hocam ekiminiz hayirli olsun,cok guzel olmus masallah🧿
ozetlemek gerekirse
4 ay boyunca
2*xpecia
sawpoo sampuan
kabak cekirdegi
ve gunde 1 fincan caymi tukettiniz?
birde balik yagi demissiniz hangisi ve nekadar sure kullandiniz? kilo vs yapiyormu
yazarsaniz sevinirim
Operasyonun 14. gününden itibaren (şok dökülme de o gün başlamıştı fakat Xpecia'ya o gün başlamamın bununla ilgisi yoktur) 4 Ay boyunca günde 2 adet Xpecia... Sonra 1 ay ara verip sonrasında günde tek kullanıma devam... 5 Ay sonra yine 1 ay ara verdim. Şimdi yine günde 1 tane devam...
Sawpo şampuan 3-4 ay kullandım. Şimdi ara ara yine kullanıyorum.
Kabak çekirdeği bol miktarda yedim ve günde iki fincan yeşil çay içtim. (Fazlası önerilmez.) Yeşil çay tam bir kalp-damar dostudur. Sadece saç ekimi yaptıranlara değil tüm dostlara önerimdir. Kan akışını ayarlar, damar sertliğine karşı mucize bir bitkidir. Evinizden eksik etmemenizi, hazır poşet tüketmeyip aktardan almanızı ve kaynatarak demlemenizi tavsiye ederim.
Ocean Plus ve Nutriway'in balık yağlarını tükettim. Günde 2 adet.. Haftada bir veya iki gün ara verip diğer günler kullanmaya devam.. Epey bir aradan sonra şimdilerde yine kullanıyorum. Balık yağının kilo yaptığı bana göre bir şehir efsanesidir. Yok öyle bir şey.
Genetik bir şans olarak saç köklerim ve tellerim kaliteliydi, ekimi gerçekleştiren ekip de kaliteliydi.. Bütün bunlardan bağımsız olarak saç sağlığında en önemli şeyin dht seviyesi olduğunu ve kullandıklarımın buna nasıl fayda sağlayıp/sağlayamadığını bilemem.. Karmaşık bir konudur. Fakat yukarıda saydıklarımdan çok fayda gördüğümü düşünüyorum.
Çokça sorulduğu ve forumda başka başlıklar altında da konuşulduğu için alkol ve sigara meselesine de değinmek isterim.. Ekim yapılan hafta sigara içmedim fakat 1 hafta sonrası itibarı ile maalesef içmeye devam ettim. Özellikle sigaranın kan akışını olumsuz etkilediği bir gerçektir fakat saç sağlığı açısından sigaranın kritik derecede öneme sahip bir etken olduğuna inanmıyorum. (İçmeyen arkadaşlar tarafından örnek alınmasın, en güzeli hiç kullanmamaktır. Sadece şahsi deneyim ve düşüncem budur.)
Selamlar bütün dostlara..