Saç Ekimi Sonuçları
Abi takipdeyim sizi,çikislar başladimi.evrakda ilk cikislar 3. Ayda gorulcek diyor ama bazen hep boyle kalmasindan korkuyorum:)
Hocam ekim sonucunuz çok güzel olur inşallah.Sizin sonuca göre ben de 2. ekimimi Serkan Aygına dhi olarak, önler sıklaştırma ve verteks olarak olarak düşünüyorum.Merkezi önerirmisiniz ?
Şimdi konunu ve fotoğraflarını inceledim. Saçların bu haliyle kalmayacak, daha da gelişecek ve kalınlaşacak. Gelişim sağlanmaz da böyle kalırsa bile her halukarda DHI tekniğiyle ekim için son derece müsait bir saç şeklin olacak. Bekle, az daha sabret 1-2 aya kadar benim sonuçları görelim kardeş... Ayrıca ekimini yaptırdığın yere de sırf arkadaşımın orayı da görelim düşüncesiyle gitmiştik. Benim fikrim Serkan Aygın klinikte yaptırmaktı fakat dediğim gibi gidip görelim diye gittik. İyi ki gitmişiz. Yirmi dakika sonra kafamızdan sildik orayı... Serkan Aygın kliniği önerir miyim? Klinik evet. Operasyonları Koç Üniversitesi Hastanesinde yapıyor olmaları evet. İlgi alaka evet.. Her şey tamam... Fakat nihai değerlendirme için sonucu görmeliyim ki net bir şekilde önerebileyim. Dediğim gibi 1-2 aya sonuç net belli olmaz fakat işin rengi belli olur...
Hocam kafanızdan sildiginiz yer neresi anlayamadım 😩
Estemylife.. Saçsız Kral'a vermiştim o cevabı.. Oraya arkadaşımın fikrine binaen ve arkadaşımla beraber uğradık ve iyi bir izlenimle ayrılamadık maalesef.. Zaten kafamda yoktu orası. O görüşmeden sonra orayı seçenekler arasından çıkardık.. Kafamda Serkan Aygın klinik vardı, oraya gittik ve ikimizin de orda oldu operasyonu..
Eien merhaba dedin mi o yeni gelenlere
Müzikkutusu, merhaba ne ki sabahları kendilerine aynada günaydın demeden güne başlamıyorum kardeşim:)
Ben de kandillerini kutlayayım bari
Estemylife.. Saçsız Kral'a vermiştim o cevabı.. Oraya arkadaşımın fikrine binaen ve arkadaşımla beraber uğradık ve iyi bir izlenimle ayrılamadık maalesef.. Zaten kafamda yoktu orası. O görüşmeden sonra orayı seçenekler arasından çıkarkdık.. Kafamda Serkan Aygın klinik vardı, oraya gittik ve ikimizin de orda oldu operasyonu..