Saç Ekimi Sonuçları
Arka bölgede incelme yoksa ektir saç ekimine müsaitsin.Ekimin yaşı olmaz dökülmenin tipi olur vertex okeyse ekime uygundur
Genetik dökülme ama agrasif değil saçların kaliteli duruyor donörün de kaliteli olduğunu düşünüyorum yanlardaki saç kalitenden ön bölgeye ekim yaptırabilirsin var olan saçlarınla arasında güzel doğal bir geçiş sağlayarak.
ekim planlarken alt şakaklarada fazlaca girmek lazım bence yoksa ektirdiğin saçın estetik olarak yüzüne bir katkısı olmaz .düz tabak gibi bir çizgi göze sırıtır bunu mutlaka dikkate al.Tahminlerin ötesinde greft sayısına ihtiyacın olacak gibi duruyor.sıfır traş olduğun zaman özellikle tüm açıklık ortaya çıkacak ve şu andaki görüntüden çok daha kötüsüyle karşılaşacaksın.en az 4000 greft ihtiyacın olacak gibi çünkü templeler çıplak ayrıca çok sık bir ekim yapılması gerekiyor ama bunu yapabilen ekimci sayısı sınırlı çok iyi araştırıp öyle karar vermen lazım.Ekimden önce ve sonra belli bir süre finasterid kullan ekim başarısını oldukça pozitif yönde etkileyecektir.
Vertexde incelmeler oldugunda ekime uygun olmuyormusun sarper123 kardesimiz bunu detajli anlatabilirmisin , misal benim vertexde incelmeler var ve ben sıklastırma ekımı dusumuyorum buna uygun degılmıyım yas 27
Hintell abi konu actim ( greft yardimi ) actigim konuya degerli düsünceni yazmamissin ama 😂 simdi suclu benmi oluyorum