Gönderen Konu: analiz ve tavsiye bekliyorum  (Okunma sayısı 1880 defa)

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: analiz ve tavsiye bekliyorum
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2018, 07:55:02 »
Arka bölgede incelme yoksa ektir saç ekimine müsaitsin.
Ekimin yaşı olmaz dökülmenin tipi olur  vertex okeyse ekime uygundur

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2018, 09:34:48 »
Arka bölgede incelme yoksa ektir saç ekimine müsaitsin.
Ekimin yaşı olmaz dökülmenin tipi olur  vertex okeyse ekime uygundur
5 ay önce kazıdığımda verteksin donör bölge gibi olduğunu gördüm

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2018, 10:19:13 »
Genetik dökülme ama agrasif değil saçların kaliteli duruyor donörün de kaliteli olduğunu düşünüyorum yanlardaki saç kalitenden ön bölgeye ekim yaptırabilirsin var olan saçlarınla arasında güzel doğal bir geçiş sağlayarak.
Global Moderator

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2018, 11:15:37 »
Genetik dökülme ama agrasif değil saçların kaliteli duruyor donörün de kaliteli olduğunu düşünüyorum yanlardaki saç kalitenden ön bölgeye ekim yaptırabilirsin var olan saçlarınla arasında güzel doğal bir geçiş sağlayarak.
evet amcalarıma oranla babamda kellik çok fazla, anne tarafımda saçlar gür ve kellik yok, ön de kalan saçlarım seyrek ve ince 1-2 hafta içinde muayene olmayı planlıyorum, yaz ayı gibide ekim yaptırmayı

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2018, 16:21:51 »
Yanlardakinden kastın kulak üstümü? Donör bölge için orası mı seçilmeli?

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2018, 16:34:33 »
konu günceldir arkadaşlar

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Aralık 2018, 22:21:25 »
ekim planlarken alt şakaklarada fazlaca girmek lazım bence yoksa ektirdiğin saçın estetik olarak yüzüne bir katkısı olmaz .düz tabak gibi bir çizgi göze sırıtır bunu mutlaka dikkate al.
Tahminlerin ötesinde greft sayısına ihtiyacın olacak gibi duruyor.sıfır traş olduğun zaman özellikle tüm açıklık ortaya çıkacak ve şu andaki görüntüden çok daha kötüsüyle karşılaşacaksın.en az 4000 greft ihtiyacın olacak gibi çünkü templeler çıplak ayrıca çok sık bir ekim yapılması gerekiyor ama bunu yapabilen ekimci sayısı sınırlı çok iyi araştırıp öyle karar vermen lazım.
Ekimden önce ve sonra belli bir süre finasterid kullan ekim başarısını oldukça pozitif yönde etkileyecektir.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Aralık 2018, 22:31:30 »
ekim planlarken alt şakaklarada fazlaca girmek lazım bence yoksa ektirdiğin saçın estetik olarak yüzüne bir katkısı olmaz .düz tabak gibi bir çizgi göze sırıtır bunu mutlaka dikkate al.
Tahminlerin ötesinde greft sayısına ihtiyacın olacak gibi duruyor.sıfır traş olduğun zaman özellikle tüm açıklık ortaya çıkacak ve şu andaki görüntüden çok daha kötüsüyle karşılaşacaksın.en az 4000 greft ihtiyacın olacak gibi çünkü templeler çıplak ayrıca çok sık bir ekim yapılması gerekiyor ama bunu yapabilen ekimci sayısı sınırlı çok iyi araştırıp öyle karar vermen lazım.
Ekimden önce ve sonra belli bir süre finasterid kullan ekim başarısını oldukça pozitif yönde etkileyecektir.

Hocam ne 4000 ya o kadar grefte nw5 kafayı kapatıyorlar:) 60 cm2 desek ki o kadar da yoktur cm2 50 greft çıkılabilecek max yoğunluk  60×50=3000 olur. Bence bu bile uçuk bir sayı arkadaşın yaşını da hesaba katarak çizgiyi geriden başlayıp 2500-2700 arasına bence planlama yapması lazım. Dönorde bulunan saç kalitesi de fena sayılmaz bu rakam işini görür benim tahminimce.

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 24 Aralık 2018, 13:11:37 »

Hocam naptın sen oha şu fotosa özellikle saç olmayan bölgeleri açtım hani tüm kelliğimi gösterdim diğer saç gözüken bölgelerin altında saç var zaten kapatma yapmadım

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 27 Aralık 2018, 00:26:48 »
Vertexde incelmeler oldugunda ekime uygun olmuyormusun sarper123 kardesimiz bunu detajli anlatabilirmisin , misal benim vertexde incelmeler var ve ben sıklastırma ekımı dusumuyorum buna uygun degılmıyım yas 27

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 27 Aralık 2018, 13:01:33 »
Vertexde incelmeler oldugunda ekime uygun olmuyormusun sarper123 kardesimiz bunu detajli anlatabilirmisin , misal benim vertexde incelmeler var ve ben sıklastırma ekımı dusumuyorum buna uygun degılmıyım yas 27

Dostum konu açıp resimlerini paylaşmadan ne söylesek boş.
Global Moderator

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 27 Aralık 2018, 17:32:27 »
Hintell abi konu actim ( greft yardimi ) actigim konuya degerli düsünceni yazmamissin ama 😂 simdi suclu benmi oluyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Aralık 2018, 18:24:26 »
Hintell abi konu actim ( greft yardimi ) actigim konuya degerli düsünceni yazmamissin ama 😂 simdi suclu benmi oluyorum

Sen oluyorsun tabi suçlu:p resim eklemen lazım.
Global Moderator

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 27 Aralık 2018, 18:56:47 »
Ön çizgiyi üçgen şekline yakın ektirmen gerek. Benim ekim fotolarıma bakarsan görürsün. 1500-2000 greftle işi halledersin. Abartılı ekimlerden kaçın. Çünkü dökülmenin ne seyirde olacağı belli değil. İlerde dökülecek bölgeler içinde dönor bölgenin sağlam kalması şart.

Facebook Twitter Instagram