Saç Ekimi Sonuçları
Değerli abim, bende en az senin kadar sonucu merak edenlerdenim. İnşallah istediğin sonucu elde edersin. Bende şimdiden sabırsızlanıyorum senin durumuna göre karar vereceğim. İlhan hoca veya Serkan hoca arasında kararsız kaldım.
Saçlar kendini gösteriyor Eien, merak etme o boşluklar da dolacak. Bazı bölgelere çok dikkatli bir gözle bakman gerekiyor çünkü çıkışlar çok ince tüy şeklinde olabiliyor. Onları esgeçme onlar güçlenip siyahlaşacak
Çoğu fotoğrafta böyle ışık oyunları oluyor maalesef.Bu verdiğiniz örnek çok güzel olmuş hocam. Süreciniz de gayet güzel beklemeye devam
benimde 70 gun oldu abi bakalim nasil ilerlicez
Güzel olmuş ters ışık bakımındanYapacak bişi yokDahada güzel olur insallah
İnşallah istediğin sonucu alırsın kardeşim.Bende 8 şubatta aynı yere aynı teknikle yaptırdım.Fakat ekibin isimlerini almayı unuttum.Daha sonra vatsaptan Eda hanıma isimlerini verinde bi teşekkür ediyim dedim.Oda eksik olmayın ben sizin yerinize ederim mealinde bişeyler yazdı.Neden vermediyse artık.Ayrıca fiyat olarak ta 7.000 tl verdim.Demek ki kimden ne kadar koparabilirseler o kadar alıyorlar. Yaşım 40 bu arada.Şok dökülme 21 gün olmasına rağmen çok olmadı.arada 2-3 tel geliyor o kadar.Bakalım sonuçlar herkesin gönlüne göre olur inş.
Bende serkanlar arasında gidip geliyorum bide medeks var takip ettiğim 3 klinik s.aydından çekincem bksm oyuncusu metin yıldız orda ektirdi nerdeyse ekilenler hiç tutmadı dönörü bide sağlamken cenk tosun da oranın kötü örneği serkan aydına bu yüzden tedirgin yaklaşıyorum s.aygına gelirsek arkadasım konuştu 5 bin çektiler fiyatı 7 bini şimdi gördüm şaşırdım ama Serkan aygın kalite kokuyo bariz belli takip ettiiğim ekimlerden biride bu bakalım bir yere karar vermek ektirmekten daha zor gibi gelmeye başladı artık