Gönderen Konu: Dr.Sibel Ulusan izmir medicalhair 4100 kanal acilimi 5200 greft 17.12.2018  (Okunma sayısı 31665 defa)

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok temiz görünüyor maşallah diyelim kaç günlük durum bu.

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok temiz görünüyor maşallah diyelim kaç günlük durum bu.
tam 7 gun gecen pztsi ektirdim 17sinde 
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2018, 20:43:57 Gönderen: Kahya52 »

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
8.gun donor bolgesi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah donör bölgeniz harika toparlanış kısa zamanda profosyonel bir alım
Global Moderator

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah donör bölgeniz harika toparlanış kısa zamanda profosyonel bir alım
bende onun sokundayim 8.gun bitiyo bugun her tarafi ayni kestirsem alinmamis gibi durcak cok korkuyodum donorden ekim.basarisiz olursa donorude kaybetmekten  cok sukur sok dokylme ne zaman basliyo en erken saclar suan firca gibi hemde sert  keske dokulmese :):)

babel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İyi günler arkadaşım. Güzel toparlamış ensen. Kabuklar çok temiz dökülmüş. Ön çizgini de çok beğendim.  Hayırlısı olsun.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
iii gidiyor...

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
11.gun

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah çok hızlı toparlamış ve çok güzel görünüyo herşey seni görünce bi cesaretlendim çünkü 2 hafta sonra Dr sibel hanımla benimde ekimim var darısı başıma inş

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah çok hızlı toparlamış ve çok güzel görünüyo herşey seni görünce bi cesaretlendim çünkü 2 hafta sonra Dr sibel hanımla benimde ekimim var darısı başıma inş
bence sonuctan korkma sibel hanim isini iyi yapiyo gercekten belki soguk gelebilir ama 13 saat wc ye bile gitmiyo sadece  10 dk lik molada gidiyodur bn bile izin istemeye cekindim ameliyatta zor bela bikere gittim :d emin ol cok basarili bi doktor  en azindan hakkini veriyo   girince anliyacaksin

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence sonuctan korkma sibel hanim isini iyi yapiyo gercekten belki soguk gelebilir ama 13 saat wc ye bile gitmiyo sadece  10 dk lik molada gidiyodur bn bile izin istemeye cekindim ameliyatta zor bela bikere gittim :d emin ol cok basarili bi doktor  en azindan hakkini veriyo   girince anliyacaksin

Helal olsun gerçekten şaşırdım bu kadar başarılı olan doktorlar genelde havlu atıp işi hemşirelere devrediyorlar sibel hanım hem çok çalışkan hemde işinde çok idealist birisi yazılan çizilenlerden bu anlaşılıyor.ekim sonuçlarıda çok üst seviye sonuçlanıyor ,bence kesinlikle tr nin en iyi 5 ekimcisi arasına mutlaka girer umarım kendini bozmaz ve bu şekilde devam eder sonuçta hepimizin böyle başarılı doktorlara ihtiyacı var.

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Helal olsun gerçekten şaşırdım bu kadar başarılı olan doktorlar genelde havlu atıp işi hemşirelere devrediyorlar sibel hanım hem çok çalışkan hemde işinde çok idealist birisi yazılan çizilenlerden bu anlaşılıyor.ekim sonuçlarıda çok üst seviye sonuçlanıyor ,bence kesinlikle tr nin en iyi 5 ekimcisi arasına mutlaka girer umarım kendini bozmaz ve bu şekilde devam eder sonuçta hepimizin böyle başarılı doktorlara ihtiyacı var.
greft alimini kanal acimini kok yerlesimini yani butun islemleri yapan ayrica gunde 1 ekim yapan isim yapmis kaliteli gozuken bi yer yok isim yapan her yer nerdeyse gunde 10 ekim yapiyo hasan akil diye gidiyon ahmet diye biri ekiyo serkan aydin diye gidiyon erkan  diye biri ekiyo  bu yuzden sibel ulusani sectim yanilmadimda en azindan icim  rahat  ektirmeyi dusundugum kisi ekti diger yerlerde hayal kirikligiyla basliyosun kendi dusuncem tabiki bunlar

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Pztesi gunu 2.hafta bitmis olucak

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin uapildigi yerdeki uyusukluk ne zaman gecer ya kafa bildigin uyusuk  kurdanla test ediyom hissetmiyom bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim

Facebook Twitter Instagram