Gönderen Konu: Dr.Sibel Ulusan izmir medicalhair 4100 kanal acilimi 5200 greft 17.12.2018  (Okunma sayısı 31680 defa)

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kahya çok doğal ve güzel görünüyo çıkışlar başlamış üstleri hiç kestirmedin dimi benimde şok bitti beklemedeyim
sokta gercekt3n o guzelim saclarin hepsi gidiyo ama pesine hemen cikislar basliyi inan hrpsi geri geliyo korkuyodum grlmez diye ama  geliyo rahat ol yani

Dişteknikeri

• Full Member
Bu saç efsane olur bence

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şuan için saç ekimin normal seyrinde ilerliyor bakalım henüz çok erken.
Global Moderator

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
walla normal  mi degil mi bilmem ama gercekten herkes cok sasiriyo  acayip sac cikiyo diyo bnde mutlu oluyorum yalan degil ama insallah daha dokulme olmuyodur daha cikmasin ekstra ama dokulmesinde bu seviyede kalsada raziyim ama dipten bi bu kadar daha geliyo

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sibel ulusan kadar bu foruma da teskkur ediyorum bu forum olmasaydi   bu dogru karari veremezdim  gercek adini bilmiom ama hintell gercekten yaptigin  isi takdir ediyorum iyiki varsin

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Acele etmeyip 10-12 ay sonra sonucu görüp konusma taraftariyim. Tesekkürler, baklavalar ve cikolatalar icin biraz erken :)

Thearapy

• Yeni üye
  • *
merhabalar.ekiminiz ve çıkışlar çok güzel.kullandığınız bir takviye ilacı var mıdır?
saygılar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Eyvallah dostum sürec nedir gün olarak yazarsan değerlendirelim şuaki durumu
Global Moderator

Mustafi

• Yeni üye
  • *
Sibel hanım benim de tercihim olacak  gibi ve gerçekten ekimde usta kişi . biraz pahalı ama sonuç için değer. Sizin çıkışlar süper görünüyor. Hayırlı olsun

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah dostum sürec nedir gün olarak yazarsan değerlendirelim şuaki durumu
3 gun sonra tam 3 ay dolucak  sok sonrasi goruntuden kurtuldugum icin  suan gayet mutluyum insallah boyle devam eder sibel hanimin sonuclarida ortada oldugu icin biraz rahatim

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
merhabalar.ekiminiz ve çıkışlar çok güzel.kullandığınız bir takviye ilacı var mıdır?
saygılar.
walla saci ektirdim ne sampuan ne ekstra bi ilac  kullanmadim proscar ve solgar biotin 5binmg lik jullan dediler sadece solgar biotin hapi kullaniyorum ama proscarida 6 . Aydan sonra kullanmaya basliycam

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Acele etmeyip 10-12 ay sonra sonucu görüp konusma taraftariyim. Tesekkürler, baklavalar ve cikolatalar icin biraz erken :)
bnde 10 12 . Aylari bekliuom ama zaman  gecmiyo

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bnde 10 12 . Aylari bekliuom ama zaman  gecmiyo

O zaman bu sarki sana gelsin  ;) 8) Yolun sonu görünüyor......

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör bölgesinin fotosunu atabilir misin ?

Facebook Twitter Instagram