Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2033 Grafts, Repair Operation, KEEP Manuel, 24.12.2018  (Okunma sayısı 65857 defa)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
257. Gün

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
Dostum masallah diyorum bu nedir boyle! Cok begendim, surec bitti mi bitmedi mi bilmiyorum ama su anda sa-ha-ne. Gule gule tara.

Fin kullandiriyor muydu hoca sana? Bi de hatirliyorsan yazabilir misin sana zahmet, sok dokulmelerinde L seklinde saclarin orani neydi yaklasik, cok var miydi?

Tesekkurler

aksamci

• Hero Member
fin ekim öncesi 6 ay ,ekim sonrasida 4bucuk ay kullandim . yani toplam 10 aydan fazla .
bu sürede bir sorun yoktu ama maalesef sonra yan etki oldu ve hemen fin biraktim.

sok dökülmede L seklinde dökülme sanki hic yoktu, dökülenlerin hepsi düz idi.

bold

• Sr. Member
Eyvallah cok sagol. Bende baya L var, KEEP tekniginde pek beklenmedik bi durum diye dusunuyorum o yuzden merak ettim. Sonucta KEEP'in olayi graft'i bozmadan kirmadan en az hasarla yerlestirmesi.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten çok güzel olmuş güle güle tarayınız,sanırım 1 yılını tamamlayınca çok daha güzel olacak.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
3. ekim ne zaman? :) Ben sonucu çok beğendim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

bold

• Sr. Member

Bence olmayacak  :)

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2033 greft’in 2333 taneside çıkmış Akşamcı örnek bir konu örnek bir sonuç o kadar nekrozlu alandan hasar almış bölgelerden tüm ekilenlerin çıkması büyük başarı hikayesidir konun örnek bir konu koray hocamızı ve Asmed’i tebrik ederim kalan 1000 greft de ektir bence :)

aksamci

• Hero Member
Gerçekten çok güzel olmuş güle güle tarayınız,sanırım 1 yılını tamamlayınca çok daha güzel olacak.

tesekkür ederim , insallah öyle olur :9

tesekkür ederim... 3 loading......

Bence olmayacak  :)

bence olacak :)

2033 greft’in 2333 taneside çıkmış Akşamcı örnek bir konu örnek bir sonuç o kadar nekrozlu alandan hasar almış bölgelerden tüm ekilenlerin çıkması büyük başarı hikayesidir konun örnek bir konu koray hocamızı ve Asmed’i tebrik ederim kalan 1000 greft de ektir bence :)

tesekkür ederim.. 
koray hoca ve ekibinin ellerine saglik , koray hoca benim ekimimden zengin olmayacak . bana kisaca ekime uygun degilsin diyip kendi halime birakabilirdi,  ve riske girmezdi.
 ekim süreci ve sonrasi 101% emekle, dikkatle, özenle, pozitif enerjile, güler yüzle beni mutlu ettiler. tüm Asmed ailesinden ALLAH razi olsun.

insallah ben örnek olmam ve kimse benim yasadiklarimi yasamasin.

aksamci

• Hero Member
308. Gün
ALLAHA şükürler olsun,

aksamci

• Hero Member
308. Gün

bold

• Sr. Member
10 numara 5 yildiz aksamci kardesim, tabiri caizse hocanin vurdugu gol olmus :)

Bu vesileyle tekrar gecmis olsun diyelim, gule gule tara saclari hakettin :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Sonuç gerçekten çok güzel ve gerçekten böyle sonuçlanması bizler içinde mutluluk verici. İnanın ben çok sevindim ilk ekiminizi de takip eden biri olarak.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah senin adına çok sevindim akşamcı çok güzel bir sonuç maşallah Koray hoca zor bir ekim yaptı en zoru başkasının bozduğunu düzeltmektir hocamızında ellerine sağlık.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram