Gönderen Konu: Saçlarım ekte eklediğim halde arkadaşlar ciddi düşünüyorum yardımcı olur musunuz  (Okunma sayısı 1768 defa)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim yanlış yerde konu açtın. zaten konun var
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

cglr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
abi seviyorsan git konuş bence

ceem.ydlrm

• Yeni üye
  • *
cevap filan gelmeyince diğer konuda çaresizlik adımları kusura bakmayın

Harun

• Full Member
Hata yapmaman pişmanlık yaşamak istemiyosan dr koray erdogandan başkasına gitmemeni ısrarla tavsiye ediyorum...

Harun

• Full Member
cevap filan gelmeyince diğer konuda çaresizlik adımları kusura bakmayın

Kelligin cözümü var ama her ekim yapanda yok. Nokta atışı yapmak istiyosan tekrar edicem dr koray erdogan. Başkasına gidersin senin fikrindir ama deli gibi pişman olursun. Ben oldum sen olma:)

ceem.ydlrm

• Yeni üye
  • *
Dostum koray erdoğan ne kadara ekiyor nasıl ulaşıyoruz sitesine baktım sadece ingilizce nerde ekim yapıyor yardımcı olur musunuz

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
20 yasinda sana ekim yapmayi kim kabul ederse o ekimcinin/doktorun etik degerlerini sorgulaman gerekir.

Bu yasta ekim olmaz cunku dokulmen devam edecek. Yapabilecegin sey, sac dokulmesini saglayan hormonu bloke edecek ilaclardan kullanman ama bunu da doktoruna danismadan yapma cunku bircok yan etkisi var. Biraz arastirmanda fayda var.

Baba, (varsa) amca ve dayilarinin saclari ne durumda? Ailede kellik var mi?

ceem.ydlrm

• Yeni üye
  • *
babamdaki benim gibi amcamda öyle yaşları 50 yi geçkin ama dayılarım kel

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Diğer konuna yazdım oraya bak dostum
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Harun

• Full Member
Dostum koray erdoğan ne kadara ekiyor nasıl ulaşıyoruz sitesine baktım sadece ingilizce nerde ekim yapıyor yardımcı olur musunuz

Kardeşim hintel hoca var forumun sahibi:) özelden yazin. Sizin şansınız ekimden önce forumu keşfetmeniz ben ekimden sonra keşfettim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
20 yasinda sana ekim yapmayi kim kabul ederse o ekimcinin/doktorun etik degerlerini sorgulaman gerekir.

Bu yasta ekim olmaz cunku dokulmen devam edecek. Yapabilecegin sey, sac dokulmesini saglayan hormonu bloke edecek ilaclardan kullanman ama bunu da doktoruna danismadan yapma cunku bircok yan etkisi var. Biraz arastirmanda fayda var.

Saç ve kellik ile alakalı genler anne tarafından dayı-dede den geliyor kaya abiiii

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Finas almasına gerek yok artık çünkü çok kayıp olmuş.
Arkadaşa katılıyorum normalde yaş 15 olsa bile ekimi savunurum ama norwood 7ye gider gibi duruyor bu yinede keyfini bozma hocam sakal uzat fitness yap

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ve kellik ile alakalı genler anne tarafından dayı-dede den geliyor kaya abiiii
Yok öyle bir şey.anne tarafında kimsenin saçı benim yaşımda açılmadı.
Baba tarafımda keza öyle.
Erkek tipi kellik bir taraftan geliyor düşüncesi yanlış her 2 taraftanda gelebilir.
Gelse bile saçlarınız dhtye dayanıklıysa dökülmeniz yavaş olabilir.
Kimisinde şakak açılır kimisinde anadolu tipi dökülme yani tepeden başlar.mbp sahibi 8nesil atanız varsa ve genetiği ondan alırsanız kel kalırsınız

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yok öyle bir şey.anne tarafında kimsenin saçı benim yaşımda açılmadı.
Baba tarafımda keza öyle.
Erkek tipi kellik bir taraftan geliyor düşüncesi yanlış her 2 taraftanda gelebilir.
Gelse bile saçlarınız dhtye dayanıklıysa dökülmeniz yavaş olabilir.
Kimisinde şakak açılır kimisinde anadolu tipi dökülme yani tepeden başlar.mbp sahibi 8nesil atanız varsa ve genetiği ondan alırsanız kel kalırsınız
Çok yaşa güldürdün beni, "anadolu tipi dökülme", "mbp sahibi 8 nesil atanız".

Facebook Twitter Instagram