Gönderen Konu: Dr.Sibel Ulusan izmir medicalhair 4100 kanal acilimi 5200 greft 17.12.2018  (Okunma sayısı 31682 defa)

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel toparlamış donör maşallah ozAman
  şu zamana kadar  hep iyi yorumlar aldim hic belli degil cok guzel ekilmis o yuzden hep iyi hissediyorum  insallah butun asamalar guzel gecer  iyi dileklerin icin saol kaptan  ama bi sorum olcak hergun yikamak mi iyi saci yoksa biraz yaglanmasini bekleyip 2 3 gunde yikamak mi cunku yagli sac  saci besler diye soyluyo herkes her gun  yikama diyolar  dogrusu nedir ??

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sok dokulme   asamasindayim saclar bir bir gidiyor

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sok dokulme   asamasindayim saclar bir bir gidiyor

dostum gidecek artık onlar şimdiden alıştır kendini yapacak bir şey yok , şimdiden seyrekleşmiş saçlar :)

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
dostum gidecek artık onlar şimdiden alıştır kendini yapacak bir şey yok , şimdiden seyrekleşmiş saçlar :)
valla moralimi bozmuyamdam haftaya ise basliycam soka girmeden bi hafta havasini atsaydik iyiydi:d sac ekiminin asamasini bilmeyen insanlarin yapacagi yorumlar kafamda canlaniyor simdiden:d:d

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sen istediklerine okaklan insanların ne söylediği ne düşğndüğü önemli değil. Saç ekimi yaptıranlara karşı gereksiz söylemler olabılır sert tavır sergile geç :)
Global Moderator

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen kaptan :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saç ekimi zor bir süreç hem insan piskoloji bakımından hem de çevre bakımından artık biraz vurdum duymaz olmak gerek sonuçta saç ekimi yaptırarak bizler bizi çok rahatsız eden bir eksiklikliği tamamlıyoruz  kısaca mutlu olmamız gerek bu işlemi yaptırabildiğimiz için tabi iyi sonuçlanır ise problem yaşamassak :)

Degerli olan sizlersiniz çevrenizdeki insanların düşünceleri yada söyledikleri değil ... hassas olmamak lazım güçlü olmak lazım

bu arada saç ekimi operasyonunu Sibel ulaşan gayet güzel planlayıp uygulamış umut ediyorum ki güzel bir sonucun olucak.
Global Moderator

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
25.gun sok dokulme foroooo
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2019, 23:37:47 Gönderen: Kahya52 »

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
saç ekimi zor bir süreç hem insan piskoloji bakımından hem de çevre bakımından artık biraz vurdum duymaz olmak gerek sonuçta saç ekimi yaptırarak bizler bizi çok rahatsız eden bir eksiklikliği tamamlıyoruz  kısaca mutlu olmamız gerek bu işlemi yaptırabildiğimiz için tabi iyi sonuçlanır ise problem yaşamassak :) bende oyle umut ediyorum insallah iyi olucak  saclar kirildiktan sonra sanki acilan kanallar kapancakmis icinden sac cikmiycakmis gibi geliyo:d:d

Degerli olan sizlersiniz çevrenizdeki insanların düşünceleri yada söyledikleri değil ... hassas olmamak lazım güçlü olmak lazım

bu arada saç ekimi operasyonunu Sibel ulaşan gayet güzel planlayıp uygulamış umut ediyorum ki güzel bir sonucun olucak.

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sok dokulmelere bakarken de insan sinir oluyo biraz :D allah cabuk gecirsin bu donemi de yeni saclarini yorumlayalim kardesim

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sok dokulmelere bakarken de insan sinir oluyo biraz :D allah cabuk gecirsin bu donemi de yeni saclarini yorumlayalim kardesim
normalde biraz daha gec dokulurdude bnde yardimci oluyom dokulmesine  kokler icerde kaldigi icin  banyoda banyodan ciktiktan sonra elimle cok oynuom ileri geri

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
1 aylik maratonun sonucu cikislar varmi yoksa banami oyle geliyo profiler degerlensirirse sevinirim

shadow

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
güzel bir ekim olmuş; Altan görünen siyah noktalar sanki çıkışlar gibi gözükmekte

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
güzel bir ekim olmuş; Altan görünen siyah noktalar sanki çıkışlar gibi gözükmekte
banada oyle grliyo ama daha 1. Ayimdayim sok dokulme  devam ediyo bu surecte cikislar basliyomu o konu hakkimda bilgim yok

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Zarari varmi yokmu bilmiom ama kafayi makinaya vurdum tabiki ekilen alani vurmadim    hic bi zararida olmadi donor bolgeye

Facebook Twitter Instagram