Gönderen Konu: Dr.Sibel Ulusan izmir medicalhair 4100 kanal acilimi 5200 greft 17.12.2018  (Okunma sayısı 31661 defa)

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba forum:):):) sac ekimi yaptirmayi dusunen arkadaslar icin konuyu aciyorum.herkesin merak ettigi ilk soru fiyati ben 2000 euro verdim(pazarlik yok) yapmadim zaten :d  bi diger konu ekim bastan sona butun ekimi  sac alimi kanal acimi koklerin yerlestirilmesi hebsini sibel hanim yapiyor gunde 1 kisiye ekim yapiliyor ve inanin gencler kolay bi operasyon degil doktor olmadigini bilmesem sibel hanimin kesinlikle kendimi rahat hissedemezdim bunu o yataga yatinca anlayacaksiniz ne demek istedgimi yaklasik 13 saat surdu  sabah 7 aksam 8 kendinizi buna hazirlamaniz lazim cok sukur atlattik ins hayirlisiyla sonucu bekliycez (ekime  bu forum sayesinde karar verdim ve hic soru sorma geregi bile duymadim direk tarih aldim ve ektirdim  bu forumda yeterince bilgiye sahip oluyosunuz ayrica ekim yapan yerimin verdiigi cvp beni tatmin etmezdi o yuzden burda paulasim yapan degerli arkadaslarim sayesinde dogru ekimi yaptirdigimi dusunuyorum .sorusu olan arkadaslara yardimci olurum .

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugun ekimin 5. Gunundeyim  durum bu arkadaslar

ogretmen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arkadasim yanlis yazmissin konu basligini. Dr Sibel Ulusanin merkezi medicalhair. Senin yazdigin clinichair izmirde baska bi merkez. cok daha ucuz biyer ve doktor ekmiyor. forumda sikayet mevcut. Neyse en azindan dogru yeri tercih etmisin bende Sibel hocama ektirdim :)

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen kardes  saol:))

ogretmen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayirli olsun bu arada :) ben de paylasiyorum surecimi ve cok memnunum suana kadar cok sukur. dilerim senin de icine siner :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı oldun ekiminiz baya sık duruyor planlamada güzel donördeki saçlarınız tam görünmesede sanırım kaliteli sonuçta bu güzel görüntüye yakışır şekilde olmasını dilerim sibel hanımın ekimleri güzel gidiyor umarım siz de mutlu bir hastaları olursunuz.
Global Moderator

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saol hintell en cok korktugum seylerden biriydi donor bolgesi cok sukur tertemiz  hergun zoom yapip inceliyorum:d suan cok memnunum fakat acayip kasinma var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saol hintell en cok korktugum seylerden biriydi donor bolgesi cok sukur tertemiz  hergun zoom yapip inceliyorum:d suan cok memnunum fakat acayip kasinma var

Ee okadar kadı kızında da olur operasyon gecirdin kaşıntı şu bu normal:)
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2018, 13:22:15 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Ahmet68

• Yeni üye
  • *
Geçmiş olsun kardeşim gayet güzel görünüyor inşallah gönlünce olur herşey

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saol ahmet insallah bekliyip gorucez kafayi yikadim simdi bi foto atiyim kabuklar kalkmaya basliyo galiba

zebercet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gunaydin  Gecmis olsun.  ben de Dr hanima yaptirdim su an sana gore bayagi yol  almis durumdayim  senin de iyi oldugunu goruyorum  guzel olacak insallah .

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun.  inci gibi dizmiş dr sibel hanım maşallah saç çizgisini son zamanlarda çok geliştirdiğini gözlemliyorum sibel hanımın ve greft sayılarınıda son 2-3 yıldır baya artırıp sıklık sorununuda çözmüş gelen sonuçlar hep çok başarılı. Seninde sonucun çok iyi olur inşallah bende gün sayıyorum .

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgiye bayıldım. Çok güzel ve sık, güvenilir ellere teslim etmişsiniz kendinizi. İçiniz rahat olsun.

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saolun gencler insallh ekim basarili oldu sonucta ins ayni sekilde basarili olur 1. Hafta bugun doldu kabuk dokmeye basladim sisiklerden kurtuldum bi sikinti yok suan donor bolge topladi zaten alindigi belli bile deil 1 haftalik

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bi haftalik donor bolgem

Facebook Twitter Instagram