Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65852 defa)

BJKKARA

• Hero Member
Maşallah ilk yaptırdığın ekimden dolayı oluşan nekrozlu alandan Koray hocanın ektiği tüm saçlar çıkmış çok güzel olmuş bir sıklaştırma daha yaptıracaktın 1000 greft onu yaptırıcakmısın ?

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
351 gün, 1 sene oldu diyelim ALLAH'A şükürler olsun, koray hocanin ve ekibinin ellerine sağlık

aksamci

• Hero Member
Devam

aksamci

• Hero Member
Devam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah kardeşim harika olmuş güle güle tara
Global Moderator

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
Ahenkle dans ediyor, resmen, 41 kere maşallah  :D

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kadar güzel olmuş

Zobizeretta

• Full Member
Maşallah süper bir sonuç aldın akşamcı

Canimo

• Sr. Member
müthiş bir sonuç daha iyisi olamazdı heralde  :)

aksamci

• Hero Member
13. Ay

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah kardeşim kalan 1000 grefti yaptırıcak mısın yoksa tamam mı?
Global Moderator

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah kardeşim kalan 1000 grefti yaptırıcak mısın yoksa tamam mı?

Saclar bence tamam diyo ustad :) Nekrozlu bolgede boyle bir sonuc alinmasi 2 kat mutlu etmistir.Gule gule tarayin hocam....

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Koray Hoca bu aralar sosyal medyadan çok fazla hastaları ile ilgili sonuçları paylaşan tanıtım videoları paylaşıyor, denk geliyorum çoğu zaman. Baktığımızda ilk ekimiyle tüm sorunu çözülmüş gibi görünen kişiler aldığı güzel sonuçlar ile yeniden ekim yaptırmaya geliyorlar. Sonucun başarısı görününce bence 1000 greft ile çok daha güzel bir görünüm kazanılabilinir. Özellikle forumda @Saçsızkralpele nickli üyenin yaptırdığı 1000 greft ile çok daha güzel bir görünüm kazanmıştı. Kesinlikle sonucunuz çok güzel, siz 3. ekimi düşündüğünüz için 1000 greft ile daha iyi bir görünüm kazanacağınızı düşünüyorum :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
Koray Hoca bu aralar sosyal medyadan çok fazla hastaları ile ilgili sonuçları paylaşan tanıtım videoları paylaşıyor, denk geliyorum çoğu zaman. Baktığımızda ilk ekimiyle tüm sorunu çözülmüş gibi görünen kişiler aldığı güzel sonuçlar ile yeniden ekim yaptırmaya geliyorlar. Sonucun başarısı görününce bence 1000 greft ile çok daha güzel bir görünüm kazanılabilinir. Özellikle forumda @Saçsızkralpele nickli üyenin yaptırdığı 1000 greft ile çok daha güzel bir görünüm kazanmıştı. Kesinlikle sonucunuz çok güzel, siz 3. ekimi düşündüğünüz için 1000 greft ile daha iyi bir görünüm kazanacağınızı düşünüyorum :)

Bana gore ekim isi buyuk sıkıntı hadi parasini pulunu gectim diyelim. Boyle bir sac ciktiktan sonra ben sahsen bi daha ugramazdim ASMED'e :) Bir de aksamci da benim gibi sac ekiminin Kandahar'indan geliyor  ;D

Neyse tabii tercih meselesi aksamci yaptirirsa her turlu takip eder destekleriz.

10 numara olmus aksamci  ;)

Facebook Twitter Instagram