Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65787 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
önceki ekiminden kalma nekroz olan bölgeler bellı oluyor inşallah sorun yaşamassın akşamcı kardeşim çok merakla beklıyorum durumu
Global Moderator

Kriminal

• Full Member
aksamcı yeni ekiminin hayırlı olmasını dilerim ilk ekimini de baştan sona inceledim :(şu anki durumda daha önce nekroz olan bölgelerde bir farklılık olması çok normal zaten hoca oraya fazla yuklenmeyerek doğru olanı yapmış umarim bu ekiminde yüzün güler çektiğin sıkıntıli günleri unutturacak bir sonuç olur

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önceki ekim konunuzu baştan aşşağı inceledim gerçekten yazıklar olsun saç dökülme alanı da azmış ona rağmen sırf 3 kuruş para kazanmak için saç ekiminden bir haber olan insanların eline düşmüşsünüz bu ülkede bu insanları denetleyecek bir allahın kulu yok mu arkadaş gerçekten şaşkınlık içersin deyim keşke ilk ekiminiz de Koray Erdoğan ı tercih etseydiniz maddi olarak durumunuzda varmış. Sizi öyle bir duruma sokmuşlar ki Koray Erdoğan da ekse risk var saç çıkıp çıkmayacağı konusunda inşallah sorun yaşamazsınız.

kiltuy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bi gelişme var mı?

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Luiza ve Dilek hanim donörden alim yapmislar ve onlarda greftleri yerlestirdiler yazmissiniz. Koray Erdogan bu sürecte sadece kanallari mi acti?
Son durum?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Luiza ve Dilek hanim donörden alim yapmislar ve onlarda greftleri yerlestirdiler yazmissiniz. Koray Erdogan bu sürecte sadece kanallari mi acti?
Son durum?

Koray Hoca  zaten alım yapmıyor ki. Planlama ve kanal açmayı kendi yapıyor. Diğer prosesler daha önceden belirlenmiş olan Asmed kalite standartlarında elemanlar tarafından yapılıyor.

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed de çok şükür Ekim’im oldu konu açmayacam. Ne yapın edin burda olun Ekim’i memur bir kardeşiniz olarak cidden doğru karar paraya bakmayın ben biriktirdim geldim samimiyetle diyorum başka yer bildiğin kasap. Ekimi Alp hoca yaptı Koray hoca kontrol etti. Ömrümde Koray Alp hoca gibi kaliteli adam görmedim. Bana sonra bol bol dua edersiniz.saygılar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Asmed de çok şükür Ekim’im oldu konu açmayacam. Ne yapın edin burda olun Ekim’i memur bir kardeşiniz olarak cidden doğru karar paraya bakmayın ben biriktirdim geldim samimiyetle diyorum başka yer bildiğin kasap. Ekimi Alp hoca yaptı Koray hoca kontrol etti. Ömrümde Koray Alp hoca gibi kaliteli adam görmedim. Bana sonra bol bol dua edersiniz.saygılar

Nedemek konu açmıyacağım?
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nedemek konu açmıyacağım?

“Ben bir arkadasa bakmaya geldim. Bakıp hemen çıkıcam” demek oluyor..

Öyle yapmak yokmu? Olmuyor mu?

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Bakmaya giriliyor da çıkış yok şişe açtırmazsan 😄
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Öyle bir dünya yok konu açılacak.. bekliyorum
Global Moderator

Harunnnn

• Sr. Member
Bu ekimin sıkı takipcisi olucam. İnşşallah güzel. Sonuclanır

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bakmaya giriliyor da çıkış yok şişe açtırmazsan 😄

Şişe mi:) Asmed birader borumu? şişeye falan olmaz bu işler .. Locayı kitler başqan :)

son gohan

• Hero Member
hadi hayırlı olsun umarım bu sefer her şey istediğin gibi olur hocam

Facebook Twitter Instagram