Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION  (Okunma sayısı 3386 defa)

Cancanca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
EMR HAIR SOLUTION
« : 22 Aralık 2018, 23:13:25 »
Aynı yerde aynı saç uzunluğu mutluluk ikinci resimde kim ürettiyse bu emr yi allah razı olsun

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2018, 01:01:41 »
Maşallah hocam sihirli iksir gibi bir şey bu. Saç ekimi piyasasını darmadağın eder bu solusyon. Ama bakışlarınız korkuttu beni mutluluğunuz yüzünüze de yansır umarım hayırlı işler.

mocker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2018, 08:52:04 »
Kac zaman kullandin

Horozkemal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Aralık 2018, 00:09:38 »
Hacı photoshop falan yapıp bizi keklemiyon değilmi  .benim bu kadar saçım çıksın horozluktan falan geçtim artık varsın gay kemal desinler yanetkisi falan umurumda değil  nerden aldın sen bu ilacı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2018, 13:18:02 »
Diplere çok profosyonel topik sürmüşssünüz tebrik ederim. Arkadaşlar bu kandırmaca hesaplara göre Emr den uzak durun kullanmayın paranıza dağlığınıza yazık
Global Moderator

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2018, 13:24:51 »
Pigmentasyonada benziyor yada toppik ama kesinlikle ve kesinlike emr hair solution'un etkisi yok.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2018, 13:25:51 »
Diplere çok profosyonel topik sürmüşssünüz tebrik ederim. Arkadaşlar bu kandırmaca hesaplara göre Emr den uzak durun kullanmayın paranıza dağlığınıza yazık
Global Moderator

Cancanca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2019, 01:22:08 »
Arkadaşlar bu güncel halimdir uzadı saçlar  birde hintel diye bir arkadaş topik kullanmışsın diyor neden topik kullanayım birde kullandığım solüsyon hafif mavimsi arkadaşım sarımsı olan birşey kullandı onda etki etmedi kullananlar dikkat etsin 4 şişe kullandım bu arada artık kullanmıyorum ve sıfır dökülme çok mutluyum

Cancanca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2019, 01:30:40 »
Sayın hintel işaretlediğiniz yerlerin koyu olma nedeni bu resimde mevcut :) inşallah doğru söylediğime iştirak edersiniz tartışmadan hiç birşey aydınlanmıyor teşekkür etmek isterim size

Cancanca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Ocak 2019, 01:35:07 »
Birde kullandığım şişede solition değil solution yazıyor merak ettim sordum aldığım kişiye cevap olarak  ingilizce bilmeyen uyanık arkadaşlar o şekilde yazmışlar çakmasına etiketi diyorlar ingilizcede solition diye bir kelime yokmuş 😂😂

Cancanca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Ocak 2019, 11:04:53 »
:)) sahte dediğin ürün saçımı çıkardı herkes ürün benim diyor arkadaşım australiadan getirtti bir işe yaramadı bilip bilmeden konuşmak hata tecrübe edin sonra konuşun bence ramadan eczanesinde çalışan adamda türk:)) bence baktı bu ürün saç çıkarıyor üzerinde austarllia yazıyor bence kendi üstüne alındı ben kullandığım üründen memmunum arkadaşım australliadan alıp sonuç alamadı bence bu uyanıklara taviz vermeyin açık ve net

Cancanca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Ocak 2019, 11:07:39 »
Bence siz o ramadan eczanesinde çalışan Tamer adlı kişisiniz:) ama şunu söyleyim arkadaşımın ahını aldınız haberiniz olsun açık ve net

Cancanca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2019, 11:10:22 »
Birde verdiğin numaranın WhatsApp kaydı bile yok :)

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Ocak 2019, 22:01:45 »
Hintel denen arkadaş :) sence nereye gidiyor bu konu :D

Kürşad Çepni

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 09 Haziran 2019, 16:01:29 »
valla sırf bu yorumlara cevap verebilmek için üye oldum. ilk fotoda dikey alın çizgisinin hizasına bakarsanız seyrekliğe denk gelen kısım olduğunu görürsünüz. ikinci fotoya bakarsanız yine dikey alın çizgisinin karşılığı biraz seyrek. eger bu arkadaş topik döküp bunu yaptıysa tebrik etmek lazım ben topik kullanan biri olarak bu kadar profesyonel ve ince ayrıntıları dikkate alıp kullanamıyorum. bu topikse benim kullandığım ne? kaldıki fotoyu atan arkadaş niye öyle olduğunun resmini sonraki fotolarında kanıtlamış. Hintel bey sözüm sana gözünle görmeden kimseyi sahtekarlık ve yalancılıkla itham etme. Niyetini biliyorum ve çok iyi anlıyorum insanların kandırılmasını istemiyorsun fakat kusura bakma ama bu beyfendinin paylaşımında topik yok

Facebook Twitter Instagram