Gönderen Konu: Dr.Sibel Ulusan izmir medicalhair 4100 kanal acilimi 5200 greft 17.12.2018  (Okunma sayısı 31698 defa)

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok umut verici çıkışlar olmuş çok daha güzel olucak 1-2 aya bende şuan yeni yeni çıkışlar başladı seni görünce mutlu oldum hayırlı olsun inş
hic sikinti yapma hepsi cikio 1 haftada o kadar farkedioyokibn hep kisa tutttum bu zamana kadar artik kesmiycem  iyi atllattim kotu donemi suan mutluyum   dahada cikislar var  gelisim olcak ins bi yaramaz durum olmaz  masallah diyelim  ::)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam şok görüntüsü tam kaçıncı güne ait çok iyi çıkış olmuş sanki kısa sürede

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam şok görüntüsü tam kaçıncı güne ait çok iyi çıkış olmuş sanki kısa sürede
35. Gun  40tan sonra cikislar basladi zaten ama saclarin dokulcegini bildigim icin avuc icimle ileri ileri kasir gibi yapa4ken  dokuldu banyodada ayni sekilde ne kadar erk3n dokulurse o kadar erkken cikar die dusundum zarar vermeden

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu saçlar kalınlaşınca süper olur süreç neydi?
Global Moderator

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi fotoğrafta saçlar çok incetelli olduğu belli oluyor ama nasıl olduysa ekilenler çok kalın telli olarak çıkmış ,sibel hanım artık neyi farklı yapıyor bilmiyorum ama çok başarılı bir sonuç olacak ekiminiz şimdiden belli.

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saçlar kalınlaşınca süper olur süreç neydi?
walla baskan 2018 aralikta ektirdim bugun 20 mart 3 ay 3 gunluk doner bolgemdeki saclarim kalin    hepsi duruyo nerdeyse 5200 greft alindi seyrek olcak gibi durmuo suan eger istedigim seviyede olmassa similasyonda yaptirabilirim  bu gidisle gerek kalmiycak gibi sibel hanim.kadar sanada  teskkur ederim yoksa tanidik  bi estetik cerrahi ona gidicektim 

erocan

• Yeni üye
  • *
Doktorun emegine saglik cok güzel olmus, 2 3 aya bu süreci hatirlamazsin gibi gözükoyor. peki fiyat olarak nekadara yapti ?

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminizi yeni gördüm hayırlı olsun... saclarin çok yoğun olcagina eminim... şakak ekimleri doğal olmuyor sibel hanimin birde on hatta genelde  çoklu greft ekilmiş buda doğallığı etkileyecektir...

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminizi yeni gördüm hayırlı olsun... saclarin çok yoğun olcagina eminim... şakak ekimleri doğal olmuyor sibel hanimin birde on hatta genelde  çoklu greft ekilmiş buda doğallığı etkileyecektir...

Ben tam tersini düşünüyorum en iyi şakak ekimini sibel hanım yapıyor işin garibi iki üç kişi var zaten şakak ekimi yapan tr de yani kalkıpta iyi yapıyor yada kötü yapıyor demekte doğru değil aslında  ,neye göre iyi yada kötü önümüzde zaten iki üç şakak ekimi yapan kişilerden birisi sibel ulusan.
Dostum doğallıkla ilgili söylediğinde hiç mantıklı değil, sen  galiba ne ekim öncesine nede arkadaşın içinde bulunduğu zamana bakmadan yorum yaptın bir defa henüz 3 ay olmuş 3 ayda ne doğallığı bekliyorsun.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben tam tersini düşünüyorum en iyi şakak ekimini sibel hanım yapıyor işin garibi iki üç kişi var zaten şakak ekimi yapan tr de yani kalkıpta iyi yapıyor yada kötü yapıyor demekte doğru değil aslında  ,neye göre iyi yada kötü önümüzde zaten iki üç şakak ekimi yapan kişilerden birisi sibel ulusan.
Dostum doğallıkla ilgili söylediğinde hiç mantıklı değil, sen  galiba ne ekim öncesine nede arkadaşın içinde bulunduğu zamana bakmadan yorum yaptın bir defa henüz 3 ay olmuş 3 ayda ne doğallığı bekliyorsun.
ben şuan doğal değil demedim.. on hatta ekilen grefte çoklu greftler bu doğallığı etkiler dedim süreç tamamlandığında .. etkileyecekte bunun kaçışı yok.. şakak ekimine gelince sibel hanimin ektiği şakak ekimlerinin doğal olmadığını herkes görüyor sibel hanimin tüm sakak ekimleri ortada hangisi doğal.. bir kişide gördüm sacları uzatıp jöle veya wax basmış şakaklara doğal görünsün diye öyle kurtarmış.. Evet şakak ekimini yapan çok kişi yok haklisin doğal olmayacaksa yapmasınlar zaten ; yapay bir görüntü olcagina olmaması daha iyi.. koray hoca , hakan doğanay esma serkan ekimlerinin şakak ekimlerine bak birde sibel hanimin ekimlerinin şakak ekimlerine bak kıyasla o zaman farkı görürsün

Mustafi

• Yeni üye
  • *
Sibel hoca ön hatta kanallara birden çok greft koyuyor . Greft çoklu olmasada kanalda birleştiriyor.
Sonuç sık görünümlü oluyor. 4100 kanala 5200 greft sığdırmış mesela. Her hocanın bir tekniği var .
Sibel hocanın teknik çok tuttu. Tebrik ediyorum. Kahyanın donör saçlar maşallah 🧿 iyi . Bence tutar şimdiden stil düşün kendine 😉

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Walla arkadaslar  saclar once ciksinda dogallik konusu o ladar onemli degil eskiye gore  kiyas yapiyorum cok sukur saclarim iyi yan sakaklar biraz dik cikio ama  saclar uzayinca duzelcegini dusunuyorum hep beraber gorcez bakalim

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Walla arkadaslar  saclar once ciksinda dogallik konusu o ladar onemli degil eskiye gore  kiyas yapiyorum cok sukur saclarim iyi yan sakaklar biraz dik cikio ama  saclar uzayinca duzelcegini dusunuyorum hep beraber gorcez bakalim

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
geliyor yavaş yavaş güzel olacak umarım

Facebook Twitter Instagram