Gönderen Konu: Dr.Sibel Ulusan izmir medicalhair 4100 kanal acilimi 5200 greft 17.12.2018  (Okunma sayısı 31693 defa)

html

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi pazarlar. Ekimin çok iyi olmuş. Ensendeki görüntüde güzeldi. Sanırım şu anda dahada iyidir. Hergün daha iyiye gidiyor. Hayırlı olsun kardeşim

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
güncel foto paylaşır mısın ?

Kapital

• Jr. Member
  • **
Sibel hoca ön hatta kanallara birden çok greft koyuyor . Greft çoklu olmasada kanalda birleştiriyor.
Sonuç sık görünümlü oluyor. 4100 kanala 5200 greft sığdırmış mesela. Her hocanın bir tekniği var .
Sibel hocanın teknik çok tuttu. Tebrik ediyorum. Kahyanın donör saçlar maşallah 🧿 iyi . Bence tutar şimdiden stil düşün kendine 😉

Evet cok ilginctir ilk duydugumda mumkun olduguna ben pek inanmamistim ama Sibel hocanin sonuclarini gordukce teknigine olan saygim giderek artti. Ben sibel hocanin farkini artik biraz da yurtdisinda gittigi teknik seminerlere ve ekimi bastan sonra kendi yapa yapa bu alanda isin uzmani olmaya baslamasina baglamaya basladim.

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Guncel fotolar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç nedir?
Global Moderator

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç nedir?
aralik 17 den nisan 12 ye yaklasik 4 ay oldu

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Normalde ust bolg3m seyrek gozukmuyo ama acayip seyrek cikmis fotoda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bence gelişim çok güzel sen ne düşünüyorsun 4 ay için ?
Global Moderator

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gelişim çok güzel sen ne düşünüyorsun 4 ay için ?
walla ben cok memunum herkez acayip tepkiler veriyo baya bi talep olcak burdan sibel hanima o bi kesin berber bile  gelen musterilere beni gosteriyo beninle ayni zaman ektirenler var ayni firmada hepsi husran  4 aylik surecte bni bu hali bile yeterli daha cikmasada olur

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Oncesi sonrasi fotolaari kaldirdim 
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2019, 00:33:33 Gönderen: Kahya52 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
walla ben cok memunum herkez acayip tepkiler veriyo baya bi talep olcak burdan sibel hanima o bi kesin berber bile  gelen musterilere beni gosteriyo beninle ayni zaman ektirenler var ayni firmada hepsi husran  4 aylik surecte bni bu hali bile yeterli daha cikmasada olur

Ozaman bana sana mutluluklar dilemek düşer senin adına sevindim 12 ay sonuna kadar paylaşım yapmalısın ama .
Global Moderator

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kahya, senin adına sevindim. 4 ayda bu sonuç ve senin şimdiden mutlu olman bizi de mutlu etti.
paylaşımları kesme ama, bu saç iyice çoşar gibi duruyor.

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yok buralardayim  isteyen varsa hergun foto atarim sikinti yok ama aylik aylik atsam daha iyi.butun iyi dilekleriniz icin teskkur ederim

arem

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun Ekimin şu anda bile gayet iyi   Benimki biraz daha önce bende gayet memnunum. 

Facebook Twitter Instagram