Gönderen Konu: hayati akbaş saç ekimi  (Okunma sayısı 2045 defa)

Kerimm34

• Hero Member
hayati akbaş saç ekimi
« : 21 Aralık 2018, 17:18:35 »
Samsunda fbm estetik tıp merkezi adı altında doç.dr hayati akbaş var arkadaşlar.kendimde samsunda olduğum için burayı düşünüyorum bizim iş yerinde bir arkadaş ektirmiş fena olmamış ama önceden saçı vardı .kök hücreli saç ekimi yapıyormuş ama ben şahsen pek bir şey anlamadım.
burayla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar gidilebilecek bir yermidir sizce.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: hayati akbaş saç ekimi
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2018, 10:53:56 »
forumda bır kaç konusu açıldı saç ektiren arkadaşları takip edip iletişime gecebılırsınız onlar daha net bılgı verıcektır
Global Moderator

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 30 Aralık 2018, 01:15:07 »
Bir arkadaşım bu hayati akbaşı önerdi bana ama samsundaymış oraya kadar gitmeye değermi bilmiyorum .zaten şahsen orda ektirmeyi düşünmüyorum ama galiba epey meşhur olmuş adı bize kadar geldiğine göre  :)

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2019, 18:35:02 »
Samsunda fbm estetik tıp merkezi adı altında doç.dr hayati akbaş var arkadaşlar.kendimde samsunda olduğum için burayı düşünüyorum bizim iş yerinde bir arkadaş ektirmiş fena olmamış ama önceden saçı vardı .kök hücreli saç ekimi yapıyormuş ama ben şahsen pek bir şey anlamadım.
burayla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar gidilebilecek bir yermidir sizce.

Bu hayati akbaş ekimi  kendisimi yapıyormuş yoksa sadece adı var kendisi olmayanlardanmı .

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2019, 14:47:01 »
Bu hayati akbaş ekimi  kendisimi yapıyormuş yoksa sadece adı var kendisi olmayanlardanmı .

Hayati akbaş saç  ekimini  kendisi yapmıyor ekibi yapıyor yani sadece adı var  :)
Samsunda her yerde reklamı var reklamla götürüyorlar anlayacağın .forumlardada pek ekimleri olmayınca güvenemiyor insan

Tarık06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Ocak 2019, 01:53:23 »
bende samsunluyum hayati akbaşın saç ekimi konusunda bu kadar tanınan biri olduğunu bilmiyordum ama bir ara bu hayati akbaşı tv lerde şikayet eden bir kadın vardı ordan aklımda kalmış sanırım yüz gençleştirme tarzı bir şeyler yapmış kadında çok kötü olmuş boy boy konuşuyordu tv lerde  :)
bizim burda benim bildiğim samsunda düzgün saç ekimi yapan birileri yok her kes istanbula gidiyor.

Richard

• Yeni üye
  • *
    • kök hücreli saç ekimi
« Yanıtla #6 : 24 Mart 2021, 09:57:45 »
kök hücreli saç ekimini ben yaptırdım. ama samsunda değil istanbulda Dr Nihat dik var. Maya estetik. saçlarım gayet doğal dökülmesi durdu. kök hücre için kulak arkasında bir kaç tane parça aldılar. başarılı işlem tavsiye ederim.
  • Ekim Tarihi: 07.04.2019
  • Ekim Merkezi ismi Maya Estetik
  • Greft Miktarı 3850
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi rogaine

ENO7

• Full Member
« Yanıtla #7 : 24 Mart 2021, 17:20:15 »
Hayatı Akbaş kesinlikle önermem saç ekim konusunda ekibi ekim gerçekleştiriyor  eğer pişman  olmak istersen ekimi yapabilirsin 

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 24 Mart 2021, 23:00:03 »
kök hücreli saç ekimini ben yaptırdım. ama samsunda değil istanbulda Dr Nihat dik var. Maya estetik. saçlarım gayet doğal dökülmesi durdu. kök hücre için kulak arkasında bir kaç tane parça aldılar. başarılı işlem tavsiye ederim.

bu işlemin adı regenera aktiva ama fos çıktı artık tutulmuyor diye biliyorum.

Facebook Twitter Instagram