Saç Ekimi Sonuçları
Teşekkür ederim kardeş sana da geçmiş olsun. Hoca bana da priorin ve minoxil verdi. Priorin yerine Xpecia kullanabilir miyim diye ben sordum. O da olabilir aşağı yukarı aynı amaçlı ilaçlar dedi..Minoxili de 2 sebepten dolayı kullanmıyorum. Birinci sebebi kafamda zaman zaman ortaya çıkan dermatit var. Minoxil bunu azdırır mı dedim, azdırır dedi. Hem bu sebepten hem de dht kaynaklı dökülmenin önemli oranda gerçekleştiğini düşünmemden dolayı kullanmamayı uygun gördüm. Şahsen 40'lı yaşlarda minoxili gereksiz görüyorum ama görüşümde ısrarcı değilim. Sizin yaşınız kaç? Saç tellerinizde minyatürleşme fazla ise araştırıp kullanın derim.
Şok dökülme nerdeyse bitmiş ve şoktan kurtulan baya da saç var gibi. Bu ekim olur.
Maşallah dostum, özellikle donör bölgesi efsane olmuş saçlar da olacak kurtarmışsın çoğunu gerisi de gelecek
Serkan bey sakaldan alım yapıyor muydu?
Evet. Aynı gün operasyon yaptırdığımız arkadaşımın ekiminde yaklaşık 1000 greft de sakaldan aldılar... Enseye göre daha çabuk toparladı. 1 hafta-10 güne toparladı alınan bölge.