktır 12 ay sonunda.

Ekim planlaması böyle olumsuz bir durum yaşamış biri için çok doğru şekilde planlandı alana göre düşük greft öncesinde 3600 olarak ya da 3500 olarak planlanmıştı sanıyorum? Hasarlı ciltte riks almamak adına 2000 greft girildi.

Ve korkulan risk tamamen ortadan  kaltı şuan.. bundan sonra aç yelkenleri doldura doldura geliyor saçların:)

Global Moderator

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
güzel yorumlariniz icin tesekkürler...
sac ekiminde moral cok önemli.

kendimi tamamen koray hocanin tecrübesine biraktim , 2500-3000 planlanmisti .
hoca son kontrolde ben 2000 ekmek istiyorum sonuca göre belki yeterli görürüm olmassada longfue yapariz dedi.

tamam hocam siz nasil uygun görüyorsaniz öyle yapalim dedim.

yani söyle söyliyeyim bugün 140gün oldu . sonucum böyle kalsa bile ben mutluyum .
nekrozlu bölgede seyrek te olsa , en azindan seyrek sac var tamamen bos degil bu da dogallik acisindan cok güzel .

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nekroz olan bölgelerde saç çıkışı gayet güzel. Özellikle az girilmişti o bölgelere risk nedeniyle. Ama sonuç beklentiyi karşılayacaktır. Hayırlı olsun.
The World is Yours

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekiminizi inceledim resmen faziaa. Ama şuan gayet iyi toplamış Koray beyin eline sağlık

Rookie

• Jr. Member
  • **
Hocam ilk ekim videonuzu izledim gerçekten koray hocamız sizi baştan yaratmış hayat kurtarmış ellerine sağlık büyük adam.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kötü tecrübeden sonra profosyonel bir  doktorda hizmet almışsınız inşallah sonu çok güzel olur .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Savcı Mehmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah kardeşim çok güzel olmuş saçlar

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ii gidiyor...

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha 5.aya girmemişsiniz ama gelişiminiz çok güzel.Güzel bir sonuç alacağınızı temenni ederim ;)

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
20 gun daha gecmis. Varmi hocam gelisme. En son fotoda baya guzel olmustu saclar.ekiminn guzel olacagi zaten belli de bu aralar 15 gunde bir foto paylassan iyi olur. Her gecen gun fark eder artik

aksamci

• Hero Member
164.Gün 

sürecim hakkinda olumlu olumsuz yorum yapmiyacagim , moralim cok iyi ALLAHa sükür.

resimler biraz kalitesiz oldu maalesef.

aksamci

• Hero Member
devam..

aksamci

• Hero Member
devam....

Facebook Twitter Instagram