Gönderen Konu: Dr.Sibel Ulusan izmir medicalhair 4100 kanal acilimi 5200 greft 17.12.2018  (Okunma sayısı 31678 defa)

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şok silmiş süpürmüş ne varsa bende de öyle oldu.15 20 güne bi bende traş oluyorum yanlara üst tarafı uydurmak için ekim alanına makine vurmadıktan sonra bi sıkıntı olmaz.Bonus kafa olursun inşallah 😀
aslinda dipler saglam flashtan dolayi parlak  gozukuyo suan surecten umutluyum  iyi gidiyo bakalim insallah bonus oluruz:D

ahmetersoy

• Yeni üye
  • *
Güzel bir ekime benziyor.Takipte olacağım Hayırlı olsun.

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sibel hanımın ekimlerinde şok baya vuruyo ama sonradan güzel ve sağlam çıkışlar oluyor meraketme seninkilerde güzel olucak

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Takipteyim.... keske makinaya vurmasaydin, umarim zarar vermemissindir??

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yabancı forumlardan okuduğum Dudasterid alınca şok dökülme az oluyor. Genelde 3 gün de /1 atıyorlar ekim öncesi sonrası başlayıp bana çok mantıklı gelmeye başladı.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yabancı forumlardan okuduğum Dudasterid alınca şok dökülme az oluyor. Genelde 3 gün de /1 atıyorlar ekim öncesi sonrası başlayıp bana çok mantıklı gelmeye başladı.
Nedir bu ilaç? Başka bilgisi olan var mı, bir de fiyatı nedir?

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Takipteyim.... keske makinaya vurmasaydin, umarim zarar vermemissindir??
ekilen yerleri vurmadim ama alimYapilan yeri kestim makinayla bi sikinti olmadi gene uzadi bugun gene kesmeyi dusunuom cunku ustler kararana kadar  cok siritiyo boyle

zebercet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadasim cok guzel bir ekim  bu donemde bir sey yaparken danismadan yapma. Dr hanimin haberi olsun. Ne olur ne olmaz.

babel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba. Şok dökülme döneminde hiç merak etme demek istedim. Benim de bayağı bir şok oldu ama 4.. ay civarında çıkmaya başlayınca unuttum her şeyi. 

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba. Şok dökülme döneminde hiç merak etme demek istedim. Benim de bayağı bir şok oldu ama 4.. ay civarında çıkmaya başlayınca unuttum her şeyi.
suan cikan baya sac var  bi an once zamanin gecmesinini istiyom soltan sonra cikanlarda tekrar dokulme.oliyomu onu bilmiuorum.bakalim gorucez

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bazen çıkanlar geri dökülebilir moralini bozma.
ayrıca o makine vurma olayı bence de doğru değil.
3. atdan sonra makine ile aldım üstleri bir sorun olmadı.tabiki 0 a vuracak şekilde almadım 3 numara şeklinde.
ama makine değmesi yok etmiş anlamına gelmiyor,isteyene ss atarım :)

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bazen çıkanlar geri dökülebilir moralini bozma.
ayrıca o makine vurma olayı bence de doğru değil.
3. atdan sonra makine ile aldım üstleri bir sorun olmadı.tabiki 0 a vuracak şekilde almadım 3 numara şeklinde.
ama makine değmesi yok etmiş anlamına gelmiyor,isteyene ss atarım :)
ekim alanina makina vurmadim suan  doner bolgesini aldim   sadece yanlari falan  bitaz cikislar dengelensin guzel bo 3 nuamaraya bende vururum  ama kafadaki uyusukluk gidene kadar virmayi dusunmuyom aslinda 

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
prp yaptır kafana.inan uyuşukluk geçecek.

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ya bu uyuşukluk ve donördeki kaşıntı kaçıncı ayda bitiyo acaba

Facebook Twitter Instagram